Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi iki ngatur cara YTpals nglumpukake, nggunakake, njaga lan ngumumake informasi sing diklumpukake saka pangguna (saben, "pangguna") saka situs web https://www.ytpals.com ("Situs"). Kebijakan privasi iki ditrapake kanggo Situs lan kabeh produk lan layanan sing ditawakake YTpals.

Alexa identifikasi pribadi

Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi pribadi saka Pangguna kanthi macem-macem cara, kalebu, nanging ora diwatesi, nalika Pangguna ngunjungi situs kita, ndhaptar ing situs kasebut, nggawe pesenan, langganan buletin, isi formulir, lan gegandhengan karo kegiatan, layanan, fitur utawa sumber daya liyane sing kasedhiya ing Situs Kita. Pangguna bisa uga dijaluk, kaya sing cocog, jeneng, alamat email, alamat surat. Kita ora ngumpulake informasi kertu kredit. Pangguna bisa uga, ngunjungi situs kanthi anonim. Kita bakal nglumpukake informasi identifikasi pribadi saka Panganggo mung yen kanthi sukarela ngirim informasi kaya kasebut kanggo kita. Pangguna bisa terus nolak nyedhiyakake informasi identifikasi pribadi, kajaba bisa nyegah supaya melu kegiatan sing ana gandhengane karo Situs.

Alexa identifikasi Non-pribadi

Kita bisa ngumpulake informasi identifikasi non-pribadi babagan Pangguna kapan padha sesambungan karo situs kita. Alexa identifikasi non-pribadi uga kalebu jeneng browser, jinis komputer lan informasi technical babagan Pangguna liya saka sambungan menyang kita, kayata sistem operasi lan panyedhiya layanan Internet digunakke lan informasi liyane padha.

cookie Web browser

Jeneng kita bisa nggunakake "cookie" kanggo nambah pengalaman Panganggo. web browser pangguna panggonan cookie ing hard drive kanggo tujuan rekaman tetep lan sok-sok kanggo trek informasi bab wong-wong mau. Panganggo bisa milih kanggo ngeset browser web kanggo nolak cookie, utawa kanggo menehi tandha nalika cookie kang dikirim. Yen padha nglakoni, Wigati sing sawetara bagéan saka Situs uga ora bisa dienggo mlaku.

Kadospundi kita nggunakake informasi sing diklumpukake

YTpals bisa ngumpulake lan nggunakake informasi pribadi pangguna kanggo tujuan ing ngisor iki:

- Kanggo nambah layanan pelanggan: Informasi sing sampeyan wenehake mbantu kita nanggapi panjaluk layanan pelanggan lan dhukungan supaya luwih efisien.
- Kanggo nambah Situs: Sampeyan bisa nggunakake saran sing sampeyan wenehake kanggo nambah produk lan layanan.

- Kanggo mbukak promosi, kontes, survey utawa fitur Situs liyane: Kanggo ngirim informasi pangguna sing padha setuju nampa babagan topik sing dikepengini bakal menarik.

- Kanggo ngirim email périodik: Kita bisa nggunakake alamat email kanggo ngirim informasi pangguna lan nganyari babagan tatanan. Bisa uga digunakake kanggo nanggapi pitakon, pitakon, lan / utawa panjaluk liyane. Yen Pangguna mutusake milih dhaptar kanggo mailing list, dheweke bakal nampa email sing kalebu warta perusahaan, update, informasi produk utawa layanan sing gegandhengan, lan sapiturute. Yen ana wektu, pangguna pengin langganan saka nampa email ing mangsa ngarep, kita kalebu rinci ndhaptar instruksi ing ngisor email.

Kepriye nglindhungi informasi

We nganggo laku koleksi data cocok, panyimpenan lan Processing lan keamanan ngukur kanggo ngreksa marang akses ora sah, rupane, pambocoran utawa karusakan saka informasi pribadhi, jeneng panganggo, sandi, informasi lan data disimpen ing situs kita transaksi.

Bursa data sensitif lan pribadi ing antarane Situs lan Pangguna dumadi liwat saluran komunikasi aman SSL lan ndhelik lan dilindhungi nganggo tetandan digital.

Nuduhake informasi pribadhi

Kita ora adol, dagang, utawa nyewa informasi identifikasi pribadi pangguna kanggo wong liya. Kita bisa uga nuduhake informasi demografi kanthi umum sing ora ana gandhengane karo informasi identifikasi pribadi babagan pengunjung lan pangguna karo mitra bisnis, afiliasi lan pengiklan sing dipercaya kanggo tujuan sing dituduhake ing ndhuwur.

Kaca-kaca sing kanggo kabijakan privasi iki

YTpals duwe kabijakan kanggo nganyari kabijakan privasi iki sawayah-wayah. Yen ditindakake, kita bakal ngowahi tanggal sing dianyari ing sisih ngisor kaca iki. Kita ngajak Pangguna supaya mriksa kaca iki supaya pangowahane tetep ngerti babagan kepiye cara nglindhungi informasi pribadi sing diklumpukake. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa kabijakan privasi iki sacara berkala lan ngerti modifikasi.

acceptance syarat

Kanthi nggunakake jeneng iki, sampeyan nekanaké acceptance iki privasi. Yen sampeyan ora setuju kanggo kawicaksanan iki, please ora nggunakake situs kita. nggunakake terus saka jeneng ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo privasi iki bakal dianggep acceptance saka owah-owahan sing.

ngubungi

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, laku Situs iki, utawa omong-omongan karo situs iki, hubungi kita ing:

YTpals
https://www.ytpals.com
[email dilindhungi]

Dokumen iki pungkasan dianyari ing Januari 22, 2019

en English
X
Wong ing dituku
kepungkur