Купи YouTube сака

Загарантирана испорака 100%

Кои се придобивките од купувањето лајкови на YouTube?

 • ✅ Зголемете ја задршката покажувајќи дека е вредно гледано
 • ✅ Сакаат да помогнат во зголемувањето на ранг-страниците на пребарувачите
 • ✅ 100% безбедна и загарантирана испорака
 • ✅ 100% AdSense Safe!
 • ✅ Сакањата се испорачуваат од реалните луѓе - нема ботови!
 • ✅ Ние секогаш испорачуваме повеќе отколку што порачавте!
 • ✅ Резултатите започнуваат да се појавуваат за 24-72 часа
Кои се придобивките од купувањето лајкови на YouTube?

Суштински совети при купување на YouTube сака да го зголеми вашиот канал

Нема сомнеж дека YouTube е еден од најголемите услуги за видео стриминг во светот денес. Според А Извештај за статистика, една анкета покажа дека голем дел од корисниците во САД (74%) го поминуваат поголемиот дел од своето време на YouTube. Тоа е платформа која им овозможува на луѓето да ги споделуваат своите видеа на платформата и да создадат посветена база на публика. Оваа публика може да објавува коментари, да ги сака видеата и да ја споделува содржината со своите пријатели.

Допаѓањата, прегледите и коментарите се исклучително важни индикатори за секој канал на YouTube. Тоа е затоа што алгоритмот на YouTube е дизајниран да ги фаворизира каналите и видеата што покажуваат добри метрики. Добивањето повеќе допаѓања значи дека вашата содржина и канал е поверојатно да се рангираат повисоко во резултатите од пребарувањето и препораките. Може да се користат различни стратегии за да се добијат повеќе допаѓања за вашите видеа. Можете исто така да купете лајкови на YouTube од YTpals и гледајте како расте вашиот канал. Оваа статија ќе разговара за важноста на допаѓањата на YouTube и различните стратегии што можете да ги примените за да ги зголемите.

Алгоритмот на YouTube и важноста на допаѓањата

Постојат три различни алгоритми кои се користат во YouTube, кои користат метрика за избор на видеа за препораки. Еден алгоритам избира одредени видеа за прикажување на почетната страница на корисникот, додека другиот идентификува други соодветни препорачани видеа за гледачите. Што се однесува до третиот алгоритам, тој ја избира следната опција за автоматска препорака за видео кога гледачите гледаат видео. Кога YouTube ги избира видеата за истакнување, еден од најважните критериуми што ги зема предвид е бројот на допаѓања. Допаѓањата ја зголемуваат веројатноста видеото да се рангира повисоко во резултатите од пребарувањето и препораките. Ако вашето видео добие значителен број допаѓања за краток период, тогаш тоа може да се здобие со популарност и на платформата прилично брзо.

Лајковите на YouTube се многу важни за еден канал. Тоа им кажува на алгоритмот на YouTube и на гледачите дека вреди да се забележат стапките на вашата ангажираност на публиката. Можете да добиете преглед на вашите метрики на YouTube преку делот за аналитика. Ова ќе ви каже за видеата кои добиле најмногу лајкови и оние кои не добиле толку голем ангажман на публиката. Кога новите гледачи ги гледаат вашите видеа, тие исто така имаат тенденција да го засноваат своето мислење околу ангажманот што го добивате од вашите сегашни претплатници или гледачи.

Може да има моменти кога ги добивате прегледите на вашите видеа, но да ја натерате публиката да комуницира со вашите видеа е уште една игра со топка. Можеби ќе треба да ги потсетите вашите гледачи да се ангажираат со вашите видеа од време на време. Добивањето повратни информации од вашите гледачи е од клучно значење. Како што добивате позитивни повратни информации од вашите гледачи, вашите потенцијални гледачи ќе се зголемат и вашите видеа ќе почнат да го добиваат признанието и кредибилитетот што го заслужуваат.

Придобивките од поголем број допаѓања на YouTube

Има многу придобивки од добивањето повеќе допаѓања на YouTube. Еве список со причини зошто имањето повеќе лајкови на YouTube е важно за растот на каналот –

 1. За привлекување гледачи: Гледачите имаат тенденција да претпоставуваат дека најдобрата содржина ќе содржи значителен број допаѓања и коментари. Колку повеќе лајкови има на видеото, толку повеќе сообраќај ќе биде насочен кон него. Кога видеата на вашиот канал имаат огромен број допаѓања, тоа го зголемува нивниот кредибилитет во очите на гледачите.
 2. За потврдување на општественото присуство: Концептот на социјалните медиуми функционира на едноставен принцип - колку повеќе лајкови или прегледи на видео, толку поголема е социјалната моќ. Вашиот кредибилитет на платформата се зголемува кога имате поголем број лајкови. Кога имате добра метрика, гледачите исто така веруваат дека имате нешто вредно да додадете во просторот. За таа цел, важно е да се воспостави ниша на платформата и да се развие команда над предметот. Поголемиот број лајкови ги исклучува конкурентите во вашата ниша и го носи вашиот канал во прв план.
 3. За зголемување на рангирањето на пребарувачот: Ако пребарувате за која било тема на YouTube, лесно е забележливо дека видеата кои се наоѓаат на врвот на листата со резултати од пребарувањето се оние кои имаат поголем број допаѓања. Кога имате значителен број допаѓања, тоа ви го чисти патот во категоријата за пребарување на YouTube. Кога некој бара тема што се однесува на вашата ниша, веројатноста вашето видео да се појави повисоко во препораките се зголемува.
 4. Успешна маркетинг кампања: Многу онлајн маркетери користат YouTube за да промовираат одредени производи, услуги и содржини. Доколку видеата на некој таков канал добијат добар број лајкови и прегледи, тогаш тоа е индикативно на фактот дека дигитален маркетинг кампањата беше успешна. Добивањето повеќе допаѓања на YouTube е одличен начин да се осигурате дека производот или услугата се привлечни за луѓето.
 5. За зајакнување на вашиот авторитет: Кога гледачите ќе видат дека вашите видеа имаат добар број допаѓања и коментари, поверојатно е дека ќе ве гледаат како авторитет на некоја тема. Тие ќе и веруваат на вашата содржина за обезбедување на вистинските информации за одредена тема. Како што се зголемува вашиот авторитет во вашата ниша, ќе можете да се издигнете над вашите конкуренти и вашата популарност на платформата ќе се зголеми.
 6. Зголемување на сообраќајот кон вашата веб-страница: видеата со поголем број допаѓања имаат тенденција да добиваат повеќе прегледи. Видеата на YouTube може да бидат одлични за насочување на сообраќајот кон вашата лична или деловна веб-страница. Поголемиот број на лајкови на YouTube значи повеќе гледачи, што во суштина значи подобри потенцијални води за компанијата.
 7. За растечки претплатници на YouTube: Веќе споменавме дека поголем број лајкови и коментари на вашите видеа значи дека ќе можете да привлечете повеќе гледачи. Како што се повеќе и повеќе луѓе почнуваат да ја гледаат вашата содржина, тие ќе почнат да се претплатуваат и на вашата содржина. На овој начин ќе можете да стекнете повеќе претплатници преку лајкови на YouTube.

Совети за добивање повеќе допаѓања на YouTube за вашите видеа

За да се извлечат придобивки од монетизацијата од YouTube, важно е да се вклучите со целни гледачи. Изградбата на база на привлечна публика бара време и напор. Еден од најголемите проблеми со кои се соочуваат растечките канали е да ги натераат луѓето да комуницираат со видеата. Можно е да имате многу луѓе кои ги гледаат вашите видеа, но не многу од нив оставаат допаѓања. Така, мора да вклучите постојани потсетници со кои ќе барате од вашите гледачи да објавуваат коментари и да ги лајкуваат вашите видеа. На овој начин, ќе можете да ја зголемите вашата анализа на ангажманот на YouTube.

Во следниот дел ќе ви дадеме неколку совети за зголемување на бројот на допаѓања на вашите видеа. Користејќи ги овие совети, можете да ја развиете вашата стратегија за зголемување на стапките на ангажирање на платформата. Постои уште една опција за зголемување на вашите лајкови на YouTube, која можете да ја вклучите покрај примената на овие совети. Тоа е со купување лајкови на YouTube од сигурни извори. Кога купувате допаѓања на YouTube, можете да обезбедите раст на вашиот канал и за кратко време ќе почнете да гледате вистински гледачи и претплатници кои се ангажираат со вашата содржина.

Зголемување на допаѓањата по видео содржина

Ако сакате да добиете повеќе допаѓања на YouTube, важно е да се осигурате дека вашата видео содржина е до крај. Еве неколку совети како да ја подобрите вашата видео содржина за да добиете повеќе допаѓања на YouTube.

1. Креирајте забавна и едукативна содржина

Луѓето доаѓаат на YouTube од различни причини. Понекогаш, можеби ќе сакаат да научат нешто за некоја тема, а во други времиња можеби ќе сакаат само да се забавуваат. Кога креирате видеа на платформата, важно е да се осигурате дека ја нудите најдобрата вредност на публиката според нивните потреби. Во исто време, не треба да правите компромиси за квалитетот. Можете да дознаете што сака да види публиката со истражување на клучни зборови. Некои од најпребаруваните теми на YouTube се храна, забава, музика, спорт, игри, патувања, спорт, убавина и мода. Алтернативно, можете да спроведете онлајн анкета. Исто така, погрижете се форматот на вашите видеа да резонира со вкусовите на вашата публика. Може да размислите за правење видеа за упатување, прегледи на производи, дебоксирање, топ 10, транспорт на производи, прашања и одговори итн.

2. Погледнете ги виралните трендови

Можете да добиете добар износ на допаѓања на вашата содржина со создавање видеа што се засноваат на тема која веќе е во тренд. На овој начин, можете да користите вирусни трендови во ваша корист. Кога некоја тема станува вирална, луѓето сакаат да дознаат повеќе за неа. Можете да го земете примерот на предизвикот со кофа со мраз, на пример. Кога предизвикот првпат се појави, луѓето сакаа да научат повеќе за него бидејќи видоа дека многу познати личности се обидуваат истото. Можете исто така да ги фокусирате вашите видеа на трендовски теми за вестите и популарната култура. Поврзувањето на вашите видеа со популарните трендови не е секогаш лесно, сепак, можете да ги зголемите вашите допаѓања на платформата со создавање поконтекстуална содржина.

3. Соработка со Јутјубери

Друг одличен начин да се поттикнат повеќе гледачи да објавуваат допаѓања и коментари на вашите видеа е со соработка со други Јутјубери. Може да добиете голем ангажман од гледачите со прикажување на индустриски влијателни лица во вашите видеа. Тоа е затоа што овие инфлуенсери веќе имаат воспоставена публика. Кога соработувате со други Јутјубери, ги охрабрувате нивните гледачи да го проверат и вашиот канал.

Повеќе прегледи би значеле повеќе лајкови и коментари. Покрај додавањето на вашите гледачи, соработката со YouTubers може да обезбеди друга перспектива на темата на вашата ниша. Ова му дава поголем авторитет на вашиот канал на просторот на YouTube. Соработката со други Јутјубери може да биде взаемно корисна, бидејќи ќе ги зголеми лајковите и стапките на ангажираност на двата канали.

4. YouTube картички

Може да добиете повеќе гледачи да го гледаат вашето видео и на крајот да објавувате повеќе коментари и допаѓања со користење на функцијата за картички на YouTube. Картичките на YouTube ви овозможуваат да ги промовирате другите ваши видеа во видеото. Можете да користите картички на YouTube -

 • За да промовирате други видеа од вашиот канал
 • За потсетување на луѓето да остават лајкови
 • За охрабрување на корисниците да пополнат анкети
 • За да ги насочите гледачите кон вашата целна страница за подароци
 • За донирање во непрофитна организација
 • За да добиете повеќе претплатници на каналот
 • За да го испратите сообраќајот на вашата веб-страница

Картичките на YouTube можат да бидат одлични за промовирање на вашите видеа со слаби перформанси кои имаат помалку прегледи и допаѓања. За да додадете картички на вашиот YouTube, важно е да погледнете во која точка паѓаат прегледите од делот за аналитика на YouTube. Би било добра идеја да ги додадете картичките на YouTube непосредно пред тој момент.

5. Крајни екрани на видео

Може да ја користите и функцијата на краен екран за да вклучите повик за акција на вашиот канал на YouTube. Можете да го користите крајниот екран за да ги информирате гледачите повеќе за вашиот канал и можете да побарате од нив да им се допаднат вашите видеа. Крајните екрани може да се користат и за сугерирање кое видео да се гледа следно. На овој начин ќе можете да ги насочите вашите гледачи кон некои ваши видеа кои добиле помали прегледи и лајкови во минатото. За да додадете крајни екрани на вашето видео, треба да се движите во студиото на YouTube и да кликнете на иконата со молив за да ги погледнете деталите на видеото. Во тој дел ќе ја најдете опцијата Краен екран. Можете да изберете да го додадете саканиот тип на краен екран од опцијата сини плус, а после тоа, се што треба да направите е да кликнете на зачувај.

6. Вкрстена промоција на видеа на платформите на социјалните медиуми

Друг одличен начин за зголемување на допаѓањата на YouTube е преку промовирање на вашите видеа на други онлајн платформи за социјални медиуми. Многу други социјални мрежи како Фејсбук, Инстаграм и Твитер имаат и видео содржина. Овие канали може да се користат за вкрстено промовирање на вашите видеа за зголемување на бројот на прегледи, допаѓања и претплатници. На Instagram, можете да ја користите функцијата приказни за да споделувате тизери од вашите видеа на YouTube и да ја додадете врската до видеото во вашата био. Вкрстеното промовирање на вашите видеа на YouTube е добар начин да им покажете на вашите следбеници дека имате активна заедница на YouTube и дека и тие можат да бидат дел од тоа. Како што новите гледачи ги гледаат вашите видеа, тие ќе објавуваат повеќе коментари и допаѓања.

Суштински совети при купување на YouTube сака да го зголеми вашиот канал

Зголемување на лајковите со SEO

Ако сакате да ги зголемите вашите гледачи и ангажман на платформата, важно е да научите за техниките за оптимизација на пребарувачите (SEO). Алгоритмот на YouTube ја филтрира содржината на пребарувачите врз основа на одредени фактори. Така, станува важно да ги оптимизирате вашите наслови, ознаки и опис на видеата. Еве неколку начини да ги зголемите допаѓањата на вашите видеа на YouTube со оптимизација:

1. Создавање наслови на видеа кои се богати со клучни зборови

Истражувањето на клучни зборови е од суштинско значење за да се осигура дека вашата содржина ќе стигне до целните гледачи. Тие се фрази и зборови кои луѓето ги користат за да бараат содржина. Кога ја креирате вашата содржина околу целните клучни зборови, можете да се осигурате дека пребарувачите ги препорачуваат на целните гледачи. To може да ги зголеми вашите шанси да добиете повеќе прегледи и допаѓања со додавање на релевантните клучни зборови во вашиот наслов. На овој начин, вашите гледачи ќе можат полесно да ја најдат вашата содржина. Постојат многу алатки за истражување на клучни зборови достапни на интернет кои може да се користат за да се најдат соодветните клучни зборови. Друг начин да најдете клучни зборови специфични за YouTube е со внесување тема во лентата за пребарување. Клучните зборови се предвидените ставки што се појавуваат кога пребарувате тема. Овие предвидени зборови се она што го бараат повеќето гледачи.

2. Додајте ги клучните зборови во описот на видеото

Можете да ги оптимизирате описите на вашите видеа исто како и насловите на видеата. Описот на видеото е областа каде што гледачите дознаваат за што се вашите видеа. Може да се користи и за зголемување на рангирањето во резултатите од пребарувањето со употреба на релевантни клучни зборови. Со примена на стратегијата за клучни зборови, вие не само што ќе ја подобрите стапката на кликнување, туку и ќе ги зголемите вашите допаѓања и прегледи. Описот на видеото треба да биде изготвен на таков начин што ќе го долови интересот на публиката, а сепак ќе содржи корисни клучни зборови.

3. Додадете ознаки на видеата на YouTube

Ознаките за видео на YouTube се одлични за категоризација на вашата содржина во алгоритмот за пребарување. Тоа помага да се разбере која тема е насочена вашето видео. Покрај насловот и описот на видеото, ознаките на видеото мора да се користат соодветно за вашите видеа. Можете исто така да ги погледнете ознаките на видеата што ги користат конкурентите за да развиете разбирање за оние што се релевантни во вашата ниша. За да ги видите ознаките на кое било видео, може да се следат следниве чекори -

 • Одете на видеото на YouTube користејќи кој било веб-прелистувач.
 • Десен-клик на страницата и изберете „Прегледај извор на страница“.
 • Притиснете Ctrl + F (за Windows) или Command + F (за Mac). Ќе се појави изворен код кој потоа може да се користи за пребарување на клучни зборови.
 • Потоа ќе можете да видите список со ознаки што се користат за тоа видео.

4. Користете ја сликичката во ваша корист

Може да добиете повеќе допаѓања за вашите видеа со оптимизирање на сликичките од вашите видеа. Сликичките слики се важни за вашето видео да се истакне на почетната страница на YouTube, списокот со предложени видеа, резултатите од видеото од пребарувачот, а исто така и на социјалните медиуми. Имајќи привлечна минијатура на вашето видео може да поттикне повеќе луѓе да ја гледаат и објавуваат коментарите и допаѓањата на вашата содржина. Големината што се препорачува за видеата е околу 1280×720, што треба да има минимална ширина од 640 пиксели. Висококвалитетните слики треба да имаат привлечни фонтови за да се зголеми читливоста. Можете исто така да користите крупен кадар за лица за да предизвикате емотивна врска со публиката. Сликичката треба да одговара на вашата видео содржина. Користењето хакови со клик-бајт за оптимизирање на сликичките никогаш не е добра идеја бидејќи ги доведува гледачите во заблуда.

5. Користете видео транскрипции

Транскрипциите на видеото се познати како затворени титлови на YouTube. Видео транскрипциите може да го подобрат рангирањето на вашето видео на платформата и исто така да ги направат подостапни. Со користење на затворени титлови, поголема публика може да ги гледа вашите видеа. Тоа е затоа што голем дел од публиката можеби не го зборува истиот јазик или дури може да има оштетен слух. Со вклучување на затворени титлови, ги правите видеата подостапни за нив и поканувате повеќе гледачи да се вклучат во вашата содржина и да објавуваат коментари и допаѓања.

Купување допаѓања на YouTube – важност и придобивки

Важноста на лајковите на YouTube е веќе наведена во горенаведените точки. Еден начин да добиете повеќе допаѓања за вашите видеа е да побарате од вашите гледачи да лајкнат, споделат и да се претплатат на вашиот канал. Сепак, понекогаш можеби нема да го добиете потребниот ангажман од вашите гледачи дури и откако ќе ги искористите сите горенаведени стратегии. Во такво сценарио, би било добра идеја да платите за лајкови на YouTube од доверливи даватели на услуги како YTpals.

Купувањето лајкови на YouTube ќе ви обезбеди постојан прилив на гледаност, што на крајот ќе помогне да се поттикнат повеќе луѓе да се претплатат на вашиот канал и да се вклучат во вашата содржина. Вашите видеа може да бидат изложени на нова публика, која инаку не би можела да го открие вашиот канал. Дозволете ни да погледнеме некои од придобивките од купувањето допаѓања на YouTube.

1. На вашиот канал му дава социјален доказ на платформата

Ако сакате да го направите вашето видео вирално и да ја пласирате видео содржината, важно е да имате одреден авторитет на платформата. Како што е наведено во оваа статија, популарноста или присуството на платформата може да се зголеми со подобрување на метриката на вашиот канал на YouTube. Допаѓањата на YouTube се важна мерка за мерење на социјалната положба на каналот. Кога купувате лајкови, ќе можете да стекнете признание и да го зголемите кредибилитетот на платформата. Тоа делува како социјален доказ, кој ќе ви помогне да стекнете повеќе гледачи и претплатници во иднина.

2. Зголемете го рангирањето во резултатите од пребарувањето

Најдобар начин да ја зголемите гледаноста на вашите видеа е да ги оптимизирате да се појавуваат на резултатите од пребарувањето. Според неодамнешното истражување, повеќе од 60 проценти од гледачите на YouTube ги пребаруваат видеата преку теми на лентата за пребарување наместо да посетуваат канал. Можете да го зголемите рангирањето на вашите видеа во резултатите од пребарувањето со подобрување на вашата метрика која се состои од допаѓања, прегледи и коментари. Кога купувате допаѓања на YouTube, тоа му сугерира на алгоритмот на YouTube дека стапките на вашата ангажираност се повисоки. На овој начин, ќе можете да се рангирате повисоко на резултатите од пребарувањето кога луѓето бараат тема од вашата ниша. На крајот, вашиот канал ќе може да генерира и органски сообраќај, што уште повеќе ќе ги зголеми стапките на ангажирање.

3. За привлекување на целната публика

Откако ќе креирате видео на тема, сакате да се погрижите да допре до вистинската публика која го цени вашиот придонес. Може да се погрижите вашето видео да стигне до целната публика со купување лајкови на YouTube од доверливи извори како YTpals. Кога имате поголем број лајкови и коментари на вашите видеа, тоа покажува дека имате одредена количина авторитет на темата. Новите гледачи на крајот ќе му веруваат на видот на содржината што ја создавате. Купувањето лајкови е одлична стратегија за привлекување на вашата целна публика.

4. За возење сообраќај кон други платформи за социјални медиуми

Кога плаќате за лајкови, тоа ја зголемува вашата видливост на платформата. Гледачите можат полесно да ја најдат вашата содржина и потоа вашиот број на претплатници почнува постојано да се зголемува. Вашата гледаност на YouTube може да се насочи кон други платформи за социјални медиуми каде што сакате да воспоставите подеднакво силно присуство. Ова е особено корисно за маркетинг на вашите производи ако имате бизнис. Познато е дека луѓето гравитираат кон видео содржини, па можете да го насочите сообраќајот на YouTube кон веб-страницата, што може да биде многу корисно за зголемување на продажбата на производи или услуги.

5. За почеток на патувањето на YouTube

Кога започнувате канал, може да биде тешко да ги натерате гледачите да ја гледаат вашата содржина. Ако сакате да ја започнете вашата кариера на YouTube, ангажирањето во вашите првични видеа е исклучително важно. Купувањето лајкови на YouTube може да ве одведе во вистинската насока и вашиот канал ќе може да започне енергично. Тоа ќе ја зголеми вашата гледаност на платформата, а со текот на времето вашите претплатници ќе останат ангажирани со вашата содржина. Тоа може да помогне да ја подигнете вашата кариера на YouTube на следното ниво.

6. Стекнување на популарност

Ако сакате да станете сензација на YouTube, тогаш купувањето лајкови на YouTube може да ве постави на вистинскиот пат за да ги постигнете вашите цели. Стекнување на популарност на YouTube отвора свет на можности за луѓето, вклучително и спонзорства. Ако продолжите да создавате привлечни видеа, ќе можете да изградите посветена база на претплатници. Тие не само што ќе се ангажираат со вашата содржина, туку и ќе ја промовираат.

7. Да остане пред конкуренцијата

YouTube е високо конкурентна платформа, каде што секој ден се додаваат милиони видеа. Ако сакате да останете пред конкуренцијата, треба да примените некои стратегии кои ќе помогнат во вашиот раст. Шансите се дека повеќето од вашите конкуренти купуваат лајкови и коментари на YouTube. Така, би било добра идеја да се купи Лајкови на YouTube за вашиот канал ако не сакате да бидете во неповолна положба.

Заклучок

Сега кога сте запознаени со важноста и придобивките од купувањето допаѓања на YouTube, можете да размислите да ги купите за вашиот канал за да помогнете во нивниот раст. Кога купувате допаѓања од YTpals, ќе можете да го зголемите задржувањето на гледачите во вашите видеа. Резултатите ќе почнат да се појавуваат 24 до 72 часа по нарачката, а лајковите ќе ги доставуваат вистински луѓе наместо ботови. Можете да не контактирате денес за да дознаете повеќе за премиум услугите на YouTube до YTpals.

Доверба од 500,000+ клиенти

Погледнете што велат нашите клиенти за YTPals


Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на YouTube

Сервис
Цена $
$ 30

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Во моментов не нудиме Часови на гледање, но тие ќе бидат повторно достапни наскоро. Доколку сте нарачале кај нас и сè уште не сте ги добиле, ве молиме издржете се и ние ќе ви ги доставиме што е можно поскоро. Секогаш можеш Контактирајте нѐ ако имате какви било прашања. Ви благодарам.
Сервис
Цена $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X
Некој во Купена
пред