Kepiye Bisnis Bisa Ndhukung Dokumen kanggo Pemasaran YouTube

Kepiye Bisnis Bisa Ndhukung Dokumen kanggo Pemasaran YouTube

Jagad pemasaran YouTube minangka salah sawijining sing terus berkembang. Format video, tren, lan tantangan bakal diganti kanthi cepet kaya musim, lan saiki dadi luwih penting tinimbang merek lan kreator konten sing ngerti tren paling anyar, yen ora diprediksi.

Salah sawijining tren sing diprakirake bakal nggawa YouTube kanthi badai lan wis misuwur banget yaiku dokumentasi. Ing istilah sing gampang, dokumentasi minangka seri video sing direkam lan ngasilake gaya dokumenter. Dheweke asring nyritakake utawa ngetutake crita, kalebu biografi utawa babagan topik utawa prastawa tartamtu.

Ora ngeculake video sekaligus, video kasebut ditambah kanthi tambahan. Nalika sawetara saluran ngeculake siji video saben minggu, sawetara uga bisa ngeculake loro utawa telu saben minggu. Gumantung saka pirang-pirang video ing seri sampeyan, uga jadwal wektu sampeyan.

Napa dokumen kasebut misuwur banget?

Ora mung bisnis, nanging selebriti lan influencer sing kondhang uga wis melu tren. Iki kalebu penyanyi Justin Bieber lan Ariana Grande, uga YouTubers populer Shane Dawson lan Jeffree Starr.

Apa sing nggawe video sing dirilis kanthi tambahan iki dadi populer ing antarane para pamirsa? Napa masarakat kaya ngono ora bisa nguntungake? Salah sawijining sebab yaiku dokumen sing nggawe antisipasi lan bungah. Sawise nonton siji episode, sampeyan pengin ngerti informasi anyar sing bakal diumumake ing video sabanjure, nanging sampeyan kudu ngenteni sawetara dina kanggo ngerteni. Iki nggawe sampeyan kecanthol - kaya nonton acara TV favorit sampeyan.

Dokumentasi sing kalebu segmentasi iki ndadekake format konten video sing efektif kanggo narik kawigaten para pamirsa ora mung saiki, nanging uga kanggo mbesuk. Sampeyan menehi pamirso supaya bisa diarep-arep, mula dheweke bisa ngobrol babagan merek lan apa sing bakal ditawakake. Kajaba iku, minangka cara sing apik kanggo nggawe kesan merek menyang pamirsa amarga bola-bali mbukak merek sampeyan kanthi pirang-pirang dina.

Tips kanggo nggawe dokumen

Wiwit Januari 2019, ana tambah sepuluh tikel ing Google Search ing dokumen, miturut financesonline.com. Kanthi kinerja lan asil sing wis apik lan masa depan sing janjeni, bisnis sampeyan uga bisa entuk mupangate dokumentasi kanggo pemasaran YouTube. Mangkene carane:

Critakake crita sing penting kanggo sampeyan

Dokumentasi minangka proyek gedhe sing ora bisa mlaku ing taman, mula penting banget yen sampeyan milih topik utawa crita sing sampeyan tresnani. Yen topik dokumen sampeyan ora narik kawigaten sampeyan, mula ora bakal nggawe konten kanthi konten sing didhasarake kanthi nilai dhuwur, lan pamirsa bakal bisa ngerteni.

Tansah duwe sumber utama kanggo konten sampeyan

Ora preduli apa topik sampeyan, luwih becik yen sampeyan duwe sumber utami ing dokumentasi sampeyan. Iki biasane wawancara karo wong sing ana gandhengane karo topik sing sampeyan goleki. Iki mbantu nggawe konten sampeyan luwih sah, narik kawigaten, lan narik kawigaten. Priksa manawa subyek sampeyan dipercaya lan dipercaya.

Tansah mbukak kanggo sponsor

Yen sampeyan cukup beruntung nemokake sponsor kanggo dokumen, aja ragu-ragu nampa pitulung kasebut. Nanging, iki ora ateges sampeyan kudu lungguh lan ngenteni sponsor tiba ing pangkuan sampeyan. Sawise nggawe sawetara video lan ngasilake minat ing dokumentasi, mula bakal ana tawaran sponsor.

Dokumen minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten pamirsa anyar, njaga pamirsa sing wis sampeyan melu, lan nambah kesadaran merek kanggo bisnis sampeyan. Aja nyingkirake kesempatan apik tenan iki sing bisa nggumunake!

Kepiye Bisnis Bisa Ndhukung Dokumen kanggo Pemasaran YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Indikator Kinerja Utama kanggo ngukur Upaya Pemasaran YouTube

Indikator Kinerja Utama kanggo ngukur Upaya Pemasaran YouTube

Ana macem-macem KPI YouTube sing beda karo saluran pemasaran digital populer liyane. Bisa nggawe kreator anyar nggawe strategi pemasaran video dhewe. Mula, ing…

0 Komentar
Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Ndhuwur Langganan Wulan TV YouTube

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Ndhuwur Langganan Wulan TV YouTube

Ing Mei 2019, masarakat nonton luwih saka 250 yuta jam konten YouTube ing layar TV saben dina. Nomer iki bisa uga wis nambah wiwit YouTube Google pancen saya suwe saya suwe saya maju. Antarane…

0 Komentar
Gagasan Paling Ndhuwur ing YouTube

Gagasan Paling Ndhuwur ing YouTube

Jumlah kreator konten saya akeh ing YouTube, lan meh kabeh ceruk dadi jenuh. Ing skenario kaya ngono, dadi saya angel nggawe kreator konten anyar,…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur