Pandhuan Sampeyan Nggawe Jadwal Kirim sing Bisa Dipercaya ing YouTube kanggo Nambah Penonton

Ana pirang-pirang artikel lan blog sing menehi saran marang panyipta konten YouTube supaya ngirim video kanthi rutin kanthi netepi jadwal kiriman. Nanging, ora akeh informasi babagan carane panyipta konten bisa nggawe jadwal posting kanggo sukses. Yen sampeyan isih anyar ing adegan YouTube, waca. Ing kirim iki, kita bakal nuduhake sampeyan kabeh tips paling apik sing bisa ditindakake kanggo jadwal konten YouTube sing ngasilake asil sing mantep.

Gunakake fitur frekuensi posting YouTube
Yen sampeyan ora pengin nggawe jadwal posting sing rinci, sampeyan bisa nggunakake fitur frekuensi posting YouTube sing diwenehake platform kasebut kanggo para pangripta konten. Sampeyan bisa ngapiki setelan nggunakake fitur iki nalika sampeyan ngunggah video tartamtu kanggo diterbitake. Nalika video diunggah, sampeyan kudu ngetik macem-macem rincian kanggo ngrampungake nyetel video kanggo nerbitake. Iki nalika sampeyan bakal nemokake tab 'Visibilitas', sing bakal ngidini sampeyan gawe jadwal wektu kanggo nerbitake video sampeyan.

Nggawe jadwal posting sing cocog karo sampeyan

Akeh panyipta konten ing YouTube saiki nerbitake konten saben dina kanggo nambah tampilan lan jumlah pelanggan. Nanging, mung amarga wong liya ngeculake konten saben dina, ora ateges sampeyan uga kudu. Manawa, yen sampeyan bisa njaga kualitas dhuwur kanthi ngunggah reguler, langsung maju. Nanging, yen sampeyan luwih seneng nerbitake 1 utawa 2 video saben minggu, iku sing kudu sampeyan tindakake. Elinga, aja ngorbanake kualitas kanggo kuantitas - bisa uga menehi asil ing wektu sing cendhak, nanging sampeyan bakal kelangan pamirsa ing wektu sing suwe.

Manfaatake YouTube Studio kanthi maksimal

YouTube Studio minangka fitur sing ngidini pangripta konten ngatur konten kanthi lancar lan lancar. Saliyane nyedhiyakake akeh fitur manajemen konten, YouTube Studio uga menehi pangripta konten babagan pagelaran video kasebut. Wawasan kasebut nawakake sawetara rincian penting, kalebu wektu nalika video sampeyan paling akeh ditonton. Nelusuri informasi iki penting banget, amarga bakal menehi sawetara ide sing apik babagan wektu paling apik kanggo ngirim ing YouTube ing taun 2022.

Tujuane kanggo konsistensi ing ndhuwur kabeh

Yen sampeyan jinis YouTuber sing mung bisa nerbitake siji video saben minggu, aja kuwatir babagan jumlah video sing wis diterbitake. Nanging, disaranake fokus ing konsistensi, sing bakal ngidini para pamirsa duwe pangarepan sing nyata saka sampeyan. Umpamane, yen sampeyan ngirim video saben dina Senin, sampeyan kudu mesthekake yen kedadeyan, ora bakal ana dina Senin tanpa sampeyan ngunggah video. Iki uga bakal mbantu sampeyan nyetel gol sing nyata kanggo sampeyan dhewe - gol sing bisa sampeyan gayuh lan ngukur.

Nyisakke sawetara pikiran kanggo YouTube Shorts lan YouTube Live uga

Sawise, YouTube mung ngidini panyipta konten ngirim siji jinis video, nanging dina-dina iku wis suwe. Saiki, YouTube nawakake macem-macem jinis konten, kalebu Shorts lan Live. YouTube Shorts muncul minangka saingan kanggo TikTok lan Instagram Reels sing sukses banget, lan ngidini panyipta konten kanggo macem-macem penawaran konten. YouTube Live uga minangka cara sing apik kanggo nggawe konten supaya bisa nyedhaki para penggemar. Dadi, nalika nggawe jadwal kiriman, gawe jadwal kapisah kanggo YouTube Shorts lan YouTube Live.

Yen sampeyan pengin free YouTube views kanggo miwiti saluran sampeyan, kenapa ora nimbang ngoptimalake layanan kaya YTpals. Saliyane tampilan lan seneng gratis, YTpals uga ngidini para pangripta konten tuku pelanggan YouTube.

Pandhuan Sampeyan Nggawe Jadwal Kirim sing Bisa Dipercaya ing YouTube kanggo Nambah Penonton dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Pandhuan Sampeyan Nggawe Jadwal Kirim sing Bisa Dipercaya ing YouTube kanggo Nambah Penonton

Ana pirang-pirang artikel lan blog sing menehi saran marang panyipta konten YouTube supaya ngirim video kanthi rutin kanthi netepi jadwal kiriman. Nanging, ora akeh informasi babagan carane pangripta konten bisa nggawe postingan…

0 Komentar
Kepiye Cara Video YouTube ditampilake Luwih Profesional?

Kepiye Cara Video YouTube ditampilake Luwih Profesional?

Video YouTube akeh banget. 1,300,000,000 nggunakake YouTube saben dina, lan sing luwih nggumunake yaiku kasunyatane 300 jam video diunggah menyang platform saben menit. Nanging pira…

0 Komentar
Kepiye cara nangani komentar sing ora cocog ing YouTube?

Kepiye cara nangani komentar sing ora cocog ing YouTube?

Ora preduli sepira upaya sampeyan nggawe video, mesthi bakal ana akeh wong, saliyane pelanggan setia sampeyan, sing ora seneng karo karya sampeyan. Sampeyan ora bisa ngarepake komentar positif saka…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur