Дали сакате експерти да го оценат вашиот канал на YouTube
Дали сакате експертите на YouTube целосно да го проценат вашиот канал?

Блог

12th август 2022

Сè што треба да знаете за започнување канал за блогирање

YouTube е меѓу најголемите социјални платформи во светот. Секој ден на YouTube се пренесуваат милијарда часа содржина. Ако планиравте да го започнете вашиот блог канал на YouTube, сега е…

Совети како да станете гуру за убавина на YouTube
4th август 2022

Совети како да станете гуру за убавина на YouTube

Откако беше лансиран YouTube, блогирањето за убавина започна. И од она што го сугерира трендот, тој ќе продолжи да расте во иднина. Има многу зависници од шминка кои изгледаат до…

Како да направите публиката од маргинализираните заедници да се чувствува добредојдена на вашиот канал на YouTube?
14 јули 2022

Како да направите публиката од маргинализираните заедници да се чувствува добредојдена на вашиот канал на YouTube?

Дали знаевте дека гледаноста на YouTube во САД се очекува да достигне 210 милиони во 2022 година? Тоа е огромна бројка! Вистина е дека возрасната група од 18 до 25 години претставува најголема база на посетители на…

Најдобрите камери за новите создавачи на YouTube
6th Јуни 2022

Најдобрите камери за новите создавачи на YouTube

Креаторите на содржини на YouTube се борат со огромен број други создавачи за да го привлечат вниманието на гледачите. Собирањето бесплатни споделувања на YouTube и бесплатни коментари на YouTube може да биде тешко. Како креатор, треба да го засилите вашиот…

Топ 5 начини да ги натерате гледачите да коментираат на вашите видеа на YouTube
25th мај 2022

Топ 5 начини да ги натерате гледачите да коментираат на вашите видеа на YouTube

Креаторите на содржини на YouTube работат на нивната стратегија за оптимизација за да ги здружат своите конкуренти и да го подобрат нивното рангирање на YouTube. При рангирањето на видеата, алгоритмот на YouTube го зема предвид и ангажманот на гледачите. Има некои важни индикатори кои…

Паметни начини за користење на YouTube како маркетинг платформа
16th мај 2022

Паметни начини за користење на YouTube како маркетинг платформа

Со искористување на моќта на ангажирање и конверзија на видео содржините, можете да отклучите огромен маркетинг потенцијал за бренд на YouTube. Како втор по големина пребарувач, платформата за споделување видео во сопственост на Google може да ви помогне да креирате брендови кои напредуваат…

Како да продолжите со рекламирање на горната инка на YouTube?
5th мај 2022

Совети за планирање на распоредот за објавување на YouTube

YouTube се појави како профитабилен медиум за објавување и заработка на плејада содржини. Креаторите на содржини ја прифатија платформата за социјалните медиуми како моќно средство за комуникација. Водењето канал на YouTube, сепак, е…

Маркетинг чекори на YouTube да се направат во 2021 година
26th Април 2022

Што е добра шема на бои за вашиот канал на YouTube?

Иако на почетокот може да изгледа како тривијална одлука, одлучувањето за добра шема на бои за вашиот канал на YouTube е од суштинско значење за да го обезбедите вашиот успех на платформата. Познато е дека боите длабоко влијаат на…

Како да одржите ангажирана AMA сесија на YouTube?
14th Април 2022

Како да се справите со алгоритмот на YouTube што ја потиснува вашата содржина?

Релевантност + персонализација = успех на YouTube Справувањето со динамичниот и строг алгоритам на YouTube не е парче торта за продавачите. YouTube, кој ужива корисничка база од над 2 милијарди, е исто така втор по големина…

Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на YouTube

Сервис
Цена $
$ 30

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X
Некој во Купена
пред