Transisi saka Keamanan Merek menyang Kesesuaian Merek ing YouTube

Transisi saka Keamanan Merek menyang Kesesuaian Merek ing YouTube

Keamanan merek YouTube

Ora ana sangsi ing kasunyatan manawa YouTube minangka platform streaming video paling populer sing ditrapake kanggo generasi saiki. Amarga popularitas platform duweke Google sing saya dhuwur, para pengiklan nggunakake kesempatan kanggo nggunakake kanggo promosi - prekara sing kedadeyan saiki. Nanging sukses ing lapangan iki mbutuhake para pengiklan kudu ngati-ati babagan pariwara sing diselehake kanthi online. Ngurus aspek iki dadi luwih penting sawise pandemi COVID-19 lan kerusuhan sosial anyar.

Ora lali, sawetara merek samesthine bisa main kanthi mandhiri kanthi kuat babagan masalah kayata kerusuhan sipil lan politik. Iki minangka landmine sing bisa mbukak yen ora ditrapake kanthi integritas lan sensitivitas. Dadi, keamanan merek minangka pemasar merek nggunakake YouTube sing kudu dielingi nalika nyelarasake pariwara karo konten sing ditampilake.

YouTube wis nindakake inisiatif bubar kanggo mindhah seri Asli menyang model sing dibiayai pariwara saka model paywall lan nggawe Dewan DTC. Nanging keamanan merek minangka lapangan platform streaming video sing mesthi berjuang. Ana akeh masalah sing lagi ditindakake, sing paling penting yaiku komersialisasi agenda teroris lan distribusi komentar sing ora cocog karo umur video sing disenengi bocah-bocah.

Mesthi ana macem-macem cara supaya iklan merek ora adoh saka konten YouTube sing ora aman. Nanging pengiklan pancen angel ngidentifikasi konten sing cocog kanthi ngetrapake strategi safety brand standar. Saben pengiklan duwe ambang sing beda nalika milih konten kanggo nempatake pariwara. Iki nggawe YouTube lan tim verifikasi iklan dadi luwih angel nggunakake kontrol kasebut.

Mula, YouTube saiki ngupayakake sawetara standar kaya sing ditemtokake dening Global Alliance of Responsible Media. Umumé iki tegese manawa pengiklan duwe garis dhasar kanggo nemtokake kesesuaian konten kanggo nyedhiyakake pariwara ing sewelas kategori, kalebu masalah sosial, terorisme, lan senjata lan amunisi.

Nganggep kesesuaian merek kanthi serius

Amarga YouTube saiki nggunakake standar anyar, para pemasar merek ngrasakake tambah kebutuhan kanggo ngalih saka "keamanan merek" dadi "kesesuaian merek." Iki teknologi Zefr nuduhake janji sing gedhe nalika moderat jagad pariwara ing YouTube.

Kanthi nggabungake intervensi manungsa lan pembelajaran mesin, teknologi kasebut bakal ngidini para pengiklan nemtokake kesesuaian konten video sing iklan bakal ditampilake. Nyedhiyakake informasi iki kanthi telung ambang entheng - sedheng, lan dhuwur.

Contone, contone, kategori, "Konten Seksual Dewasa lan Eksplisit." Video sing duwe risiko murah ing kategori iki bisa dadi video pendhidhikan jinis sing dianggep wajar dening pengiklan. Nanging, ing sisih liyane, video medium lan berisiko dhuwur bisa ngemot konten sing dianggep ora cocog sanajan kanggo siaran televisi.

Pengiklan mesthi duwe bathi saka standarisasi kesesuaian konten. Proses kasebut bisa nggawe dheweke luwih gampang mblokir konten sing ora cocog. Sawetara pengiklan malah njaluk perusahaan tech ad supaya njamin jaminan kesesuaian merek nalika tuku ruang panempatan kanggo pariwara. Iki tegese para pengiklan saiki luwih seneng main mung kesan ing iklan sing tundhuk karo standar kesesuaian merek.

Nanging, perusahaan teknologi iklan ora mesthi gampang menehi jaminan kaya ngono amarga pangukuran kesan kasebut ora bisa ditindakake. Iki minangka sebab kenapa standar anyar YouTube katon ing langkah pisanan supaya kesesuaian merek dadi titik dagang kanggo para pengiklan.

Ana pangarepan manawa platform liyane lan pamilik media web mbukak bakal ngetutake langkah YouTube ing standar sing padha kanggo kesesuaian merek. Nanging, dadi penting banget kanggo nyelarasake merek karo konten sing relevan karo citra, basis pamirsa, target pasar lokal, lan tujuan bisnis umume.

Transisi saka Keamanan Merek menyang Kesesuaian Merek ing YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Jinis Pariwara sing Sampeyan Bisa Nggunakake Monetisasi Saluran

Jinis Pariwara sing Sampeyan Bisa Nggunakake Monetisasi Saluran

Pambuka YouTube merevolusi ruang nggawe konten kanthi platform sing unik. Platform iki nawakake akses sing ora diwatesi para profesional kreatif kanggo nggayuh akeh wong. Loro saka aspek kreatif, uga entuk bathi…

0 Komentar
Suwene Apa Video YouTube Sampeyan?

Suwene Apa Video YouTube Sampeyan?

Ngenali dawa YouTube sing cocog kanggo video sampeyan bisa dadi tugas sing angel banget. Kanggo ngerti apa sing paling cocog kanggo sampeyan, sampeyan luwih dhisik kudu njlentrehake jinis pencipta apa lan informasi apa…

0 Komentar
Kepiye pengaruh YouTube bisa mbantu merek ngoptimalake ROI?

Kepiye pengaruh YouTube bisa mbantu merek ngoptimalake ROI?

Pemasaran merek saiki wis tegese luwih akeh tinimbang mung ngupayakake bentuk pemasaran tradisional. Pemasaran media sosial wis dadi game changer kanggo bisnis saiki, menehi akses menyang pamirsa sing luwih akeh…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur