Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Kebijakan Pembatalan Mundur & Langganan

Ndeleng kita Privasi mbalekaken kaca kanggo rincian babagan mbalekaken, uga mbatalake lengganan.

Informasi apa sing kita kumpulake?

Kita ngumpulake informasi saka sampeyan nalika sampeyan langganan newsletter.

Nalika ngirim utawa ndhaptar ing situs, yen cocog, sampeyan bisa uga pengin ngetik: alamat e-mail utawa informasi kertu kredit.

Apa sampeyan nggunakake informasi kanggo?

Saben informasi sing dikumpulake saka sampeyan bisa digunakake ing salah sawijining cara:

- Kanggo ngolah transaksi

Informasi sampeyan, umum utawa pribadi, ora bakal didol, diijolake, ditransfer, utawa diwenehake marang perusahaan liyane kanthi alasan apa wae, tanpa idin, kajaba kanggo tujuan khusus kanggo ngirim produk utawa layanan sing dituku.

- Kanggo ngirim email kanthi periodik

Alamat email sing sampeyan gunakake bisa digunakake kanggo ngirim informasi, nanggapi pitakonan, lan / utawa panjaluk utawa pitakon liyane.

Kepiye cara njaga informasi sampeyan?

Kita ngetrapake macem-macem langkah keamanan kanggo njaga kaslametan informasi pribadi nalika sampeyan nggawe pesenan

We offer nggunakake server aman. Kabeh informasi sensitif / kredit sing disedhiyakake dikirim liwat teknologi Secure Socket Layer (SSL) lan banjur dienkripsi menyang basis panyedhiya gerbang Pembayaran kita mung bisa diakses dening sing sah karo hak akses khusus kanggo sistem kasebut, lan dibutuhake kanggo njaga informasi rahasia.

Sawise transaksi, informasi pribadi (kertu kredit, nomer keamanan sosial, keuangan, lan sapiturute) ora bakal disimpen ing server kita.

Apa kita nggunakake cookie?

Ya (Cookie minangka file cilik sing ditrapake situs utawa panyedhiya layanan menyang hardisk komputer liwat browser Web (yen sampeyan ngidini) sing ngidini situs utawa sistem panyedhiya layanan ngerteni browser lan njupuk lan elinga informasi tartamtu

Kita nggunakake cookie kanggo mbantu kita ngeling-eling lan ngolah barang-barang ing keranjang dolan, mangerteni lan nyimpen preferensi kanggo kunjungan mangsa lan kompilasi data aggregate babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya kita bisa nawakake pengalaman lan alat situs sing luwih apik ing mangsa ngarep.

Kabeh tumbas Profesional lan / utawa Enterprise lan / utawa VIP ora dibalekake kanggo mbalekaken maneh, sing ditindakake kanthi kuat. Iki amarga dadi layanan online cepet. Prosesor pambayaran kita yaiku 100% sing aman lan sah, lan ora bakal dibayar manawa ora ana idin sadurunge para pelanggan.

Kita duwe hak nolak layanan YTpals kanggo pangguna sing nyalahake sistem kasebut

Apa kita nyampekno informasi apa wae kanggo pihak luar?

Kita ora ngedol, dagang, utawa digunakake ngirimake menyang pihak njaba informasi sing sampeyan kenal kanthi pribadi. Iki ora kalebu pihak katelu dipercaya sing ngewangi kita ngoperasikake situs web kita, nglakoni bisnis kita, utawa nglayani sampeyan, sauntara pihak sing setuju nyimpen informasi iki kanthi rahasia. Kita uga bisa ngetokake informasi sampeyan nalika pracaya yen release pancen cocok karo hukum, nglakokaké kawicaksanan situs kita, utawa nglindhungi kita, hak-hak, properti, utawa safety kita. Nanging, informasi manca non-pribadi bisa disedhiyakake marang pihak liyane kanggo marketing, iklan, utawa panggunaan liyane.

Link pihak katelu

Kadhangkala, miturut kawicaksanan kita, kita nyakup utawa menehi produk utawa layanan pihak katelu ing situs web kita. Situs pihak katelu iki nduweni kawicaksanan pribadi sing kapisah lan bebas. Mulane kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo isi lan aktivitas situs iki sing disambung. Nanging, kita ngupaya nglindhungi integritas situs kita lan nrima saran apa wae babagan situs kasebut.

Kebijakan Online

Kabijakan Layanan Katentuan online iki mung kanggo informasi sing diklumpukake liwat situs web lan ora informasi sing diklumpukake ing offline.

Panjenengan Pesenan

Kanthi nggunakake situs, sampeyan setuju kanggo Ketentuan Layanan online kita.

Owahan kanggo Ketentuan Layanan Kita

Yen kita mutusake ngganti Ketentuan Layanan, kita bakal ngirim owah-owahan ing kaca iki.

en English
X
Wong ing dituku
kepungkur