Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Apa sampeyan ngerti miturut panaliten Universitas Florida, YouTube minangka cara sing paling populer kanggo ngrungokake podcast? Ya, sampeyan maca kanthi bener. 43% pamireng podcast saben wulan mlebu YouTube dibandhingake karo Spotify (23%) lan Apple (34%). Statistik kasebut ngandhakake akeh kenapa podcaster lan kreator YouTube nggunakake platform kanggo promosi silang konten. 

Mangkene alasan utama kenapa kreator YouTube dadi podcast:

1. Ketemuan

Supaya podcast YouTube ing saluran sing beda ngidini kreator konten nggarap macem-macem konten. Contone, nalika ngrekam podcast, sampeyan bisa dadi sawetara segmen bentuk-dawa lan bentuk dawa sing narik kawigaten para pamirsa liyane. Liwat gambar cilik, metadata tartamtu kanggo saben video lan judhul, sampeyan bisa target target unik ing macem-macem pangguna. Iki menehi sampeyan kasempatan luwih apik kanggo ditemokake dening umume wong. Ora lali, YouTube menehi hadiah marang para pangripta kanthi ngunggahake konten kanthi konsisten. Logan Paul, sing dadi vlogger paling misuwur kanthi luwih saka 1.7 yuta pelanggan ing saluran podcast dheweke bisa entuk ekspos luwih akeh babagan teknik podcasting sing inovatif.

2. Ngembangake Jangkauan Sampeyan

YouTube duwe pamirsa kanthi luwih saka 2 milyar pangguna sing wis login global. Kita kabeh ngerti apa tegese. Kanthi podcast YouTube, para kreator bisa luwih ngrungokake para pamireng tinimbang bisa nyambung liwat platform liyane. Ditambah maneh, kanthi nggawe konten mikro sing cocog karo kabiasaan konsumsi para pamirsa, sampeyan bisa uga nonton binge. Iki amarga wong ing YouTube bisa uga ora nonton podcast bentuk dawa ing YouTube, nanging konten mikro cocog karo lorong saben wong. Nalika saben konten mikro disambungake menyang segmen cekak liyane, algoritma YouTube kanthi otomatis miwiti promosi konten sampeyan ing video 'sing disaranake' ing kaca ngarep pangguna.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

3. Nyengkuyung interaksi

Sampeyan bisa uga manawa pamirsa bisa uga ora antusias babagan menehi komentar utawa umpan balik ing podcast ing direktori podcast. Nanging YouTube nggawe interaksi karo para pelanggan gampang lan gampang. Sanalika ngirim konten sampeyan, sampeyan bisa ngarepake umpan balik langsung ing bagean komentar ing podcast YouTube. Iki ngidini sampeyan ngupayakake wilayah sing luwih ringkih, nanggapi komentar, lan nggawe hubungan karo pamireng. Sampeyan bisa uga entuk ide konten saka pamirsa yen sampeyan wis nggawe hubungan sing setya karo dheweke.

4. Bantuan ing Peringkat Panelusuran

YouTube minangka mesin telusuran paling apik nomer loro ing saindenging jagad sing mung ana ing Google. Yen sampeyan muter dening SEO SEO aturan, mung sawetara wektu sadurunge saluran sampeyan wiwit peringkat luwih dhuwur ing kaca asil mesin telusuran (SERP). Nduwe judhul video, deskripsi lan hashtag sing bener bisa nggawe podcast luwih gampang ditemokake lan nggawe lalu lintas menyang saluran sampeyan.

5. Nyedhiyakake Analytics sing Berharga

Minangka panyipta konten, sampeyan kudu nduwe statistik saluran supaya bisa ngerti babagan jabatan sampeyan. Wawasan sing bener bisa mbantu sampeyan ngerti apa sing cocog lan jelas apa sing ora cocog kanggo sampeyan. Sanajan host podcast bisa menehi informasi babagan undhuhan podcast, nanging ora cukup. Data Podcast diwatesi kanthi cara supaya bisa ngambah saluran. Saliyane, YouTube menehi luwih akeh akses menyang titik data sing akurat. Sampeyan bisa entuk informasi sing ora larang regane kayata pamirsa, kepiye cara nemokake saluran sampeyan, suwene anggone ngrungokake episode lan liya-liyane.   

bungkusan Up

Dadi, saiki sampeyan ngerti sebabe pencipta YouTube favorit nggunakake kekuwatan platform kanggo miwiti podcast YouTube. Yen sampeyan duwe konten sing apik kanggo digawe, sampeyan bisa uga sabanjure. 

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Top 10 Tips kanggo Nggunakake YouTube kanggo Usaha Cilik

Top 10 Tips kanggo Nggunakake YouTube kanggo Usaha Cilik

Apa sampeyan bisnis cilik sing kasengsem nggawe cipratan gedhe ing YouTube? Inggih, sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. Ing artikel iki, kita bakal nggawa sampeyan liwat 10 tips YouTube paling apik saben cilik…

0 Komentar
Tip kanggo Dadi Guru Kecantikan YouTube

Tip kanggo Dadi Guru Kecantikan YouTube

Wiwit YouTube diluncurake, vlogging kaendahan wis diwiwiti. Lan saka apa sing disaranake tren kasebut, bakal terus mundhak ing mangsa ngarep. Ana akeh pecandu dandanan sing katon nganti…

0 Komentar

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti babagan Pemasaran Afiliasi ing YouTube

Wiwit diluncurake ing taun 2005, YouTube nyedhiyakake para pemasar modern kanthi akeh kesempatan kanggo golek dhuwit lan promosi merek sadurunge dadi basis pamirsa sing akeh. Iki mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google,…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur