Tuku YouTube Watch Hours

Pangiriman Dijamin 100%

Apa mupangate tuku Jam YouTube Watch?

  • ✅ Mbantu Sampeyan Nggayuh Jam 4,000 Kanggo Monetize Channel Sampeyan
  • ✅ Nonton Jam Mbantu Nambah Peringkat YouTube & Google Telusuran
  • ✅ Layanan STARTS ing Jam 24-72 & Terus Saben dina nganti Rampung
  • ✅ Pangiriman Cepet & Dijamin
  • ✅ Paling Apik Yen Sampeyan Kirim Video 15+ Menit
Apa mupangate tuku Jam YouTube Watch?

Cara cepet kanggo nambah jam nonton YouTube

Cara cepet kanggo nambah jam nonton YouTube

Miturut laporan Statista, luwih saka 500 jam video diunggah ing YouTube saben menit. Kanthi akeh konten, proses nyaranake asil panelusuran sing cocog dadi luwih angel. Nganti sawetara taun kepungkur, YouTube biasane ngandelake jumlah tampilan ing video kanggo ngatur asil panelusuran lan video sing disaranake. Kriteria penilaian YouTube wis diganti lan, saiki, YouTube nganggep akeh metrik kanggo nggawe asil panelusuran.

Metrik 'Watch Time' dianggep minangka faktor nomer siji kanggo nemtokake peringkat ing YouTube. YouTube ndeleng jumlah wektu sing dienggo wong nonton video lan apa ora sesambungan karo video sampeyan. Iki ora mung babagan tampilan, nanging babagan suwene wong tetep kecanthol video sampeyan. Nalika nambah tampilan sampeyan gampang, bisa uga angel nambah wektu nonton kanthi organik. Iki ngendi YTpals bisa mbantu. Sampeyan bisa tuku jam nonton YouTube saka YTpals kanggo nambah peringkat telusuran YouTube lan Google video sampeyan.

Pandhuan Komprehensif kanggo Watch Time

Wektu Tontonan minangka metrik sing nemtokake suwene konten sampeyan njaga para pamirsa. Kanggo nambah wektu nonton sampeyan kudu nggawe video luwih bisa ditemokake kanggo pamirsa. Sadurunge kita entuk cara kanggo nambah wektu nonton, ayo ndeleng sejarah algoritma peringkat YouTube.

Nganti 2012, ukuran utama kanggo sukses video dianggep minangka jumlah tampilan. Peringkat video diputusake kanthi jumlah tampilan sing ditampa. Iki nyebabake tambah akeh nggunakake umpan klik, kanthi judhul video lan gambar cilik sing umume prihatin kanggo entuk klik. Sanajan video umpan klik iki bakal entuk akeh tampilan, tingkat retensi pamirsa bakal sithik banget. Tingkat bouncing sing dhuwur nuduhake manawa pangguna ora puas karo saran kasebut. Akibaté, dimangerteni manawa jumlah tampilan dudu indikasi paling apik babagan kualitas utawa relevansi video.

YouTube nyadari yen ukuran sing luwih apik kanggo video yaiku jumlah wektu pangguna ing video kasebut. Nalika pamirsa nonton video nganti pungkasan, iki nuduhake tingkat kepuasan sing luwih dhuwur. Amarga mayoritas revenue YouTube digawe dening pariwara, mesthine pengin pamirsa nonton video sajrone bisa. Pengiklan ngenali YouTube kanggo inventaris kualitas lan kasunyatan manawa minangka tujuan nonton video saben dina kanggo pamirsa.

Ing Oktober 2012, algoritma YouTube anyar diluncurake. Algoritma anyar iki, adhedhasar 'Watch Time' njupuk akun video sing nggawe pamirsa tetep melu. YouTube wiwit nyetel peringkat video lan menehi ganjaran sing kabukten bisa narik kawigaten lan njaga pamirsa ing YouTube paling suwe. Kanthi algoritma anyar, jumlah tampilan ora dianggep minangka penentu kanggo konten peringkat.

Apa Watch Time?

Watch Time minangka salah sawijining metrik sing digunakake YouTube kanggo tujuan SEO. YouTube njlèntrèhaké Wektu Tonton minangka jumlah agregat wektu nonton video. Playbook Pencipta YouTube uga nyatakake yen video sing nambah wektu nonton ing situs kasebut dioptimalake supaya katon luwih dhuwur ing asil panelusuran lan video sing disaranake. Ora ana strategi siji sing bisa digunakake kanggo nambah nilai saluran lan video sampeyan ing mata para pamirsa. Iki mbutuhake pendekatan multi-pronged. Sampeyan malah bisa tuku jam nonton YouTube saka YTpals. Sadurunge kita tindakake, ana sawetara bab wektu YouTube Watch sampeyan kudu familiarize dhewe karo.

Kaping pisanan, tingkat retensi pamirsa lan perkiraan menit sing ditonton minangka rong faktor sing raket. Jumlah wektu sing ditindakake para pamirsa ing konten sampeyan diukur sajrone menit utawa detik. Tingkat retensi pamirsa nuduhake wektu rata-rata pamirsa mbuwang konten sampeyan. Tingkat retensi sing dhuwur nuduhake kemampuan video kanggo narik perhatian pangguna. YouTube mirsani cara video sampeyan nyumbang kanggo Wektu Tonton pangguna ing situs kasebut.

Kapindho, YouTube seneng Watch Time saben sesi pangguna. Watch Time ora mung babagan jumlah video sing ditonton nanging kontribusi video sampeyan menyang wektu nonton pangguna tartamtu ing YouTube. Wektu sesi khusus pamirso penting banget kanggo YouTube, amarga tujuan utama yaiku supaya pamirsa marem lan melu ing situs kasebut sajrone wektu sing luwih suwe.
Sampeyan ora bakal entuk ganjaran saka wektu nonton yen sampeyan ngluwihi video 30 detik dadi 20 menit. Kuncine yaiku nggawe video sing nyenengake sing nggawe pamirsa tetep suwe. YouTube nggoleki konten sing nambah wektu nonton pangguna ing situs kasebut.

Conto kanggo Ngerti Wektu Tonton YouTube

Pangguna nggoleki apa wae ing YouTube lan nonton video sampeyan luwih dhisik. Sawise iku, pangguna nonton seri video sing gegandhengan. Ing kasus iki, wektu nonton bakal kalebu wektu nonton sesi sing digunakake ing seri video kasebut. Wektu nonton bakal kena pengaruh negatif yen pamirso ninggalake video lan nerusake kanggo nindakake panelusuran liyane. Wektu nonton bakal kena pengaruh positif yen sesi ndeleng YouTube anyar digawe dening konten video sampeyan. Umpamane, pengaruh YouTuber sing wis mapan bakal ngarahake sesi ndeleng nalika pangguna terus nonton video YouTuber liyane sing gegandhengan.

Pentinge Wektu Nonton YouTube

Saiki kita ngerti babagan wektu nonton, ayo ndeleng pentinge wektu nonton kanggo panyipta konten -

  1. Konten Kualitas Tinggi: Nalika pamirsa tetep nonton video sampeyan nganti pungkasan, iki nuduhake yen konten YouTube sampeyan berkualitas tinggi. YouTube pungkasane bakal milih video sampeyan lan nambah peringkat kanthi promosi minangka video sing disaranake.
  2. monetization: Kanggo nggawe dhuwit ing YouTube kanthi kemitraan liwat AdSense, penting yen metrik wektu nonton sampeyan apik banget. Miturut kabijakan YouTube anyar, konten sampeyan kudu duwe paling ora 4,000 jam nonton kumulatif saben taun ing YouTube yen sampeyan pengin entuk keuntungan monetisasi.
  3. Kepuasan pangguna: Yen wektu nonton ing saluran YouTube saya mundhak, tegese pamirsa seneng karo konten sampeyan. Iki nuduhake kasunyatan manawa sampeyan bisa narik kawigaten para pamirsa.

Cara Nggoleki Jam Wawasan Saluran Sampeyan

Sadurunge nemtokake cara kanggo nambah wektu nonton, penting kanggo ndeleng statistik saluran sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mbukak Creator Studio ing YouTube lan mbukak tab analytics saka menu sisih kiwa. Ing kaca analitik, pilih "pilihan tampilan 365 dina pungkasan ing sisih ngisor grafik. Sampeyan bakal bisa ndeleng total menit sing ditindakake wong kanggo nonton konten sampeyan. Yen angka sampeyan nuduhake 240,000 utawa 4,000 jam, sampeyan wis kasil ngliwati ambang kanggo monetisasi lan sampeyan ana ing dalan sing bener.

Nggunakake Analytics kanggo Ngerti Retensi Pemirsa

Penonton sampeyan samesthine bakal mudhun kanthi terus-terusan, nanging ana titik tartamtu ing video ing ngendi retensi pamirsa bisa mudhun kanthi cepet. Penting kanggo nganalisa metrik retensi pamirsa kanggo ngerti sebab-sebab nyuda retensi pamirsa ing saluran sampeyan. Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan retensi pamirsa ing tab analytics ing ngisor bagean ringkesan. Sampeyan bakal bisa nemokake puncak lan lembah ing tingkat retensi pamirsa, sing bisa digandhengake karo titik tartamtu ing video kasebut. Ana cara tartamtu sampeyan bisa narik kawigaten para pamirsa sajrone 15 menit pisanan video sampeyan.

Ayo padha nliti sawetara.

  1. Teka ing titik kanthi cepet: Yen video sampeyan nerangake sawetara subyek sing rumit utawa menehi tutorial babagan apa wae, pamirsa pengin langsung menyang konten kasebut. Sampeyan bisa uga mateni pamirso yen sampeyan ora entuk konten utama kanthi cepet.
  2. Mbusak Intro Music: Yen intro video sampeyan dawa banget, mula pamirsa bisa uga bakal nilar saluran sampeyan. Saliyane iki, sawetara panyipta konten nglampahi wektu sing apik kanggo njaluk pamirsa "pencet lambang lonceng". Disaranake supaya intro tetep cekak lan menehi pratinjau cilik babagan apa sing bakal diomongake video sampeyan.
  3. Aja Gunakake umpan Klik: Penting nggunakake judhul video lan gambar cilik sing akurat sing ora nyasarake pamirsa. Yen sampeyan nggawe konten clickbait, para pamirsa bakal keganggu lan bisa uga ora bali menyang saluran sampeyan maneh. Cara liya sampeyan bisa narik kawigaten para pamirsa yaiku kanthi nuduhake teaser saka klimaks narasi video.

Cara Nambah Wektu Tonton Kanggo Saluran YouTube

Yen pamirsa mbuwang wektu akeh ing video sampeyan, algoritma YouTube bakal nyorot saluran lan video sampeyan ing rekomendasi telusuran. YouTube uga wis nerangake sadurunge bakal fokus ing video sing nambah wektu sesi pamirsa ing YouTube. Ora mung video sabanjure sing ditonton wong sawise nonton video sampeyan, nanging uga wektu nonton video sing terus-terusan sawise iku. Ora ana strategi siji sing bisa digunakake kanggo nambah wektu nonton saluran sampeyan. Salah sawijining cara yaiku tuku jam nonton YouTube. Sampeyan uga bisa nggunakake tips ing ngisor iki bebarengan karo tuku jam nonton, kanggo nambah wektu nonton saluran lan uga wektu nonton sesi pamirsa.

1. Nggawe intro video kuat lan makarya

Penting kanggo pancing penonton saka wiwitan. Asring ujar manawa 15 detik pisanan video kasebut penting banget kanggo narik kawigaten para pamirsa. Playbook YouTube nampilake sawetara rekomendasi kanggo nggawe intro daya, sing kalebu -

  • Pigura pisanan compelling: Pigura pisanan saka video kudu dadi siji milutaken, salah siji liwat nggunakake pribadine lan olahpesen utawa liwat visual.
  • Melu karo penonton: Sampeyan kudu nyoba ngomong karo pamirso langsung, lan deleng wong-wong mau tinimbang minangka pamirsa.
  • Nyuda rasa penasarane: Sampeyan bisa nggawe penonton penasaran kanthi nindakake utawa takon.
  • Pratinjau klip: Sampeyan bisa nampilake pratinjau cilik video sing kurang saka 15 detik. Kanthi cara iki pamirsa ngerti apa sing bakal dikarepake.

Pamirsa sampeyan luwih seneng tetep lan nonton konten sampeyan nalika sampeyan nggunakake bagean konten video ing wiwitan.

2. Aja nggunakake clickbait

Kasunyatan sing kondhang yen umpan klik ora bisa digunakake yen sampeyan pengin nambah wektu nonton video sampeyan. Cukup asring, bakal duwe efek ngelawan amarga pamirsa bakal nggoleki konten liyane yen sampeyan ora netepi janji kasebut. Nalika sampeyan menehi gambar cilik lan judhul kanggo video, sampeyan kudu nyoba nyedhiyakake pamirsa babagan apa sing bakal dikarepake saka video kasebut. Miwiti video kanthi logo utawa intro sing apik banget bisa uga katon apik, nanging kuncine yaiku cepet menyang titik.

3. Gunakake fitur bab ing video

YouTube nduweni fitur apik sing ngidini sampeyan nggawe bab. Bab ora mung apik kanggo ngilangi video sing dawa dadi bagean, nanging uga ngidini para pamirsa ndeleng apa sing bakal teka ing video kasebut. Yen sampeyan pengin nggabungake fitur bab ing video sampeyan, penting kanggo mutusake segmen video. Saben segmen utawa bab saenipun kudu nduweni intro sing apik lan narasi sing menarik. Nggawe outline kasar bab sadurunge bakal banget migunani ing kasus iki. Langkah tambahan sing bisa ditindakake yaiku nambahake bab adhedhasar cap wektu. Kanthi cara iki, pamirsa uga bisa ngalih menyang stempel wektu sing beda kanggo nonton bagean tartamtu saka video sing dawa.

4. Nggabungake pola interrupt

Video sampeyan kudu narik kawigaten para pamirsa yen sampeyan pengin nambah wektu nonton. Nggunakake pola interrupting bisa dadi strategi sing migunani banget kanggo nggawe video sing tetep nonton. Wong asring bosen nalika jinis visual lan narasi sing padha diulang ing video kasebut. Teknik gangguan pola kaya ngganti sudut kamera, grafis ing layar lan B-roll bisa narik kawigaten para pamirsa. Interupsi pola minangka teknik sing ngganti prilaku, pikiran, utawa kahanan tartamtu. Teknik iki didhukung dening psikologi perilaku lan pemrograman neuro-linguistik. Nalika sampeyan nggabungake unsur interupsi pola, nggawe visual lan narasi sing terus-terusan owah-owahan lan njaga para pamirsa.

5. Analisis kompetitif lan riset tembung kunci

Nilai tembung kunci ing konten video ora bisa diabaikan, mula penting kanggo riset tembung kunci khusus kanggo YouTube nalika nerbitake video sampeyan. Sampeyan bisa riset tembung kunci kanthi nggunakake alat kunci. Sampeyan mung kudu ngetik topik sing ana gandhengane karo konten lan nemtokake kapentingan telusuran pamirsa gumantung saka volume tembung kunci. Sampeyan bisa nindakake riset tembung kunci kanthi nggunakake saran autocomplete ing YouTube.

Analisis kompetitif uga kudu ditindakake saka wektu kanggo wektu kanggo ngerteni jinis konten sing digawe saluran pesaing. Analisis kompetitif migunani banget kanggo ngerteni babagan tag video, tembung kunci, lan uga komentar. Informasi sing diekstrak saka analisis kompetitif bisa digunakake kanggo ngembangake pemahaman target pamirsa. Iki uga mbantu nemokake kesenjangan konten sing bisa diisi konten video sampeyan.

6. Gunakake crito ing video sampeyan

Cara sing apik kanggo njaga para pamirsa tetep melu ing video sampeyan yaiku nggawe video kanthi bentuk crita. Nggunakake crita bisa dadi ide sing apik kanggo pamirsa sing pengin dihibur nalika sinau. Sampeyan bisa mikir babagan cara anyar lan unik kanggo ngirim konten sampeyan ing wangun crita. Iki bakal nggawe pamirsa kasengsem lan bakal tetep nonton video sampeyan, nambah wektu nonton ing proses kasebut. Nalika nggawe video, elinga nggawe konten sing nyenengake lan ngajari sampeyan ing wektu sing padha. Iku penting kanggo mikir crita ing loro wangun narasi lan ing wangun presentation ing kamera, ora ketompo carane dawa video punika.

7. Kolaborasi karo panyipta konten liyane

Cara sing apik kanggo nambah wektu nonton ing YouTube yaiku kanthi kerja sama karo wong sing duwe pikiran sing padha sing ngerti tujuan merek sampeyan. Nalika sampeyan kolaborasi karo panyipta konten liyane, sampeyan bisa narik penonton anyar lan nggedhekake basis pamirsa. Iki uga nyumbang kanggo wektu nonton sampeyan, lan uga mbantu nambah wektu nonton kumulatif pamirsa nalika ngeklik konten sing padha ing saluran kolaborator sampeyan. Kolaborasi kasebut kudu dianggep minangka kemitraan lan ora minangka marketing influencer. Nalika marketing influencer kabeh babagan entuk pamirsa anyar kanggo layanan, kolaborasi luwih asli lan adhedhasar nilai sing dienggo bareng.

8. Video sing luwih dawa

Wektu nonton video uga kena pengaruh dawane. Nalika video sing luwih dawa bisa entuk wektu nonton sing signifikan karo mung sawetara pamirsa, video sing luwih cendhek mbutuhake jumlah pamirsa sing luwih akeh kanggo entuk wektu nonton sing padha. Video sing luwih dawa luwih apik kanggo nambah wektu nonton, nanging kuncine yaiku supaya bisa narik kawigaten para pamirsa. Video sing luwih dawa iki kudu digawe kanthi ngelingi target pamirsa. Iku bakal migunani kanggo ngluwihi sawetara isi video short-form sing wis ana. Sampeyan bisa mikir cara unik kanggo nggedhekake isi. Sawise sukses variasi sing luwih dawa tekan, sampeyan bisa mbusak konten sing padha sing ana ing bentuk video cekak.

9. Nggawe seri video

Cara liya sing apik kanggo nambah wektu nonton yaiku nggawe seri video. Wektu nonton sing diklumpukake dening seri video bisa uga luwih gedhe. Iki amarga pamirsa bakal tetep nonton video sing gegandhengan. Seri iki bisa fokus ing tema tartamtu utawa tantangan. Malah bisa awujud crita. Yen seri video sampeyan menarik, pamirsa bakal terus bali maneh kanggo konten sampeyan, sing bakal nambah jam nonton saka wektu. Nalika milih tema seri video, disaranake milih video sing paling akeh ditonton. Sampeyan bisa nggunakake video kasebut minangka basis kanggo nggawe konten anyar.

10. Gunakake YouTube Analytics kanggo mangerteni tampilan mikro lan makro

Sampeyan bisa entuk wawasan sing apik babagan saluran sampeyan saka bagean analytics YouTube. Sampeyan uga bisa entuk informasi anyar babagan tampilan makro lan mikro ing saluran sampeyan. Analisis YouTube ngidini sampeyan mirsani pamirsa ing dina lan wektu. Kajaba iku, ana uga pilihan kanggo ndeleng data ing video kasebut. Sampeyan kudu nggunakake bagean analytics kanggo nemtokake wektu drop-off rata-rata pangguna. Iki bakal mbantu sampeyan ngembangake pemahaman babagan cara sampeyan bisa nambah keterlibatan pamirsa ing video sing bakal teka. Siji-sijine cara sampeyan bisa nggawe konten luwih narik kawigaten para pamirsa yaiku kanthi ngerti kabutuhan, yaiku apa sing diwenehake dening analytics YouTube. Sampeyan bisa nggunakake informasi kanggo ngatur isi sampeyan miturut kabutuhan pamirsa.

11. Nemtokake wektu sing pas kanggo ngirim

Video sampeyan kudu bisa ditemokake yen sampeyan pengin nambah wektu nonton saluran sampeyan. Kanggo iki, video kudu ditampilake ing rekomendasi telusuran ing wektu sing tepat. Miturut riset online, wektu sing cocog kanggo ngirim konten ing YouTube yaiku ing wayah sore. Iki amarga jam ndeleng puncak dianggep jam 8 bengi. Kanggo mesthekake yen video sampeyan katon sajrone jam nonton puncak, sampeyan kudu menehi wektu akeh supaya bisa diindeks. Saran iki bisa digunakake nalika dina kerja, nanging yen sampeyan pengin ngunggah video ing akhir minggu, strategi sing beda kudu ditrapake. Ing akhir minggu, luwih becik ngirim video luwih awal amarga lalu lintas internet umume luwih dhuwur ing akhir minggu.

12. Gunakake Dhaptar Lagu YouTube

Kanggo nambah wektu nonton, pamirsa ora kudu nonton video sampeyan. Wektu nonton bisa mundhak yen pangguna nonton dhaptar lagu sing uga kalebu video wong liya. Nggawe dhaptar lagu bisa migunani banget kanggo sampeyan, amarga bisa nuntun pamirsa potensial menyang pengalaman ndeleng sing luwih linear. Iki ngidini sampeyan mengaruhi total sesi wektu nonton pangguna. Kanggo nggawe dhaptar lagu, sampeyan mung kudu ngatur video kanthi urutan sing migunani, kanthi acara, topik, acara, lan seri sing cocog kabeh dadi siji. Dhaptar lagu uga nambah kemungkinan video sampeyan katon ing asil video sing disaranake.

Nalika nggunakake fitur Dhaptar lagu, iku apike kanggo ngoptimalake kanggo pengalaman ndeleng sing luwih apik. Sampeyan bisa nggunakake fitur wektu Mulai lan Pungkasan supaya titik video 'in' lan 'metu' ditemtokake. Sampeyan bisa motong intro lan outros video ing dhaptar lagu kanggo nggawe pengalaman sing luwih lancar. Uga, elinga kanggo nampilake dhaptar lagu ing pemain sing dipasang lan uga kaca saluran YouTube. Sampeyan uga bisa nyambung menyang kaca dhaptar lagu liwat anotasi.

13. Gunakake End Slates lan Cards

Ana trik sing bisa digunakake supaya wong terus nonton video sampeyan tinimbang ngeklik kanthi cepet. Salah sawijining trik yaiku nggunakake fitur Kartu ing YouTube, sing ngidini pangguna nambah link ing layar video. Link video iki ing wangun kertu nyambung menyang sawetara video, dhaptar lagu, utawa saluran liyane. Nalika nggunakake fitur kertu YouTube, iku bakal dadi apike kanggo nyelehake kertu ngendi pamirsa biasane dropped mati. Iki bakal ngidini pamirsa nonton video sing gegandhengan tinimbang mungkasi wektu nonton. Nggunakake End Slates minangka pilihan liyane sing apik kanggo ngarahake pamirsa menyang video liyane sing gegandhengan.

14. Nggabungake Teaser

Cukup asring, pamirsa sampeyan bisa mandheg sawise sawetara detik, utamane yen video sing dawa. Ana cara kanggo mesthekake yen pamirsa tetep luwih suwe. Sampeyan bisa nimbang nggabungake teaser ing wiwitan video, sing nyimpulake inti saka video sampeyan. Teaser iki bakal menehi pamirsa babagan apa sing bisa diarepake saka video kasebut.

kesimpulan

Yen digunakake kanthi bener, YouTube bisa dadi platform sing apik kanggo ngembangake hubungan emosional karo calon pamirsa. Yen sampeyan nggunakake strategi kasebut kanggo nambah wektu nonton, sampeyan ora mung bakal entuk luwih akeh pelanggan lan tampilan, nanging uga bakal mengaruhi karemenan pamirsa karo merek sampeyan. Sampeyan uga bisa tuku jam nonton YouTube saka YTpals lan nggunakake Sastranegara iki bebarengan, kanggo nambah wektu nonton Ngartekno. Kanthi layanan Jam Tonton YouTube Tuku YTpals, sampeyan bakal bisa nggayuh 4,000 jam wektu nonton ing YouTube, sing bakal menehi kesempatan kanggo monetisasi saluran sampeyan. Layanan bakal diwiwiti sajrone 24-72 jam sawise pesenan.

YTpals nyedhiyakake macem-macem layanan premium kanggo nggawe saluran YouTube luwih sukses. Kanggo ngerti luwih akeh, hubungi kita dina iki!

Dipercaya dening Klien 500,000 +

Deleng apa sing dicritakake para pelanggan babagan YTPals


We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur