Tuku komentar YouTube

Pangiriman Dijamin 100%

Apa mupangate tuku komentar YouTube?

  • ✅ Nambah rangking Mesin Telusuran Video sampeyan
  • ✅ Nyengkuyung Liyane kanggo Komentar ing Video Sampeyan
  • ✅ Nyengkuyung diskusi kanggo Wiwiti
  • ✅ We Review Video Sampeyan & Tulis Komentar Kualitas
  • ✅ Sampeyan bisa Kirim Komentar Sampeyan Yen Sampeyan Luwih seneng
  • ✅ Komentar Dikirimake Liwat Suwene Dina
  • ✅ Pangiriman Dijamin 100% utawa Mbayar Dhuwit sampeyan
  • ✅ Komentar Miwiti ing Jam 24-72
Apa mupangate tuku komentar YouTube?

Cara tuku komentar YouTube bisa mbantu saluran sampeyan dadi luwih populer

Saiki, YouTube dianggep minangka salah sawijining layanan streaming video sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad. Wis ngalami pertumbuhan eksponensial sajrone pirang-pirang taun lan wis dadi tujuan favorit kanggo ngirim lan ndeleng konten video. Akeh pangguna sing bisa nglumpukake jumlah pengikut sing akeh uga entuk keuntungan monetisasi. Dadi ora diragukan manawa YouTube entuk akeh keuntungan. Pandhuan ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan mbangun saluran YouTube sing sukses lan entuk luwih akeh keuntungan saka iku.

Kanggo mbangun saluran sing sukses, langkah pisanan sing kudu ditindakake yaiku mbangun basis pamirsa sing kuwat. Penonton, sing dikenal minangka pelanggan ing YouTube, bakal nggawa visibilitas luwih akeh menyang saluran sampeyan kanthi seneng video kasebut, menehi komentar, lan ngrujuk menyang kanca-kanca. Penting kanggo melu basis pelanggan lan ngrungokake yen sampeyan pengin saluran dadi populer. Komentar penting banget kanggo sukses saluran sampeyan. Sampeyan bisa tuku komentar YouTube saka YTpals lan gunakake strategi ing ngisor iki bebarengan kanggo melu pelanggan ing bagean komentar.

Apa pentinge strategi komentar sing efektif?

YouTube ora mung kanggo nonton video, amarga ngidini wong bisa sesambungan karo siji liyane ing bagean komentar. Komentar minangka cara sing apik kanggo panyipta konten supaya bisa melu pamirsa lan kosok balene. Iki ngidini panyipta konten ngrungokake apa sing dikandhakake pelanggan babagan konten kasebut. Bagian komentar ing YouTube nduweni peran gedhe kanggo mbangun hubungan karo pamirsa. Video kanthi komentar luwih akeh cenderung entuk tampilan luwih akeh. Wis ditemokake manawa umume video sing duwe sekitar 5,000 komentar utawa luwih bisa entuk sekitar 1 yuta tampilan. Tampilan lan komentar cenderung bebarengan, amarga tambah siji ndadékaké mundhak liyane.

Nalika sampeyan miwiti saluran YouTube, tujuan utama yaiku nambah visibilitas sampeyan ing platform kasebut. Komentar minangka daya pendorong kanggo nambah visibilitas. Komentar kasebut bisa mangaruhi para pamirsa kanggo nonton kabeh video, nonton maneh video kasebut lan bareng karo kulawarga lan kanca-kanca. Strategi komentar sing efektif ora mung penting kanggo entuk tampilan nanging uga kanggo ngarahake pamirsa menyang konten sampeyan. Strategi komentar sing apik uga ngidini sampeyan nggedhekake pesen sing pengin dikirim liwat saluran sampeyan.

Sastranegara kanggo Nyopir Komentar Liyane ing Video YouTube Panjenengan

Komentar bisa migunani banget yen sampeyan pengin njaluk umpan balik langsung saka pamirsa lan nggawe obrolan babagan video sampeyan. Saiki sampeyan ngerti pentinge strategi komentar sing efektif, ayo goleki sawetara cara sing bisa digunakake kanggo nggawe komentar luwih akeh ing video sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake sawetara cara iki kanggo ngembangake strategi komentar sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa tuku komentar YouTube kanggo mbantu proses iki.

1. Takon pitakonan ing pungkasan video.

Sampeyan kudu tansah nyoba takon sawetara pitakonan saka pamirso ing mburi video. Pitakonan iki bisa dadi pitakonan sing mbukak, nanging pitakonan khusus sing njaluk pamirsa menehi komentar bakal luwih migunani kanggo sampeyan ing kasus iki. Yen sampeyan minangka video tutorial, sampeyan bisa takon marang para pamirsa manawa tips kasebut migunani utawa ora. Sampeyan uga bisa nyurung keterlibatan kanthi takon marang pamirsa babagan jinis konten sing pengin dideleng. Sampeyan bakal entuk sawetara respon sing dijamin ing bagean komentar. Ora mung sampeyan bakal entuk sawetara ide sing apik kanggo video sing bakal teka, nanging sampeyan uga bisa nyambung menyang pelanggan ing tingkat sing luwih pribadi.

2. Gawe komentar pisanan ing bagean komentar.

Kadhangkala, cara paling apik kanggo nyengkuyung para pengikut sampeyan ngirim komentar luwih akeh yaiku kanthi nggawe komentar pisanan dhewe. Sampeyan bisa mimpin lan ngirim komentar sing melu pelanggan lan miwiti obrolan babagan video kasebut. Suwe-suwe, pelanggan bakal luwih kepenak karo komentar ing video sampeyan. Cara liya kanggo nggunakake strategi sing padha yaiku takon wong sing sampeyan kenal kanthi pribadi ninggalake komentar. Strategi komentar iki uga dianggo. Komentar sing dikirim dening kanca lan kulawarga uga bakal nyengkuyung para pelanggan kanggo ngirim komentar liyane. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa mbangun komunitas sing raket sing sesambungan saben dinane.

3. Mirsani konten sing paling apik kanggo mangerteni keterlibatan.

Sampeyan bisa nggunakake analytics YouTube kanggo nemtokake video endi sing paling disenengi. Sawise iku, sampeyan bisa nemtokake faktor sing nyebabake keterlibatan sing luwih gedhe. Apa dawane video utawa dhaptar lagu tartamtu. Wis ditemokake yen video sing luwih cendhek saka 2 menit cenderung entuk tingkat keterlibatan sing luwih gedhe, dibandhingake karo video 5 menit. Sawise sampeyan ngerti faktor sing nggawe video sampeyan luwih apik, sampeyan bisa niru ing video anyar sampeyan. Iki bakal nggawe pamirsa tetep melu lan komentar bakal terus teka.

4. Terus Kontes ing YouTube.

Kaya kontes Instagram lan Facebook, sampeyan uga bisa nganakake kontes ing YouTube, kanggo nggawe keterlibatan saluran sampeyan. Kontes YouTube minangka cara sing apik kanggo entuk komentar, pelanggan, lan seneng ing video sampeyan, kabeh bebarengan. Nanging, sampeyan mbutuhake dana ekstra lan sampeyan uga kudu ngupayakake upaya kanggo promosi kontes kasebut. Kontes YouTube minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten menyang saluran sampeyan, sing bakal nyebabake komentar luwih akeh babagan video sampeyan ing jangka panjang. Sampeyan uga bisa nyengkuyung para pamirsa supaya ngirim komentar minangka bagean saka kontes.

5. Ati-ati komentar pelanggan.

Sampeyan bisa nyambung karo pelanggan ing tingkat sing luwih pribadi kanthi seneng karo komentar sing dikirim ing video sampeyan. Yen sampeyan seneng komentar, pamirsa bakal bisa ndeleng ati abang lan lambang cilik saluran sampeyan ing jejere. Wong sing ngirim komentar uga bakal entuk kabar yen komentare disenengi. Sawise pamirsa ndeleng sampeyan sesambungan karo wong liya ing komentar, dheweke bakal disaranake ngirim komentar liyane. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa mbangun kesetiaan penggemar lan uga nuduhake yen sampeyan ngajeni para pamirsa.

6. Pin sawetara komentar.

Semat minangka cara sing apik kanggo nyorot komentar tartamtu. Iki mesthekake yen komentar sing disematake minangka komentar pisanan sing dideleng para pamirsa ing ngisor video nalika gulung mudhun bagean komentar. Sampeyan bisa nggawe pin komentar sampeyan dhewe kanggo miwiti obrolan karo pamirso utawa pin komentar pelanggan. Fitur pinning apik kanggo -

  • Njaluk pitakonan tartamtu saka pamirsa.
  • Menehi klarifikasi babagan video.
  • Nggoda penonton kanthi endhog Paskah utawa sawetara pangembangan tartamtu.
  • Matur nuwun para penonton sing wis nonton video kasebut.
  • Nyorot komentar sing relevan saka pelanggan.

7. Konsistensi

Yen sampeyan mirsani salah sawijining saluran sing paling apik ing YouTube, sampeyan bakal nemokake siji sing umum ing antarane - konsistensi. Kanggo nyurung keterlibatan saluran sampeyan, sampeyan kudu nganyari kanthi konsisten lan nerbitake video kanthi rutin. Penting kanggo netepi jadwal sing ketat supaya pamirsa ngerti kapan sampeyan bakal ngunggah video sabanjure. Nanging, iki tegese sampeyan kudu nggawe konten kasebut. Sanajan jadwal sampeyan ngirim video siji saben minggu, penting kanggo nggawe konten kasebut narik kawigaten para pamirsa. Yen pamirsa nemokake video sampeyan menarik lan unik, banjur bakal terus ngirim komentar.

8. Kalebu CTA

Penting kanggo nyakup telpon kanggo tumindak (CTA) ing saben video. Iki bisa dilebokake ing bagean video apa wae, manawa wiwitan, tengah pungkasan. Tujuan utama CTA yaiku njaluk wong langganan saluran sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake fitur anotasi lan nyelehake kothak cilik ing pojok kiwa ndhuwur layar, njaluk pamirsa langganan saluran sampeyan. Nalika pamirso ndeleng CTA saka wektu kanggo wektu, padha bakal ngelingake kanggo langganan saluran. Nalika sampeyan entuk pelanggan, komentar lan seneng bakal nambah kanthi otomatis kanggo video sampeyan.

9. Gunakake Widget YouTube ing blog lan situs web

Cara liya sing apik kanggo nggawe keterlibatan ing saluran YouTube yaiku kanthi nyelehake widget YouTube ing blog utawa situs web sampeyan. Widget YouTube bakal dadi cara sing apik kanggo nggawa pelanggan anyar amarga para pengikut blog lan pengunjung situs web bakal ngerti babagan saluran YouTube sampeyan. Yen dheweke ngetutake konten sampeyan ing media liyane, dheweke uga bakal langganan saluran YouTube sampeyan. Iki bakal ngidini dheweke ngirim komentar ing saluran YouTube amarga bakal entuk kesempatan kanggo sesambungan karo sampeyan ing tingkat pribadi.

10. Mbangun jaringan

Yen pelanggan seneng saluran sampeyan, ana kemungkinan dheweke uga seneng karo saluran liyane sing gegandhengan. YouTube ngidini panyipta nambah saluran YouTuber liyane menyang kaca rekomendasi. Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa njaluk saluran liyane sing gegandhengan kanggo nampilake saluran sampeyan ing kaca rekomendasi supaya pamirsa bakal termotivasi kanggo langganan saluran sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa narik luwih akeh tampilan, pelanggan, lan komentar kanggo saluran sampeyan.

11. Interaksi karo pelanggan.

Iki misale jek minangka strategi sing jelas, yen mbales komentar saka pelanggan sampeyan bakal narik komentar liyane. Yen sampeyan mbales komentar para pamirsa, iki uga nuduhake manawa sampeyan ngrungokake dheweke lan sampeyan kepengin weruh tanggapane. Sampeyan kudu njupuk sawetara menit saben dina kanggo sesambungan karo pamirso. Saliyane menehi komentar ing saluran sampeyan, luwih becik sampeyan sesambungan karo pamirsa ing bagean komentar saluran liyane sing gegandhengan. Yen pamirso nemokake komentar sampeyan menarik, dheweke uga bakal nyoba mbukak profil sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa entuk pelanggan anyar.

12. Gunakake Keywords èfèktif.

Nggunakake tembung kunci ing video kanthi efektif penting banget yen sampeyan pengin nggawe keterlibatan sing bener ing saluran YouTube sampeyan. Tembung kunci digunakake nalika wong nggoleki barang tartamtu. Yen sampeyan nggunakake tembung kunci sing bener, kemungkinan video sampeyan tekan pamirsa sing tepat bakal saya tambah. Wis ditemokake manawa luwih saka 60% pelanggan anyar ing saluran biasane teka saka pilihan telusuran YouTube. Yen sampeyan ora nggunakake tembung kunci sing bener utawa tembung kunci sampeyan nyebar tipis, video sampeyan bisa uga ora katon ing asil panelusuran. Penting dadi deskriptif sabisa nalika nggawe tag tembung kunci. Sampeyan uga bisa nggunakake alat online kanggo nemokake saran kanggo tembung kunci.

13. Saluran Promosi.

Penting kanggo promosi saluran sampeyan ora mung ing YouTube nanging uga ing njaba. Iki bakal mbukak saluran YouTube kanggo pamirsa saka macem-macem media. Nalika miwiti ngetutake konten video sampeyan, dheweke uga bakal mulai menehi komentar, nuduhake, lan seneng karo video sampeyan. Ing ngisor iki sawetara cara sampeyan bisa pasar saluran YouTube -

  • Link saluran YouTube ing kaca media sosial.
  • Kirim saluran YouTube menyang situs web bookmark sosial.
  • Tambah saluran menyang mesin telusur video.
  • Pasang link menyang saluran YouTube sampeyan ing mailing list.
  • Gunakake URL YouTube nalika ngirim komentar ing blog lan liya-liyane.

14. Gunakake gambar cilik sing menarik kanggo konten video sampeyan

Yen sampeyan pengin narik pelanggan anyar, penting yen gambar cilik sampeyan katon. Wong luwih seneng ngeklik video sampeyan yen dheweke nemokake gambar cilik sing nyenengake. Nanging, iki ora ateges sampeyan miwiti nggunakake gambar clickbait minangka gambar cilik. Ora mungkin pamirsa bakal ngetutake saluran sampeyan yen sampeyan nggunakake strategi clickbait. Tujuan utama nggabungake gambar cilik sing menarik yaiku kanggo nambah tampilan sing ditampa. Yen sampeyan bisa nyedhiyakake konten sing apik kanggo para pamirsa, tampilan kasebut bakal menehi komentar lan seneng uga.

15. Gunakake fitur anyar kanggo nyaring komentar sampeyan

Fitur anyar ing YouTube Studio (desktop) ngidini sampeyan nyaring komentar ing saluran sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake iki kanggo nggoleki komentar tartamtu lan nyaring telusuran, adhedhasar -

  • Status langganan.
  • Status anggota saluran.
  • Nomer langganan komentator.

Sampeyan uga bisa nggunakake filter kanggo ndeleng komentar sing duwe pitakonan khusus supaya sampeyan bisa mangsuli kanthi luwih gampang. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake fitur iki kanggo mriksa komentar sing sampeyan duwe utawa durung nanggapi.

Pungkasan, sampeyan bisa tuku komentar YouTube saka YTpals. Tuku komentar YouTube bisa dadi pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nembe miwiti lelungan YouTube, amarga sawetara pamirso bisa wegah ngirim komentar ing video sing ora duwe komentar. Iki minangka pilihan sing apik kanggo akun sing wis mapan, amarga sampeyan nggunakake strategi kasebut lan tuku komentar YouTube kanggo mbantu sampeyan ing proses kasebut.

Cara tuku komentar YouTube bisa mbantu saluran sampeyan dadi luwih populer

Napa Sampeyan Kudu Tuku Komentar YouTube?

Saiki sampeyan wis ngerti strategi nambah jumlah komentar ing saluran sampeyan, saiki wektune kanggo ndeleng pentinge tuku komentar YouTube. Ana kompetisi sing kuat ing jagad media sosial saiki, lan dadi angel entuk popularitas liwat saluran media sosial kaya YouTube. Iki amarga akeh selebriti sing wis mapan uga pindhah menyang platform kaya YouTube kanggo nggawe konten. Pramila penting kanggo improvisasi strategi lan golek cara anyar kanggo narik keterlibatan para pengikut.

Yen sampeyan tuku komentar YouTube saka panyedhiya layanan kaya YTpals, sampeyan bakal bisa ngedongkrak sukses saluran sampeyan. Ayo goleki sawetara keuntungan saka tuku komentar YouTube.

1. Tambah pangenalan video.

Sampeyan bisa entuk macem-macem keuntungan saka YouTube mung sawise entuk pangenalan saka pamirsa. Nalika sampeyan tuku komentar YouTube, kemungkinan video sampeyan diakoni mundhak. Yen sampeyan pengin sukses ing YouTube, video sampeyan kudu entuk pelanggan, seneng, lan komentar sing cukup. Tuku komentar nggawe proyek luwih gampang, amarga luwih akeh komentar uga ndadekake luwih akeh tampilan lan seneng. Sanajan video sampeyan bisa uga ora entuk komentar sing padha karo para selebriti YouTube, tuku komentar YouTube mesthi nambah pangenalan saluran sampeyan ing mata para pamirsa.

2. Nambah peringkat saluran YouTube sampeyan

Ing YouTube, peringkat saluran biasane ditemtokake dening jumlah pelanggan saluran kasebut. Pelanggan bisa beda-beda gumantung saka jumlah komentar lan seneng ing saben video. Iki sebabe paningkatan jumlah seneng lan komentar ndadékaké kenaikan proporsional ing peringkat saluran ing YouTube. Iki nuduhake kasunyatan manawa komentar penting banget kanggo sukses saluran YouTube. Yen sampeyan tuku komentar YouTube, sampeyan bisa nambah pangkat saluran kanthi nambah kemungkinan entuk luwih akeh pelanggan.

3. Nggawe video sampeyan viral

Saben YouTuber pengin konten kasebut dadi virus, nanging ora ana rumus sing bisa ditindakake. Kanggo nggawe konten virus, pangripta kudu nandur modal akeh wektu lan promosi ing macem-macem medium kanggo nggawe buzz ing video kasebut. Sanajan ora ana cara sing bener kanggo nyebarake virus, tuku komentar YouTube mesthi bisa mbantu proses kasebut. Sawise sampeyan tuku komentar YouTube, video sampeyan bakal disorot menyang luwih akeh wong. Nalika saya akeh wong sing ngeklik video sampeyan, komentar liyane bakal terus mlebu. Bagean komentar minangka sing pertama dideleng para pamirsa, sanajan sadurunge langganan saluran kasebut. Dadi duwe bagean komentar sing nggumunake kanthi tuku komentar bakal mbantu sampeyan narik luwih akeh pamirsa.

4. Entuk luwih akeh klik lan seneng

Yen sampeyan pengin saluran sampeyan dadi populer ing YouTube, penting yen saluran kasebut entuk luwih akeh klik, komentar, lan seneng. Proses supaya wong bisa ndeleng video sampeyan bisa uga dawa lan mboseni. Nanging, ana cara sampeyan bisa katalis proses kasebut. Salah sawijining cara paling apik kanggo miwiti popularitas yaiku tuku komentar YouTube. Sawise sampeyan tuku komentar ing YouTube, tampilan lan senengan bakal diwutahake kanthi otomatis amarga luwih akeh wong sing ngeklik video sampeyan. Iki amarga jumlah komentar sing apik ing video sampeyan nambah kemungkinan muncul ing asil panelusuran.

5. Narik pelanggan anyar

Sisih paling penting ing YouTube yaiku pamirso lan pelanggan. Kabeh strategi sampeyan pungkasane ditujokake kanggo narik luwih akeh pamirsa menyang saluran sampeyan. Kasunyatan sing kondhang yen luwih akeh pamirsa lan pelanggan ing saluran sampeyan, luwih akeh pamirsa sing bakal bisa narik kawigaten. Jumlah komentar ing video sampeyan uga nemtokake jumlah tampilan sing bakal sampeyan lakoni. Tuku komentar saka YTpals bisa mbantu ing proses iki lan bisa nggawe proyek luwih gampang. Sampeyan bakal bisa narik pelanggan anyar amarga pamirsa sing ngunjungi saluran sampeyan nyathet jumlah komentar sing wis ana ing saluran sampeyan.

6. Mbantu nggawe bukti sosial

Bukti sosial penting banget ing jagad media sosial. Kasunyatan sing kondhang manawa wong biasane nggatekake saluran sing duwe status sosial. Yen akeh pamirsa sing percaya karo konsep utawa ide sing disebarake saluran YouTube sampeyan, pamirsa anyar bakal mlebu kanthi otomatis. Amarga bukti sosial, para pamirsa anyar iki bakal luwih seneng menehi dhukungan menyang saluran kasebut. Sampeyan bisa tuku komentar YouTube kanggo nggawe bukti sosial ing situs. Sawise pamirsa ndeleng komentar ing video sampeyan, dheweke bakal kepengin weruh luwih akeh konten sampeyan.

7. Ngilangi komentar negatif

Kadhangkala, wong bisa ngirim akeh komentar negatif lan sengit ing video YouTube sing ora ana hubungane karo konten kasebut. Akeh wong nggunakake YouTube kanggo ningkatake permusuhan lan prasangka. Iki ngendi tuku komentar YouTube bakal migunani. Sampeyan bisa nglaporake komentar kasebut, nanging sampeyan uga bisa nggunakake taktik liyane kanggo nyuda gangguan. Yen sampeyan tuku komentar YouTube, sampeyan bisa nggawe manawa komentar positif ngluwihi komentar negatif iki, sing bisa nyebabake video sampeyan ing wektu sing suwe. Iki minangka strategi sing apik kanggo nyegah troll Internet lan ora bakal bisa entuk kepuasan saka komentar sing sengit.

8. Generate clout ing platform

Nalika sampeyan tuku komentar YouTube, video sampeyan bakal mulai dikenal ing platform kasebut. Nalika luwih akeh wong wiwit nonton video sampeyan, bakal ngidini sampeyan nggedhekake posisi sampeyan ing papan kasebut. Jumlah tampilan luwih akeh tegese luwih seneng, luwih akeh komentar, lan luwih akeh pelanggan. Lan kanthi luwih akeh pelanggan lan komentar ing video sampeyan, pamirsa tambahan uga bakal disaranake kanggo langganan konten lan ngirim komentar. Siklus iki bakal terus lan sampeyan bakal bisa tekan dhuwur ing wektu cendhak. Akibaté, sampeyan bakal bisa ngleksanani sawetara pengaruh ing platform. Sampeyan ora mung bisa entuk keuntungan monetisasi saka YouTube, nanging pengaruh kasebut bakal mbantu sampeyan mbangun kemitraan anyar lan njelajah cara tambahan.

9. Nggawe wutah proporsional saka komentar lan views

Yen sampeyan wis tuku views YouTube saka YTpals ing sasi, iku bakal nggawe pangertèn kanggo tuku komentar YouTube uga. Nalika wong ndeleng saluran sampeyan, sawetara wong bakal menehi komentar. Ora nggambarake saluran sampeyan yen rasio antarane tampilan lan komentar ora ana wates sing gedhe. Sampeyan bisa ngatasi kahanan iki kanthi tuku komentar YouTube sing cocog karo jumlah tampilan ing video sampeyan. Amarga tampilan lan komentar sampeyan katon luwih asli, wong bakal disaranake ngetutake saluran sampeyan lan menehi komentar lan seneng ing video kasebut.

10. Entuk lalu lintas luwih akeh ing situs web pribadi sampeyan

Sampeyan bisa nggunakake sukses saluran YouTube kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs web pribadi. Yen sampeyan tuku komentar YouTube saka sumber sing bisa dipercaya kaya YTpals, mesthine sampeyan bakal entuk luwih seneng, tampilan, lan pelanggan. Nalika basis pelanggan saya mundhak, sampeyan bisa nggunakake pengaruh sampeyan ing situs kasebut kanggo ningkatake lalu lintas menyang situs web sampeyan. Saluran YouTube sampeyan bakal ngidini sampeyan ngarahake wong sing kasengsem karo jinis konten sing digawe.

kesimpulan

Saka strategi sing kasebut ing ndhuwur kanggo nyopir komentar ing video YouTube sampeyan, jelas banget kepiye pentinge komentar ing ruang YouTube. Yen sampeyan anyar ing platform kasebut lan berjuang kanggo ngukir ceruk dhewe, mula sampeyan bisa entuk manfaat saka layanan Tuku Komen YouTube saka YTpals. Yen sampeyan tuku komentar YouTube saka sumber sing dipercaya kaya YTpals, sampeyan bakal bisa entuk kabeh keuntungan sing kasebut ing ndhuwur. YTpals mriksa video sampeyan lan nulis komentar asli sing berkualitas tinggi. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo ngirim komentar dhewe. Layanan kasebut bakal diwiwiti sajrone 24-72 jam sawise pesenan, lan komentar bakal disebar ing sawetara dina.

YTpals nyedhiyakake macem-macem layanan premium kanggo nggawe saluran YouTube luwih sukses. Kanggo ngerti luwih akeh, hubungi kita dina iki!

Dipercaya dening Klien 500,000 +

Deleng apa sing dicritakake para pelanggan babagan YTPals


We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur