Privasi mbalekaken

We nawakake barang sing ora bisa ditrapake sing ora bisa ditrapake. Minangka pelanggan, sampeyan tanggung jawab kanggo ngerteni iki nalika tuku produk / layanan ing situs iki.

Hubungi Dhukungan pelanggan

99% masalah bisa dirampungake nganggo email sing gampang. Kita njaluk supaya sampeyan nggayuh panggunaan panggunaan Contact Us halaman. Departemen Layanan Pelanggan kami bakal bali maneh ing jero 24-72 (biasane kurang saka jam 24) kanthi prihatin lan prihatin.

Panjaluk Mbalekno Sing Ndhuwur

● Ora pangiriman produk / layanan:

Ing sawetara kasus, proses proses luwih alon, lan luwih suwe supaya pesenan rampung. Ing kasus iki, menehi saran hubungi kita kanggo pitulung. Pratelan sing ora kiriman kudu diajukake ing Jasa Layanan Pelanggan kanthi nulis sajrone 7 dina supaya ora orane.

● Produk sing ora diterangake:

Masalah kasebut kudu dilaporake menyang Jasa Layanan Pelanggan kita ing dina 7 wiwit tanggal tuku. Bukti sing jelas kudu diwenehake mbuktekake manawa produk / layanan sing dituku ora kaya ing situs web. Keluhan sing didhasarake adhedhasar harapan utawa kekarepan palsu pelanggan ora dikurmati.

● Kabijakan Pembatalan Langganan:

Yen sampeyan tuku langganan Enterprise, Elite utawa Celebrity, sampeyan bakal tagihan kanthi otomatis saben dinane saben wulan. Yen ing sawetara wektu sampeyan ora butuh langganan YTpals, kirim pesen menyang via Contact Us kaca lan kita bakal nyetel akun bakal entek ing akhir langganan wulan saiki. Sampeyan olèh mbatalake langganan kapan wae. Yen umpamane, sampeyan lengganan ing 23rd September, nanging nulis babagan mbatalake akun sawetara minggu mengko ing Oktober 10th, kita bakal nyetel akun sampeyan mbatalake ing Oktober 23rd, sing bakal dadi akhir langganan wulan saiki. Yen sampeyan seneng pembatalan langsung, mung supaya kita ngerti lan kita uga bisa nindakake kanggo sampeyan. Sampeyan ora wajib tetep langganan kanggo wektu apa wae, nanging sampeyan kudu nulis nalika sampeyan siyap mbatalake. Banjur bakal ngatasi lan ngirim pesen konfirmasi.

● Kabijakan mbalekaken Langganan:

Yen sampeyan tuku rencana lengganan lan ora seneng karo layanan amarga ana alesan, hubungi kita sajrone 7 dina tanggal pambayaran langganan lan bakal mbalekake lan mbatalake lengganan. Yen sampeyan ngubungi luwih saka 7 dina sawise pembayaran langganan digawe lan njaluk mbalekaken, tim bakal mriksa akun sampeyan lan yen dianggep cocog, bakal mbalekake kabeh. Dina kepungkur 7, sampeyan ora entuk mbayar maneh.

Diwenehake kanggo Kepuasan

Kita mandhiri produk lan bangga ngirim layanan keterlibatan media sosial sing paling dhuwur kanggo dina iki. Kita ora mesthi nawakake mbalekaken, nanging yen dina 7, sampeyan ora seneng karo pesenan sampeyan Contact Us lan kita bakal nemokake résolusi kanggo masalah sampeyan.

en English
X
Wong ing dituku
kepungkur