Tips Iki Bakal Mbantu Sampeyan Ndhukung Saluran lan Konten YouTube

Tips Iki Bakal Mbantu Sampeyan Ndhukung Saluran lan Konten YouTube

Kanthi YouTube dadi mesin telusuran paling gedhe nomer loro - mung siji sing isin karo perusahaan induk Google - pemasar merek wis nemokake cara anyar kanggo njelajah pamisahan video lan pemasaran video. Merek saka meh kabeh ceruk ing ngisor srengenge nganggep strategi pemasaran video supaya tetep kompetitif ing pasar. Kanggo kuwi, YouTube wis dadi platform go-to kanggo nggayuh pedunung sing seneng video lan njupuk sawetara eyeballs.

Nanging pemasaran YouTube ora mung nggawe macem-macem video, ngunggah menyang saluran lan ngenteni pelanggan mlebu. Ana akeh liyane sing kudu ditindakake amarga kompetisi ing papan kasebut intensif. Minangka pemasar merek, sampeyan kudu ngiyatake saluran YouTube lan video sing diunggah. Mangkene sawetara tips kanggo nindakake:

Fokus karo merek merek saluran YouTube sampeyan

Ana macem-macem saluran YouTube sing ngunggah konten video sing cukup larang, nanging ora bisa entuk nomer sing bener pelanggan. Pungkasane, dheweke dadi ora apik kanggo masarakat umume lan ilang ing tengah kanca sing populer. Iki utamane amarga salurane ora duwe daya tarik visual sing dibutuhake banget kanggo mbujuk para pamirso.

Kanggo narik wong menyang saluran lan ngonversi dadi pelanggan, sampeyan kudu nggawe tampilan profesional kanggo profil sampeyan. Priksa manawa sampeyan nggawe elemen merek unik sing nambah kenangan merek sampeyan. Merek saluran sampeyan bakal mbantu konten video sampeyan dingerteni lan nggawe perusahaan sampeyan misuwur.

Mupangatake konten sing wis ana

Konten video sing kaya hawa seger yaiku sing disenengi lan dihargai para pamirso. Apa wae inovatif - tema utawa topik sing ora katon utawa ora dirungu - bisa narik kawigaten para pamirsa. Yen sampeyan bisa nggawe sakumpulan video anyar, luwih becik! Nanging yen sampeyan ora bisa amarga ana watesan wektu lan anggaran, mula sampeyan bisa nggawe maneh konten sing wis ana tanpa prelu diganggu.

Konten sampeyan sing wis ana — kalebu artikel, blog, lan konten konten liyane sing ditulis– bisa uga narik kawigaten, migunani lan migunani, nanging isih bakal duwe tambahan kanggo tambahan anyar. Sampeyan bisa nggawe konten sing ditulis dadi video sing luar biasa - prekara sing bakal memenuhi kebutuhan hiburan lan informasi wong. Sampeyan bisa uga cara paling apik kanggo melu lan njaga pelanggan sing wis ana lan narik kawigaten lan ngonversi pengunjung saluran anyar.

Gawe gambar cilik sing apik

Sukses kampanye pemasaran video ing YouTube gumantung banget karo teknis upload video menyang platform. Thumbnail minangka salah sawijining elemen paling penting sing bisa nemtokake klik lan tampilan saka konten video sampeyan. Dheweke nemtokake keputusan pamirsa kanggo nonton utawa ora bakal nonton konten. Iku kabeh gumantung karo cara nampilake video sadurunge.

Kapan sampeyan ngiklanake konten video ing YouTube, ditampilake ing sadawane sidebar kanthi gambar cilik. Kaya ngono, gambar cilik sampeyan kudu unik kanggo nggawe konten sampeyan beda karo pesaing. Nggawe gambar cilik sing apik uga mengaruhi peringkat video sampeyan ing mesin telusuran kanthi nambah tarif klik-tayang. Luwih akeh klik video sampeyan amarga gambar cilik, luwih dhuwur pangkat ing SERPs.

Garis nutup

Ing ndhuwur minangka telung tips penting sing kudu diikuti kanggo nguatake posisi ing YouTube. Yen sampeyan pengin nggawe saluran lan konten dadi populer ing platform, sampeyan kudu luwih fokus kanggo nambah penawaran saiki. Mesthi dudu sepotong kue, nanging sabar lan komitmen sampeyan bisa ngrampungake. Terus sinaoni strategi keterlibatan YouTube lan sesambungan luwih akeh karo para pelanggan. Mengkono bakal menehi merek kanthi kompetitif ing pasar.

Tips Iki Bakal Mbantu Sampeyan Ndhukung Saluran lan Konten YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Cara Ngoptimalake Hashtags Kanggo Ngoptimalake Konten YouTube

Cara Ngoptimalake Hashtags Kanggo Ngoptimalake Konten YouTube

Akeh wong nganggep yen teknik optimasi mesin telusur mung bisa ditrapake ing kaca web. Nanging, iku adoh saka bebener, amarga teknik optimasi mesin telusur bisa digunakake ing platform apa wae. Hashtag…

0 Komentar
Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Pandemi COVID-19 nggawe gaya urip anyar kanggo wong, utamane kanggo wong-wong sing golek hiburan saka ruang online. YouTube, mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google, wis dadi…

0 Komentar
Napa Pemasar Kudu Coba Nggawe Video Unboxing ing YouTube

Napa Pemasar Kudu Coba Nggawe Video Unboxing ing YouTube?

Nalika diluncurake ing taun 2005, YouTube mung dadi platform video. Nanging saiki, sawise 15 taun, platform kasebut dadi platform pemasaran video paling dhuwur. Nduwe luwih saka 2 yuta pangguna, lan dadi papan kanggo…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur