Pandhuan Wiwitan kanggo ngakses Metrik & Data YouTube - Apa sing Sampeyan Perlu Dikerteni

Kaya kaca Facebook sing disenengi lan para pengikut Instagram, YouTube uga duwe sawetara sukses adhedhasar wong sing duwe "kanca" lan "pelanggan."

Gumantung saka setelan sing dipilih, jinis pangguna tartamtu ing YouTube bisa ditugasake ing macem-macem tingkat akses ing kaca sampeyan, kanthi grup "kanca" sing duwe akses sing luwih akeh. Nalika nerangake konten konten, umume sampeyan bakal kudu mil tambahan kanthi mbuwang garis ing antarane rong klompok kasebut supaya entuk informasi sing luwih gedhe kanggo cocog karo pengalaman para pangguna.

Ing babagan mbangun pengalaman panganggo sing luwih apik, luwih becik ndeleng kaca sampeyan saka sudut pandang pelanggan kanthi mriksa dhaptar para pelanggan. Nanging, tugas nemokake pelanggan bisa dadi luwih rumit tinimbang saiki. Dadi, sampeyan bisa uga takon, "Kepiye sampeyan bisa ndeleng sapa pelanggan saluran YouTube?"

Yen sampeyan wis ngupaya nambah pengalaman sing dienggo karo saluran lan konten sampeyan kanthi sinau sing persis karo pelanggan, iki kepiye sampeyan bisa nemokake luwih dhisik:

Langkah #1: Sepisanan dhisik, tekan saluran sampeyan kanthi milih "saluran”Pilihan saka menu gulung lan klik supaya sampeyan bisa bukak kaca sampeyan.

Langkah #2: Gulung mudhun nganti sampeyan ndeleng bagean kothak sing diarani "pelanggan. "Yen sampeyan duwe count pelanggan sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata, klik"Delok Kabeh”Teks pranala kanggo ndeleng dhaptar kabeh.

Langkah #3: Ayo saben profil padha kanthi ngeklik gambar gambar cilik saka sapa wae sing arep tumuju menyang saluran YouTube.

"Apa ana cara kanggo sinau luwih lengkap babagan pelanggan sing uga ngerti babagan wong-wong sing ngunjungi saluranku nanging durung lengganan?"

Ya, sampeyan bisa ngerti luwih lengkap babagan wong sing ngunjungi saluran sampeyan (sanajan sing ora langganan) kanthi pindhah menyang pemahaman bagean profil YouTube sampeyan. Kanggo tekan kaca wawasan, tututi langkah-langkah ing ngisor iki:

Langkah #1: Tekan menyang kaca ngarep banjur klik jeneng pangguna sing diselehake ing sisih tengen ndhuwur bagean kaca kasebut. Banjur, sampeyan bakal weruh menu molor lan golek "Sajarah"Pilihan kadhaptar; klik kasebut.

Langkah #2: Klik "Wawasan"Kanggo pindhah menyang kaca namesake sawise.

Langkah #3: Sawise mlebu ing kaca Wawasan, sampeyan bakal disambut dening macem-macem denah, nomer, lan subkategori saka wawasan babagan macem-macem bagean saluran YouTube sampeyan. Saka titik kasebut, sampeyan bisa ngerteni luwih anyar menyang metrik saluran sampeyan kanthi ngeklik tab sing beda, kayata "Popularitas" utawa "Demografi."

Yen sampeyan minangka pangripta konten ing YouTube sing luwih akeh ngenteni konten tinimbang bisa nyinaoni macem-macem bagean kaca lan situs web kasebut, kemungkinan sampeyan bisa uga ora ngerti babagan tambahan tambahan sing bisa digunakake. Ora kuwatir, amarga pandhuan iki bisa mbantu sampeyan miwiti nggunakake macem-macem informasi ing YouTube kanggo kauntungan sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki cara nambah youtube pelanggan, hubungi kita kanggo ndeleng kepiye cara mbantu.

Pandhuan Wiwitan kanggo ngakses Metrik & Data YouTube - Apa sing Sampeyan Perlu Dikerteni dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Tips Kanggo Nggawe Dhaptar Dhaptar Video YouTube Paling Apik

Tips Kanggo Nggawe Dhaptar Dhaptar Video YouTube Paling Apik

YouTube, platform sosial nuduhake video global nampa atusan menit regane saben detik. Persaingan kasebut angel banget lan akeh kreator kepengin ngerti kepiye supaya kontene ora ilang lan tetep…

0 Komentar
Strategi YouTube Sing Penting Kanggo Sukses Saluran Sampeyan

Strategi YouTube Sing Penting Kanggo Sukses Saluran Sampeyan

Wiwit diluncurake ing taun 2005, YouTube dadi media sing paling akeh digunakake kanggo streaming video ing internet. Ing taun 2020, ana udakara 2.1 milyar wong ing saindenging jagad nggunakake YouTube. Apa sing diwiwiti minangka…

0 Komentar
Ide Video Apik sing Bakal Ditresnani Pelanggan YouTube Sampeyan Kurang 2 Menit

Ide Video Apik sing Bakal Ditresnani Pelanggan YouTube Sampeyan Kurang 2 Menit

Yen sampeyan pengin narik kawigaten para pamirsa, video YouTube cendhak minangka pilihan sing paling apik. Ditemokake manawa wong nuduhake konten video kanthi bentuk cekak kaping pindho tinimbang…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur