Top 10 Tips kanggo Nggunakake YouTube kanggo Usaha Cilik

Top 10 Tips kanggo Nggunakake YouTube kanggo Usaha Cilik

Apa sampeyan bisnis cilik sing kepengin nggawe cipratan gedhe ing YouTube? Inggih, sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. Ing artikel iki, kita bakal nuntun sampeyan liwat 10 tips YouTube paling apik sing kudu dituruti saben bisnis cilik, yen pengin nggawe game marketing video.

1. Kalebu CTA ing wiwitan video

Iki minangka salah sawijining tips YouTube paling apik sing bisa diwenehake.

Ora saben pelanggan YouTube bakal nonton nganti pungkasan video sampeyan. Wiwitan video yaiku ing ngendi sampeyan bakal nahan rentang perhatian sing paling dhuwur. Dadi, duwe CTA ing wiwitan video sampeyan bisa mesthekake yen saben pamirsa bisa ndeleng informasi bisnis sampeyan.

2. Nduwe prangko wektu supaya wong bisa nerusake cepet menyang konten sing pengin dideleng

Ayo ngomong video YouTube sampeyan dawa. Ora saben pelanggan YouTube bakal seneng ngenteni 20, 30 utawa 40 menit konten sampeyan. Menehi cap wektu kanggo macem-macem bagean konten sampeyan bisa nambah kemungkinan nonton paling ora bagean video sing disenengi. Yen sampeyan nglebokake CTA ing saben bagean, sampeyan bakal bisa promosi penawaran sampeyan ora preduli sepira utawa sithik video sing ditonton.

3. Gunakake subtitle kanggo nggawe konten sampeyan luwih gampang diakses

Salah sawijining tips YouTube sing paling integral kanggo jaman saiki, yaiku nggunakake subtitle supaya konten sampeyan bisa diakses. Akeh merek sing kalah ing bisnis kanthi ora nggatekake pasar pelanggan sing ora duwe kabisan lan kabutuhan khusus. Ngoptimalake deskripsi video kanggo pembaca layar lan duwe subtitle kanggo pamirsa sing duwe gangguan pangrungu, bisa mbantu sampeyan melu klompok pelanggan sing terpinggirkan.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

4. Aja mung tetep video, nggawe kiriman komunitas YouTube

Kiriman komunitas minangka kiriman gambar statis sing sampeyan deleng ing YouTube. Sanajan video minangka format konten utama sampeyan ing kene, salah sawijining tip utama YouTube yaiku sampeyan uga nggunakake kiriman komunitas. Kiriman kasebut menehi kemampuan kanggo melu karo pelanggan YouTube sing bisa uga ora nonton video sampeyan saben wektu. Sampeyan ora bakal ngisolasi lan bisa nggawe dheweke bali menyang akun YouTube asring, sanajan dheweke ora nonton video sampeyan.

5. Urut video menyang dhaptar lagu kanggo gampang nggoleki

Yen sampeyan bisnis cilik karo macem-macem portofolio produk, banjur nimbang misahake video menyang dhaptar lagu kapisah. Mangkono, pelanggan YouTube sampeyan ora kudu nyaring sawetara video kanggo nemokake video sing pengin ditonton. Dheweke bisa langsung menyang dhaptar lagu sing disenengi lan miwiti nonton. Panggunaan sing gampang iki bakal nyengkuyung luwih akeh wong sing melu sampeyan.

6. SEO ngoptimalake judhul lan deskripsi video

Iki minangka salah sawijining tips YouTube sing paling penting sing bisa diwenehake. Ing inti, YouTube minangka mesin telusuran - sing nomer loro mung Google. Panelusuran ing YouTube bakal narik video adhedhasar tembung kunci sing wis digunakake ing judhul video lan katrangan sampeyan. Dadi, gunakake kombinasi tembung kunci cendhak lan buntut dawa. Nambah pranala menyang sumber kondhang sing nawakake informasi, lan uga nyedhiyakake pranala menyang bisnis sampeyan dhewe.

7. Gambar cilik sing bener bisa nggawe keajaiban

Gambar cilik iku gambar cilik sing katon katon ing jejere judhul video, sadurunge sampeyan ngeklik video kanggo muter. Amarga gambar regane sewu tembung, asring gambar cilik sing nggawe penasaran pamirsa lan nggawe dheweke ngeklik video sampeyan. Dadi, pilih gambar cilik kanthi ati-ati.

8. Coba kolaborasi karo merek cilik liyane

Salah sawijining tips YouTube utama sing asring diarani influencer YouTube, yaiku konten kolaboratif. Nalika sampeyan nggarap bisnis cilik liyane - utamane sing nyedhiyakake pasar gratis - sampeyan bisa ngakses set pelanggan anyar. Kajaba iku, amarga konten iki entuk manfaat kanggo sampeyan, sampeyan bakal bisa nggunakake marketing merek liyane lan jangkauan sosial kanggo entuk kabar babagan merek sampeyan. Video kasebut uga ngidini sampeyan nuduhake produk sing digunakake. Konten kolaborasi bisa digawe dening, umpamane, perusahaan kertas lan pabrikan cat.

9. Njaga jadwal posting sing konsisten

Iki minangka salah sawijining tips YouTube sing paling integral kanggo sukses YouTube sampeyan. Ana comfort ing konsistensi. Ngerti manawa sampeyan bakal ngirim video ing dina tartamtu, ing wektu tartamtu, bisa nyengkuyung pelanggan kanggo ngunjungi saluran sampeyan saben dina / minggu / wulan kanggo konten anyar. Yen sampeyan duwe jadwal posting staggered, pandherekipun ora bakal ngerti nalika arep ngunjungi saluran kanggo video anyar.

10. Takon pelanggan YouTube kanggo gagasan babagan apa sing arep dideleng

Pungkasan, salah sawijining tips YouTube paling apik sing bisa ditawakake yaiku konsultasi karo pamirsa kanggo ide video. Yen sampeyan nindakake, sampeyan nggawe dheweke rumangsa dadi bagean saka proses kreatif sampeyan lan nggawe sampeyan seneng karo dheweke. Dheweke bakal luwih seneng nonton video sampeyan yen rumangsa dheweke sing nyumbang ide kasebut.

kesimpulan

YouTube bisa dadi alat sing kuat banget ing arsenal marketing sampeyan. Kanggo nambah game malah luwih, sampeyan bisa tuku pelanggan YouTube saka YTpals. Asring, sampeyan bakal sok dong mirsani sing pamirso bakal melu liyane karo video YouTube, yen padha ndeleng liyane wis nindakake. Kita ngerti isi sampeyan bakal apik tenan. Tambahake kanthi tuku Pelanggan YouTube kualitas premium saka kita saiki.

Top 10 Tips kanggo Nggunakake YouTube kanggo Usaha Cilik dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

3 Cara Nggoleki Liyane Sawise Nggawe Video Musik - Pandhuan Kita

Kabeh proses ngluncurake video musik ing YouTube bisa dadi pengalaman sing nyenengake, nanging tantangan sing bisa ngasilake sing paling apik saka kabeh wong. Saka pra-produksi, kabeh cara kanggo entuk kabeh lisensi lan siyap…

0 Komentar
Kepiye YouTube Mbantu Nggawe Ekonomi Pencipta?

Kepiye YouTube Mbantu Nggawe Ekonomi Pencipta?

Apa ekonomi kreator ing YouTube? YouTube minangka platform ing ngendi akeh informasi, hiburan, lan pendhidhikan ana kanggo dikonsumsi dening jagad. Dadi mesin telusur paling gedhe nomer loro sawise Google lan duwe 2.24…

0 Komentar
Tips Kanggo Nggawe Dhaptar Dhaptar Video YouTube Paling Apik

Tips Kanggo Nggawe Dhaptar Dhaptar Video YouTube Paling Apik

YouTube, platform sosial nuduhake video global nampa atusan menit regane saben detik. Persaingan kasebut angel banget lan akeh kreator kepengin ngerti kepiye supaya kontene ora ilang lan tetep…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur