Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Ing wulan Januari 2015, YouTube miwiti muter mekanisme dhukungan kanggo video 360 derajat, kasedhiya ing platform web lan mobile. Iki pancen apike pamindhahan sing cerdas amarga kasunyatan virtual lagi wae wiwit entuk daya tarik, lan pangguna platform pengin ngalami sing beda. Ing wektu kasebut, dhasar pangguna YouTube (18 nganti 49 taun) nggunakake 74 persen wektu ing platform lan 4 persen kurang wektu ing TV. Saiki, YouTube dikenal minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro, sing duwe luwih saka rong milyar pangguna.

Nalika pisanan ngrancang video derajat 360 derajat, YouTube ngupayakake ndhukung jinis video iki ing aplikasi Android, situs web, lan video sing dipasang ing Chrome. Langsung menyang dina iki, lan sampeyan bakal weruh lintasan wutah video 360 derajat sing apik banget. Sampeyan bisa uga ora nemen, nanging wong seneng karo pengalaman immersive sing dideleng nalika nonton konten visual.

Kepiye nggawe video 360 derajat?

Kanggo produsen video anyar, nggawe video 360 derajat kanggo YouTube bakal luwih tantangan tinimbang video tradisional. Nanging ing ngisor iki sawetara tips kanggo eling:

Ngerti objektif

Pitakonan pisanan sing kudu takon dhewe yaiku "Napa aku nggawe video iki?" Ana sawetara kedadeyan sing nggawe pengalaman sing rumit, rinci bisa dadi promosi promosi kanggo sawetara merek. Merek lelungan utawa real estate luwih seneng nyedhiyakake penawaran kanggo para pelanggan liwat video 360 derajat. Dadi, sampeyan kudu ngerti sebabe sampeyan nggawe video iki lan apa tujuan sing dikarepake.

Investasi ing kamera sing bener

Sawise sampeyan ngerteni alasan sawise nggawe video 360 derajat, sampeyan kudu ngrancang njupuk gambar sampeyan. Pertama lan paling penting, sampeyan kudu duwe kamera resolusi dhuwur kanggo motret video kasebut. Sampeyan malah bisa tuku sing ngidini sampeyan nambah hardware tambahan kanggo njupuk konten. Tansah golek versatilitas kanggo rega sing sampeyan bayar. Coba elinga spesifikasi YouTube kanggo nggawe lan ngupayakake video 360 derajat.

Ati-ati karo konten sampeyan

Pamirsa ora seneng karo gangguan nalika ngalami potongan konten. Kayane sampeyan kudu ngati-ati babagan cara nembak lan apa sing nembak. Konten video derajat 360 sampeyan kudu menehi autonomi lan kontrol sing apik. Sampeyan kudu menehi pamirsa sing cedhak karo perasaan nyata nggunakake produk utawa layanan sampeyan. Tansah dipikirake para pamirsa.

Tes video sampeyan

Pungkasan, sampeyan kudu nguji gaweyan sampeyan supaya ngerti yen ana pitakon maneh ing konten sampeyan. Sampeyan kudu nggatekake macem-macem adegan sing wis ditampilake ing video 360 derajat akhir. Sawise nggawe suntingan sing dibutuhake, sampeyan kudu mbukak ing piranti kanggo mriksa manawa nggawe pengalaman sing dikarepake. Yen sampeyan rumangsa kabeh wis bener, mula sampeyan bisa upload ing saluran YouTube.

Nonton video 360 derajat

Pamirsa ora butuh headset kanggo nonton video 360 derajat ing YouTube. Dheweke mung mbutuhake desktop utawa piranti seluler. Ora dipasang plug ing headset, pamirsa bisa ngerteni konten video ing kabeh arah. Dheweke mung kudu nggawe sawetara sadurunge nyeret. Nalika nonton ing desktop, pamirso bisa nonton kanthi ngeklik lan nyeret nganggo mouse utawa kanthi ngeklik panah sing katon ing sudhut kiwa ndhuwur layar. Ing tangan liyane, bisa ditonton ing piranti seluler kanthi nyeret driji ing layar utawa obah nganggo pirang-pirang arah. Wiwit video 360 derajat ora mbutuhake aksesori sing bisa dideleng, pamirsa bisa nonton uga nganggo Google Cardboard. Iku amarga layar monoskopis, lan siji gambar sing ditampilake.

Video derajat 360 derajat populer ing YouTube, utamane nalika pemasaran eksperimen minangka fokus utama merek. Kanthi nggunakake strategi lan teknologi sing bener, sampeyan bakal bisa nggawe video 360 derajat sing narik kawigatosan wong lan seneng karo saham ing YouTube.

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

YouTube minangka fenomena gedhe ing jaman saiki, ing ngendi pemasaran media digital lan sosial pancen nyengkuyung bidang pemasaran merek. Platform video duweke Google nduwe luwih saka 2 milyar pangguna saben wulan aktif ing saindenging jagad - yaiku…

0 Komentar
Jinis Monetisasi YouTube

Jinis Monetisasi YouTube

YouTube wis dadi platform sing saya dipercaya kanggo merek investasi kanggo bagean saka upaya pemasaran. Kelompok umur sing beda bisa ngakses video saka saluran YouTube, lan ana sawetara cara…

0 Komentar

Pandhuan Wiwitan kanggo ngakses Metrik & Data YouTube - Apa sing Sampeyan Perlu Dikerteni

Kaya sing disenengi karo kaca Facebook lan pengikut Instagram, YouTube uga duwe metrik sukses adhedhasar sawetara wong kanthi "kanca" lan "pelanggan." Gumantung saka setelan sing sampeyan pilih, sawetara jinis pangguna ing…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur