Tuku Pelanggan YouTube

Pangiriman Dijamin 100%

Apa mupangate tuku pelanggan YouTube?

  • ✅ * Mbutuhake siji Video 3+ Menit sing Dikirim ing Saluran Sampeyan
  • ✅ Ndhukung wong liya kanggo langganan saluran sampeyan
  • ✅ Pelanggan bakal kelet lan ora bisa dicopot
  • ✅ Pangiriman sing aman lan dijamin
  • ✅ Asil miwiti sajrone jam 24-72
  • ✅ Nampa ing endi wae saka pelanggan 10-100 saben dina
  • ✅ Kita mesthi ngirim luwih saka sing wis dhawuh!
Apa mupangate tuku pelanggan YouTube?

Alasan Paling Ndhuwur Napa Sampeyan Kudu Nganggep Tuku Pelanggan YouTube

Nggolek dadi YouTuber? YouTube minangka panguwasa sosial lan fenomena global sing narik miliaran pamirsa ing saindenging jagad. Apa sampeyan minangka bisnis sing wis mapan, wiwitan, utawa pengin nuduhake bakat sampeyan, YouTube minangka platform sing sampurna kanggo nggayuh tujuan pemasaran sampeyan.

Dadi YouTuber sing sukses bakal melu mbangun basis pelanggan lan entuk akeh saham, seneng, lan komentar. Nalika metrik kayata saham, tampilan video, lan komentar penting, nambah jumlah pelanggan luwih penting.

Nggawe konten sing berkualitas bakal mbantu, nanging video sampeyan bisa dikubur ing jutaan video sing padha - utawa luwih apik sing diunggah saben dina ing YouTube. Sing tepat, luwih saka 500 jam konten video diunggah saben menit, lan siji milyar jam konten ditonton saben dina ing YouTube.

Cara paling cepet kanggo nambah jumlah pelanggan yaiku tuku pelanggan YouTube saka perusahaan layanan pemasaran YouTube sing misuwur.

Mangkene tampilan sing luwih cedhak babagan apa sing nggawe YouTube dadi alat pemasaran sing populer lan alasan paling penting sampeyan kudu tuku pelanggan.

Apa sing ndadekake YouTube dadi alat pemasaran sing populer?

Survei 2021 dening Pew Research Center ngandhakake yen YouTube minangka platform sing paling populer ing AS, kanthi umume wong Amerika luwih seneng karo saluran liyane.

Wiwit taun 2005 nalika diluncurake, YouTube wis nduwe kehadiran sing kuat ing atusan negara ing saindenging jagad, nyakup 95% populasi internet ing saindenging jagad.

Mangkene sawetara fakta lan angka sing luwih apik dening SEM Rush sing nuduhake kenapa YouTube dadi pilihan sing jelas kanggo para pemasar:

  1. YouTube saiki duwe 2 milyar pangguna saben wulan ing saindenging jagad.
  2. Lima milyar video ing YouTube ditonton saben dina sing nerjemahake dadi siji milyar jam konsumsi konten video saben dina.
  3. 74 persen wong diwasa Amerika nonton video YouTube.
  4. Pamirsa nglampahi patang puluh menit rata-rata ing video YouTube.
  5. Ing taun 2022, kira-kira 210 yuta wong bakal ndeleng video YouTube ing AS
  6. Kajaba saka Millennials, demografi sing paling cepet tuwuh kalebu 50 nganti 65 taun (Baby boomers) lan 36- nganti 49 taun (Generasi X).
  7. Ing taun 2019, 2 milyar wong ing saindenging jagad mlebu lan nonton siji milyar jam video YouTube saben dina.
  8. YouTube nduwe kira-kira seprapat saka lalu lintas streaming video ing saindenging jagad, nomer loro sawise Netflix.
  9. Saliyane hiburan, wong nonton video YouTube kanggo warta, informasi, nguatake karya profesional, lan ngetutake perusahaan lan merek.
  10. Enem saka sepuluh wong luwih seneng nonton video liwat TV langsung

Alasan utama kanggo tuku pelanggan YouTube

Entuk popularitas

YouTube mesthine minangka salah sawijining platform paling apik kanggo nampilake bakat utawa nyebarake kesadaran babagan karya sampeyan. 'YouTubers' sing sukses yaiku sawetara wong sing paling misuwur ing jagad internet. Apa dheweke ngirim video game, vlog lelungan, utawa video 'carane', YouTuber populer iki wis nggawe merek lan nampilake pakaryane ing YouTube. Langkah pisanan kanggo dadi YouTuber sing sukses yaiku entuk popularitas.

Sawetara kategori video sing paling populer ing YouTube yaiku:

  • Review produk - Wiwit 2017, pamirsa YouTube wis nonton video review produk luwih saka 50,000 taun ing piranti seluler. Ulasan sing dipercaya nduweni peran penting kanggo menehi motivasi marang konsumen supaya tuku. Video review produk ngidini pamirsa ndeleng kinerja produk lan entuk umpan balik saka reviewer.
  • Mbukak kunci video – Video unboxing wis dadi pengaruh utama ing pancasan tuku pamirso. Iki uga minangka cara sing efektif kanggo merek kanggo nyebarake kesadaran babagan produk utawa layanan anyar.
  • Video Pendidikan - Penonton seneng video YouTube babagan tren fashion, seni visual, sejarah, matematika, bisnis, lan topik liyane.
  • Video tantangan – Saka 'Tantangan Highlighter' nganti "Fakta sing nyenengake lan acak babagan aku," tag lan video tantangan populer banget. Format video iki nyengkuyung pangguna kanggo nonton para pangripta nindakake tantangan kanthi cara sing unik.
  • Comedy – Video komedi minangka salah sawijining format sing duwe kemungkinan dhuwur kanggo nggayuh status 'viral'.
  • Gaming – Saka 'Minecraft' nganti 'League of Legends,' video game minangka kategori populer ing YouTube.
  • Vlogs – Vlog utawa blog video ngidini para pengikut bisa ndeleng 'nyata' sampeyan lan nyambung karo sampeyan. Vlogger paling dhuwur biasane duwe jutaan pelanggan.

Sanajan sampeyan nggawe video berkualitas tinggi ing niche lan ngirim, ora ana jaminan sukses langsung. Koyone YouTubers virus duwe rahasia, rumus ajaib kanggo ketenaran internet cepet. Dheweke mung ngrekam video lan kiriman, lan mayuta-yuta views lan pelanggan ngetutake. Sanajan iki bisa digunakake kanggo selebriti lan saluran populer, para pamula kudu miwiti momentum kanthi tuku pelanggan YouTube.

Video YouTube dianggep "apik" yen nduweni CTR (tingkat klik-tayang) luwih saka 10 persen, retensi 50 persen, lan wektu nonton rata-rata patang menit.

Rasio klik-tayang utawa CTR diitung kanthi mbagi jumlah klik ing video kanthi tayangan gambar cilik (video teaser). Contone, yen gambar cilik video dideleng 1,00 kali lan 10 wong ngeklik video kasebut, tingkat klik-tayang yaiku 10 persen.

Luwih akeh pelanggan akun YouTube, luwih apik kemungkinan ngedongkrak CTR, retensi, lan wektu nonton.

Miturut prakiraan, meh rong taun bisa entuk ewu pelanggan pisanan ing YouTube. Iki bisa dadi pengalaman sing alon banget lan ngganggu kanggo wong sing pengin nggawe tandha kanthi cepet ing saluran kasebut.

Yen sampeyan tuku pelanggan YouTube, sampeyan bisa mbangun lan njaga momentum. Tuku pelanggan YouTube uga bakal ngirim pesen menyang pangguna YouTube liyane yen konten sampeyan populer lan regane.

Sawise jumlah pelanggan saya tambah, bakal narik luwih akeh wong kanggo mriksa video lan langganan saluran sampeyan.

Bukak seluler kanggo nggedhekake jangkauan sampeyan

Apa sampeyan duwe strategi pemasaran multi-saluran? Pemasaran seluler minangka strategi pemasaran digital sing dituju kanggo nggayuh pamirsa ing piranti seluler, kalebu tablet lan smartphone. Statista ngira manawa ana 290 yuta wong Amerika sing dadi pangguna ponsel ing taun 2020 nganti saiki. Amarga penetrasi smartphone 79.10 persen, AS dadi nomer papat ing donya babagan pemilik ponsel.

Kanthi pelanggan ngalihake perhatian menyang piranti seluler, para pemasar ngutamakake keterlibatan omnichannel karo target pamirsa kanthi marketing seluler. Pemasaran seluler bisa kalebu ngirim pesen merek liwat SMS utawa telpon sing adhem. Strategi pemasaran push iki duwe kekurangan jangka panjang lan jangka pendek. Konsumen bisa kanthi gampang mblokir telpon lan push iklan. Kanggo pemasar, nelusuri pengembalian investasi lan nargetake basis pelanggan tartamtu dadi angel karo push marketing.

YouTube cocog banget kanggo pendekatan marketing inbound utawa narik ing piranti seluler. Liwat marketing inbound, merek bisa melu lan ngundang pelanggan target lan mbangun hubungan sing kuwat.

Angka kasebut dening HubSpot nuduhake kenapa YouTube minangka pilihan sing tepat kanggo marketing seluler:

  • Umume wong diwasa (75 persen) nonton video YouTube ing piranti seluler.
  • YouTube tekan luwih akeh wong ing klompok umur 18 nganti 49 ing piranti seluler sajrone seminggu dibandhingake karo jaringan kabel apa wae.
  • Luwih saka telung perempat wektu nonton YouTube ana ing piranti seluler.

Panaliten Google nuduhake manawa pangguna smartphone 1.4 kaping luwih akeh nggatekake konten utawa iklan ing YouTube.

Peneliti uga nemokake manawa pamirso video smartphone luwih seneng nyambung karo merek sing nawakake konten video ing piranti seluler dibandhingake karo pamirsa TV. Lan sing paling penting, panaliten 2020 nuduhake manawa 70 persen pamirsa tuku sawise ndeleng video merek kasebut ing YouTube.

Tindakan liyane sing ditindakake para pamirsa sawise nonton video bermerek ing piranti seluler kalebu:

  • Bukak situs web utawa toko merek.
  • Ngomong babagan merek karo wong liya.
  • Ganti pendapat kanthi positif babagan merek, layanan, utawa produk.
  • Nuduhake konten video bermerek babagan layanan, produk, utawa perusahaan.

Cara cerdas nggawe strategi pemasaran seluler sing menang yaiku nggawe video merek ing YouTube lan promosi menyang pamirsa sing luwih akeh kanthi tuku pelanggan YouTube. Wong-wong padha golek isyarat kanggo mutusake apa sing bakal ditonton ing media sosial lan konten apa sing cocog karo wektu. Yen akun YouTube sampeyan duwe ewonan pelanggan, mula dadi akun sing misuwur sing ditindakake dening akeh wong.

Tambahake upaya pemasaran sampeyan

Kanggo merek, duwe strategi pemasaran YouTube minangka prioritas utama. Video sing nyenengake mbantu ngedongkrak memori merek lan kelingan amarga visual diproses luwih cepet dibandhingake karo pesen teks. Video YouTube uga bisa mbantu bisnis sampeyan ngarahake lalu lintas menyang situs web utawa toko e-commerce, nambah konversi lan nggayuh basis pamirsa sing luwih akeh. Duwe kehadiran YouTube uga nggampangake pamirsa target nemokake sampeyan ing mesin telusuran. Sampeyan bisa nyiarake acara langsung nganggo stream langsung YouTube. Iki nyedhiyakake merek lan produk utawa layanan sampeyan menyang pamirsa sing luwih akeh kanthi cara sing larang.

Strategi pemasaran YouTube sampeyan duwe kemungkinan gedhe kanggo menehi asil sing dikarepake yen sampeyan duwe basis pelanggan sing kuwat.

Tuku dhaptar pelanggan YouTube minangka cara sing apik kanggo nambah upaya pemasaran YouTube. Iku mbantu sampeyan entuk pengikut anyar lan entuk seneng, komentar, lan enggo bareng. Kanthi luwih akeh pelanggan, sampeyan bisa nggawe dhaptar email ekstensif sing nduwe peran penting kanggo nambah konversi lan keterlibatan.

Dhaptar pelanggan nyedhiyakake petunjuk sing apik sing bisa sampeyan gunakake kanggo ngetutake, melu lan pungkasane dadi pelanggan. Jumlah pelanggan YouTube minangka salah sawijining faktor peringkat penting. Tuku pelanggan YouTube sing aktif mbantu bisnis sampeyan luwih dikenal. Luwih akeh pelanggan sampeyan, luwih kuat reputasi lan kredibilitas sampeyan sing bisa narik luwih akeh pelanggan organik menyang saluran sampeyan.

Entuk luwih akeh

Salah sawijining sebab kenapa akeh wong miwiti saluran YouTube yaiku golek dhuwit. Jumlah saluran ing YouTube sing entuk enem angka saben taun mundhak 40 persen saben taun, dene saluran sing entuk $10,000 saben taun mundhak 50 persen.
Akeh YouTuber sukses sing entuk penghasilan enem angka saka YouTube. Contone, YouTuber keuangan pribadi Nate O'Brien duwe 1.1 yuta pelanggan lan entuk $444,000 ing asil pariwara sajrone setaun. Lintang YouTube paling dhuwur kayata PewDiePie lan Smosh entuk saka $8.5 yuta nganti $12 yuta.

Kanggo miwiti nggawe dhuwit saka YouTube, sampeyan kudu duwe minimal ewu pelanggan ing rolas sasi pungkasan uga 4000 jam nonton umum. Yen sampeyan entuk akeh pelanggan iki, sampeyan layak kanggo Program Mitra sing ditawakake YouTube. Iki ngidini sampeyan entuk penghasilan saka langganan, iklan, dodolan barang dagangan, lan langganan saluran.

Google AdSense: Kemitraan menehi akses menyang alat sing ngidini sampeyan monetisasi video nganggo Google AdSense. Umume selebriti YouTube entuk potongan gedhe saka penghasilan saka Google AdSense. Contone, yen sampeyan duwe 1,000,000 pelanggan sing nonton loro video ing seminggu, sampeyan bisa entuk nganti $36,000 saka AdSense mung.

Miturut perkiraan, 20,000 tampilan saben dina bisa mbantu sampeyan entuk rata-rata antarane $28 nganti $47 saben dina, kanthi penghasilan saben wulan $460 nganti $769. Yen jumlah tampilan saben dina tetep, sampeyan bisa entuk $5,600 nganti $9,353 saben taun.

Penjualan barang dagangan: Mitra YouTube bisa adol rolas barang dagangan kanthi ngaktifake fitur iki ing akun YouTube. Sawetara selebriti wis nggawe mayuta-yuta adol barang dagangan menyang penggemar. PewDiePie, bintang video game Swedia, duwe 98 yuta pelanggan ing YouTube lan entuk $6.8 yuta saben wulan saka adol barang dagangan. Sampeyan uga bisa promosi barang dagangan / produk ing saluran sampeyan.

Keanggotaan saluran: Yen sampeyan entuk 1000 pelanggan ing saluran YouTube, sampeyan uga bisa entuk dhuwit kanthi ngaktifake fitur anggota saluran ing akun sampeyan. Para pengikut lan penggemar sampeyan nggawe pembayaran saben wulan kanggo entuk konten bonus, kalebu obrolan langsung, video khusus, lan lencana. Pencipta video paling dhuwur ing YouTube entuk $40,000 saben wulan liwat anggota saluran.

Influencer marketing: Gumantung ing ceruk sampeyan, sampeyan uga bisa macem-macem sumber penghasilan kanthi pemasaran afiliasi, sponsor, lan kursus online. Bisnis mbayar YouTubers kanthi jumlah pengikut sing apik kanggo promosi merek utawa produk ing saluran kasebut. Pencipta YouTube sing populer padha, yen ora luwih efektif kanggo promosi kesadaran merek dibandhingake karo selebriti lan influencer. Pengaruh YouTube biasane menehi rega sing luwih dhuwur kanggo promosi merek dibandhingake kiriman Instagram. Sampeyan bisa entuk $2000 saben video yen sampeyan duwe 100k pelanggan.

Miturut panaliten, influencer tingkat pertengahan ngisi $2,000 saben 100,000 pelanggan kanggo promosi merek ing akun YouTube.
Alasan Paling Ndhuwur Napa Sampeyan Kudu Nganggep Tuku Pelanggan YouTube

Narik pelanggan nyata

Pemasar nggunakake apa sing dikenal minangka 'mentalitas komplotan' kanggo ningkatake dodolan lan keterlibatan. Mental komplotan nuduhake carane wong dipengaruhi dening wong liya kanggo nindakake soko amarga akeh wong sing nindakake.

Minangka kewan sosial, kita ngandelake informasi saka wong liya kanggo nggawe keputusan. Saka pilihan karir, kecenderungan politik nganti lemari klambi, kecenderungan kita biasane dibentuk dening pengamatan sosial kita. Psikolog nyinaoni carane strategi pembelajaran sosial mbentuk kecerdasan kolektif manungsa.

Dheweke nemokake manawa wong cenderung nyalin wong liya, lan luwih akeh wong sing nggawe pilihan tartamtu, luwih akeh wong liya sing disalin. Iki cara sing padha wong milih app adhedhasar tokoh download utawa tindakake akun media sosial sing duwe akeh ing ngisor iki. Sampeyan uga bener yen wong nggoleki lan nemokake video sing duwe pelanggan, tampilan, lan seneng luwih akeh, dheweke mutusake kanggo ngetutake video kasebut. Nalika pamirsa ndeleng manawa jangkauan video kurang, dheweke cenderung nganggep konten kasebut ora pantes ditonton. Dheweke bisa nerusake kanthi cepet lan nelusur video sing padha saka saluran YouTube sing luwih populer sing luwih akeh pamirsa.

Kurang pelanggan saluran YouTube sampeyan uga bakal nyuda kemungkinan video sampeyan entuk seneng, komentar, utawa enggo bareng amarga pamirsa ora yakin manawa iku sumber informasi sing bisa dipercaya. Nalika sampeyan mbayar pelanggan, sampeyan bakal nambah kemungkinan wong liya dadi pengikut lan pelanggan mung amarga 'mentalitas komplotan.'

Madeg dhewe minangka panguwasa

Salah sawijining alasan penting kanggo tuku pelanggan YouTube yaiku ngundhakake wewenang merek / merek pribadi. Nduwe luwih akeh pelanggan ing saluran YouTube sampeyan menehi tandha manawa sampeyan dadi pemain serius ing ceruk dibandhingake karo sawetara pelanggan. Kaya sing disorot ing ndhuwur, pelanggan sing luwih gedhe mbukak kesempatan kanggo entuk dhuwit luwih akeh, kolaborasi karo profesional lan influencer liyane.

Miturut panaliten 2019 dening SEM rush, 48 persen wong percaya yen YouTube bakal dadi kontributor paling gedhe kanggo ningkatake efektifitas komunikasi hubungan masyarakat sajrone limang taun sabanjure. Apa niche sampeyan ana ing PR, fashion, perawatan kulit, keuangan, game, utawa komedi, entuk luwih akeh pelanggan ing YouTube bisa mbantu sampeyan dadi pakar industri.

Ngurangi gaweyan

Pelanggan duwe peran penting kanggo sukses minangka YouTuber. Saka kesempatan monetisasi, ngembangake jangkauan, entuk popularitas ing jaringan, jumlah pelanggan sing akeh nawakake macem-macem keuntungan. Kanggo pendatang anyar ing platform, entuk pelanggan lan mbangun kredibilitas bisa dadi tantangan. Mbutuhake gaweyan sing konsisten nalika butuh wektu kanggo entuk 1000 pengikut pisanan. Minangka panaliten nuduhake, bisa nganti rong taun kanggo entuk sewu pelanggan.

Ningkatake jumlah pelanggan YouTube bisa uga kudu nggatekake kualitas video, frekuensi unggahan, optimisasi mesin telusuran (SEO) kanggo nambah rangking telusuran video lan strategi liyane. Nalika upaya kasebut perlu, sampeyan kudu nyisihake akeh wektu kanggo njupuk kabeh aspek video YouTube kanthi bener. Sanajan nggawe video sing apik lan menarik, bisa uga ora akeh pelanggan ing sawetara taun pisanan.

Yen sampeyan tuku pelanggan, bakal mbantu mbangun basis pengikut sampeyan kanthi cepet lan kanthi minimal gaweyan. Tinimbang kuwatir babagan jumlah pelanggan, sampeyan bisa fokus nggawe video anyar lan menarik sing narik kawigaten para pamirsa target.

Panelusuran peringkat

Miturut Aherfs, peringkat luwih dhuwur ing kaca telusuran Google lan YouTube minangka prioritas utama kanggo pemasar digital amarga:

  • 68 persen pengalaman online diwiwiti kanthi mesin telusur - wong luwih seneng nemokake video sampeyan yen sampeyan peringkat luwih dhuwur ing mesin telusur.
  • 75 persen panelusur Google ora ngluwihi asil kaca pisanan, lan mung 0.78 persen pangguna ngeklik asil panelusuran ing kaca kapindho

Ana macem-macem perkara sing bisa ditindakake kanggo ngedongkrak peringkat video YouTube ing Google. Iki kalebu nemokake lan nggunakake tembung kunci sing bener (iki tembung target pamirsa sing digunakake kanggo nggoleki konten sing padha karo sampeyan), nambah tag YouTube, lan ngoptimalake kualitas video YouTube. Nanging, cara paling cepet yaiku nambah jumlah pelanggan.

Miturut Neil Patel, YouTube rangking video adhedhasar:

  • Kekuwatan saluran
  • Jumlah views
  • Relevansi tembung kunci
  • enggo bareng
  • Panguwasa
  • dateng
  • komentar
  • Penylametan para pamirsa

Kapercayan uga ana gandhengane karo jumlah pelanggan saluran YouTube sing ora ana tampilan lan wewenang. Pasinaon nuduhake manawa jumlah seneng, tampilan, komentar, lan enggo bareng video YouTube ana hubungane banget karo peringkat YouTube sing luwih dhuwur. Alasan penting kanggo mbayar pelanggan YouTube yaiku sampeyan bisa nambah seneng, tampilan, lan komentar ing video kanthi entuk luwih akeh pelanggan nyata lan nggedhekake jangkauan sampeyan.

Saluran YouTube sing duwe luwih akeh pelanggan entuk panggonan prioritas ing telusuran sing ditindakake ing Google lan ing situs ing YouTube. Jumlah pelanggan uga minangka faktor kunci sing digunakake algoritma YouTube kanggo peringkat video. Nalika menehi komentar utawa seneng minangka tumindak siji-sijine, lengganan nuduhake yen wong bakal ndeleng konten video sing digawe kanthi rutin. Iki nduweni peran penting kanggo nggambarake nilai sing sampeyan tawarake kanggo YouTube.

Iki minangka sebab kenapa umume YouTubers nyengkuyung langganan.

Ora preduli saka endi pelanggan sampeyan, duwe luwih akeh pelanggan bakal mbantu ngoptimalake SEO sampeyan. Iki njamin video sampeyan ditemokake lan dideleng dening basis pamirsa sing luwih gedhe. Akibate, luwih akeh wong sing ndeleng konten sampeyan, luwih akeh aliran pelanggan organik kanggo saluran YouTube sampeyan.
Njaluk wong ninggalake komentar uga bakal bisa ningkatake peringkat video sampeyan ing YouTube. Mbangun basis pelanggan sampeyan minangka langkah pertama kanggo ngetrapake strategi kasebut supaya luwih dhuwur.

Melu langganan sampeyan

Duwe basis pelanggan sing apik nambah kapercayan nalika sampeyan lagi miwiti dadi YouTuber. Iki uga ditrapake kanggo wong-wong sing wis sawetara wektu nggawe video YouTube nanging durung bisa mbangun basis pelanggan.
Sawise sampeyan duwe jumlah pelanggan lan tampilan sing akeh, sampeyan bakal duwe motivasi kanggo nambah konten seger kanthi rutin. Gawe video babagan seni, musik, lelungan, panganan, utawa profesi sampeyan kanggo melu pelanggan asli sampeyan.

Sampeyan banjur bisa nggawe video pribadhi kanggo nampani pelanggan nyata lan nggawe dheweke rumangsa dihargai lan khusus. Nambahake watermark asli ing video sampeyan ora mung bakal nglindhungi video nanging ngidini pamirsa bisa ngeklik lan langganan saluran sampeyan. Tombol langganan katon kanthi otomatis ing tandha banyu asli sampeyan.
Melu pelanggan sampeyan uga bakal nggawe video sing cocog karo kapentingane. Ing ngisor iki sawetara statistik saka HubSpot sing nuduhake jinis konten sing disenengi para pamirsa YouTube:

  • Video musik minangka salah sawijining sing paling populer ing YouTube.
  • Video sing gegandhengan karo blanja duwe jam nonton kaping lima luwih dhuwur ing jaman saiki.
  • YouTube nggawe 70 persen pamirsa ngerti merek.
  • Penonton kaping pindho luwih seneng tuku produk sing dideleng ing YouTube.
  • Dibandhingake karo platform liyane, pamirsa luwih seneng nggoleki informasi babagan layanan, produk, utawa merek ing YouTube.
  • Video tutorial ing YouTube luwih disenengi pangguna YouTube tinimbang maca manual utawa instruksi produk.
  • Alasan paling utama kanggo nonton YouTube yaiku kanggo nglipur lan santai.
  • Video relaksasi kayata nglereni sabun duwe dorongan 70 persen ing wektu nonton.
  • Video komedi lan "carane" minangka kategori konten YouTube populer liyane.

Tambah algoritma YouTube

Algoritma YouTube khusus lan mutusake meh telung perempat video sing ditonton para pamirsa YouTube. Rekomendasi YouTube adhedhasar macem-macem metrik kayata pelanggan, riwayat pamirsa, wektu nonton, relevansi, lan keterlibatan. Alasan utama kanggo tuku pelanggan yaiku algoritma kasebut bakal menehi saran video kanggo luwih akeh pamirsa.

Tuku pelanggan YouTube gampang lan cepet

Yen sampeyan prihatin babagan repot nemokake situs sing cocog kanggo tuku subs, iki solusi sing gampang. YTpals punika situs anjog kanggo tuku pelanggan YouTube. Sampeyan bisa nyana asil cepet lan proses streamlined tuku. Sampeyan bisa tuku 50 pelanggan YouTube pisanan kanthi rega $ 20, dene 5000 tampilan regane $ 60.

Sampeyan uga bisa milih tampilan YouTube gratis kanggo nglacak cara sampeyan mbangun basis pelanggan, seneng, komentar, lan enggo bareng.

YTpals uga duwe rega sing kompetitif kanggo seneng, komentar, jam nonton, lan saham YouTube sing bisa nambah strategi pemasaran YouTube sampeyan. Nalika sampeyan mbayar pelanggan, sampeyan bakal miwiti nampa ing 24 jam. Sawise sampeyan ndeleng keuntungan nyata entuk pelanggan ing YouTube, sampeyan bisa nambah jumlah pelanggan dadi 100, 500, utawa luwih.

Yen sampeyan pengin tuku komentar, YTpals nawakake komentar khusus kanggo tarif terjangkau. Sampeyan bisa langsung tuku sepuluh komentar khusus kanggo video YouTube sing wis diunggah kanthi rega murah. Sampeyan uga bisa tuku 30 utawa 50 komentar ing TCTerms rega competitive. Nalika nerangake seneng, YTpals nawakake 200 seneng YouTube kanthi rega $20.
Tuku kabeh minangka bundel bakal nyedhiyakake pondasi padhet sing sampeyan butuhake kanggo nggawa saluran YouTube menyang tingkat sukses anyar.

Dipercaya dening Klien 500,000 +

Deleng apa sing diarani pelanggan nalika tuku pelanggan YouTube


We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan

Entuk Diskon 10% Dina iki!

Ketik rincian sampeyan kanggo nampa kode kupon lan miwiti ngembangake akun media sosial kanthi gampang.
Penawaran berlaku kanggo kabeh "Layanan Premium".
close-link
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur