Nggunakake Tantangan YouTube kanggo Nambah Jumlah Penonton & Pelanggan

Nggunakake Tantangan YouTube kanggo Nambah Jumlah Penonton & Pelanggan

Elinga tantangan ember es lan kepiye virus kasebut ing media sosial? Iku salah siji saka akeh conto video adhedhasar tantangan sukses sing wis digawe gelombang ing taun anyar. Video tantangan uga muncul minangka cara sing populer kanggo panyipta konten YouTube kanggo nambah jumlah pamirsa lan pelanggan. Yen sampeyan wis miwiti saluran YouTube bubar lan kasengsem ngerti carane sampeyan bisa nggunakake tantangan YouTube kanggo nerusake saluran ing dalan kanggo sukses, waca ing.

1. Pilih tantangan sing cocog karo urip saben dina

Tantangan sing sampeyan pilih kanggo nggawe konten YouTube mesthine ora kalebu nindakake perkara sing mbutuhake sampeyan metu saka dalan. Cukup, tantangan kudu ana hubungane karo urip saben dina. Contone, sampeyan bisa nyoba produk perawatan kulit kanggo nuduhake efek marang pamirsa sajrone sasi. Nalika milih tantangan, priksa manawa sampeyan nindakake tanpa njupuk apa-apa saka urip sampeyan.

2. Nggawe jadwal syuting

Tanpa jadwal syuting sing kudu ditindakake, video tantangan sampeyan ing YouTube mung sithik banget kanggo digawe kanthi apik. Dadi, sadurunge miwiti syuting, priksa manawa sampeyan duwe jadwal syuting. Sampeyan uga kudu mesthekake yen sampeyan tetep ing rencana tanpa preduli saka apa sing bakal ditindakake ing urip sampeyan. Iku bakal mbantu yen sampeyan uga duwe sawetara idea saka carane video bakal nguripake sadurunge sampeyan njaluk mudhun kanggo syuting. Gabungke iki karo jadwal strategis, lan sampeyan bakal duwe saben kasempatan kanggo nggawe video sing njaluk sampeyan free YouTube views.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

3. Film pirang-pirang tantangan sekaligus kanggo konten liyane

Konten YouTube adhedhasar tantangan biasane cendhak lan langsung, lan yen sampeyan wis nggawe jadwal syuting, sampeyan ora butuh wektu akeh kanggo ngrekam konten kasebut. Nanging, yen sampeyan pengin ndeleng sukses apa wae saka video adhedhasar tantangan, sampeyan kudu menehi target pamirsa akeh konten. Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku nggawe film akeh tantangan sekaligus. Mangkene cara kerjane - pilih tantangan tartamtu kanggo nggawe film ing Dina 1 lan pilih liyane kanggo nggawe film ing Dina 2. Yen sampeyan pengin, sampeyan malah bisa milih tantangan sing beda banget kanggo Dina 3.

4. Tarik inspirasi saka pangripta konten sing padha

Saiki, ana atusan lan ewu panyipta konten YouTube sing utamane nggawe konten adhedhasar tantangan. Aja wedi njupuk sawetara godhong saka bukune. Deleng konten YouTube kasebut bakal nggedhekake wawasan babagan jinis tantangan sing bisa sampeyan coba. Sampeyan uga bakal bisa kanggo ngenali jinis tantangan sing ora kudu nyoba, kang bakal nyimpen akèh nyoba lan kesalahan ing roto dawa.

5. Tetep ing tutul karo tren

Saben taun, tren tantangan tartamtu, yaiku, video tantangan kasebut, bakal dadi virus. Ing taun 2022, sawetara gagasan tantangan sing dadi tren kalebu tantangan 'Ora tanganku', tantangan 'Yoga', lan tantangan '7 detik'. Yen sampeyan bingung babagan jinis tantangan sing kudu sampeyan coba, aja wedi golek informasi ing internet. Sawetara blog lan artikel sing ora kaetung bakal mbantu sampeyan ngerti tren lan praktik paling apik kanggo nggawe konten pembunuh sing bakal menehi sampeyan seneng YouTube gratis.

Saliyane nggunakake tantangan YouTube kanggo nambah jumlah pelanggan lan pamirsa, sampeyan uga kudu nimbang layanan kayata YTpals. YTpals minangka layanan sing cocog kanggo panyipta konten YouTube anyar kanggo miwiti karir nggawe konten. Liwat YTpals, sampeyan bisa tuku Pelanggan YouTube, tampilan, seneng, lan liya-liyane supaya saluran YouTube sampeyan bisa digunakake kanthi cara sing paling apik.

Nggunakake Tantangan YouTube kanggo Nambah Jumlah Penonton & Pelanggan dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Cara Nggawe Sesi AMA ing YouTube?

Apa Merek B2B sing Kudu Ditindakake ing YouTube Saiki?

2020 bisa uga ora nyenengake kanggo ekonomi global. Bebendune pandemi COVID-19 dirasakake ing saindenging jagad, utamane dening bisnis, sing kudu ngeculake rana sawise prentah ing omah….

0 Komentar
Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Pandemi COVID-19 nggawe gaya urip anyar kanggo wong, utamane kanggo wong-wong sing golek hiburan saka ruang online. YouTube, mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google, wis dadi…

0 Komentar
Kepiye cara promosi blog panganan ing YouTube?

Kepiye cara promosi blog panganan ing YouTube?

Saiki wayahe paling pas kanggo mrentah kebiasaan nonton binge pelanggan target sampeyan, amarga iki nalika nggunakake pirang-pirang jam nganggo video ing internet. Tambah ing konten video wis narik akeh merek…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur