Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Caption sing Diterjemahake Otomatis lan Transkrip Video

Apa Sampeyan Kudu Ngarahake Tampilan Youtube Utawa Suka Youtube?

Minangka panyipta konten YouTube, sampeyan mesthi pengin nggedhekake basis pamirsa. Nanging, apa sing kedadeyan yen sampeyan pengin saluran sampeyan narik kawigaten para penutur basa non-Inggris? Uga, apa sing sampeyan lakoni kanggo nggawe saluran sampeyan populer ing antarane wong-wong sing duwe masalah pangrungu? Jawaban kanggo pitakonan kasebut ana ing transkrip video YouTube lan katrangan sing diterjemahake otomatis.

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan katrangan sing diterjemahake otomatis lan transkrip video ing YouTube. Dadi, yen sampeyan minangka pangripta konten sing pengin ngerti kepiye sampeyan bisa nggunakake fitur-fitur kasebut kanggo keuntungan sampeyan, waca.

Layanan Evaluasi Saluran Youtube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Apa caption sing diterjemahake otomatis? Lan kepiye transkrip video melu?

Bayangake iki - sampeyan nggawe konten khusus ing basa Inggris lan wis entuk akeh pengikut ing negara-negara sing nganggo basa Inggris. Nanging, saiki, sampeyan pengin target pamirsa ing negara sing ora nganggo basa Inggris. Iki menehi tantangan, uga kesempatan.

Ing skenario iki, sampeyan ora bisa ngganti basa sing sampeyan nggawe video, yaiku Inggris, ta? Nanging sing bisa ditindakake yaiku nggunakake fitur terjemah otomatis YouTube kanggo menehi katrangan sing diterjemahake ing basa target pamirsa. Contone, sampeyan pengin video sampeyan ditonton dening pamirsa ing Spanyol lan Rusia. Dadi, sing kudu ditindakake yaiku nerjemahake teks video menyang basa Spanyol lan Rusia.

Kanggo nggunakake fitur terjemahake otomatis, sampeyan butuh file caption sing ngemot transkripsi kanggo video asli. Dadi, yen sampeyan nggawe konten ing basa Inggris, sampeyan butuh transkripsi basa Inggris, sing bakal duwe konten audio ing wangun tulisan. Sawise sampeyan duwe file iki, sampeyan mung kudu ngunggah lan milih opsi terjemahake otomatis kanggo nerjemahake file caption menyang basa sing disenengi.

Ana macem-macem cara sing bisa digunakake kanggo entuk file caption asli - sampeyan bisa mudhun ing rute DIY, digawe dening layanan captioning profesional, utawa nggunakake caption sing digawe otomatis YouTube. Disaranake nyingkirake katrangan lan transkripsi sing digawe otomatis YouTube amarga isih adoh saka sampurna.

Keuntungan saka teks sing diterjemahake otomatis lan transkrip video

Dadi, saiki sampeyan ngerti carane teks sing diterjemahake otomatis lan transkrip video ing YouTube, wektune kanggo ndeleng keuntungane kanthi rinci:

  • Katrangan sing diterjemahake otomatis bisa digunakake kanggo target pamirsa ing ndonya: Kanggo YouTuber sing pengin kontene dideleng sacara global, ora ana sing luwih apik tinimbang fitur caption sing diterjemahake otomatis. Saliyane entuk manfaat saka YouTubers, sing bisa seneng nonton luwih akeh lan luwih akeh penghasilan saka YouTube, fitur kasebut uga mupangati kanggo pangguna pungkasan. Cukup, pangguna pungkasan bisa nonton konten sing luwih variatif, utamane yen panyipta konten ing negarane ora kreatif banget.
  • Nggawe video YouTube luwih gampang dikonsumsi kanggo wong sing duwe masalah pendengaran: Wong sing nandhang lara pangrungu biasane kudu urip tanpa YouTube, amarga mayoritas konten gumantung saka audio supaya bisa dingerteni. Nanging, ing jaman saiki, akeh saluran YouTube sing milih nggunakake fitur transkripsi lan terjemahan, sing bisa diakses dening wong sing duwe gangguan pangrungu lan cacat.
  • Ningkatake optimisasi mesin telusuran (SEO): Mesin telusur kaya Google, Bing, lan Yahoo ora bisa ngenali audio. Nanging, nalika sampeyan nerjemahake video, audio kasebut diowahi dadi teks, sing bisa dingerteni mesin telusuran. Dadi, yen sampeyan pengin nambah SEO video YouTube, transkripsi minangka pilihan sing apik. Mesthine, supaya bisa digunakake, transkrip kudu kalebu tembung kunci target, sing bisa ditemokake kanthi nindakake riset tembung kunci.

kesimpulan

Dadi, iki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan katrangan sing diterjemahake otomatis lan transkrip video kanggo konten YouTube sampeyan. Sadurunge pamit lan narik gorden ing kirim iki, kita pengin ngajak sampeyan nyoba YTpals - piranti lunak sing bisa digunakake kanggo entuk. pelanggan YouTube gratis. Sampeyan uga bisa nggunakake YTpals kanggo njaluk free YouTube views, seneng, lan liya-liyane.

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Caption sing Diterjemahake Otomatis lan Transkrip Video dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Napa Pemasar Kudu Nganggep Nggawe Video Unboxing Ing Youtube

7 Jinis Konten Immersive Surefire sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngisi Kehadiran YouTube

Yen sampeyan pengin nggawe konten YouTube sing immersive, sampeyan kudu ana ing ngendi wae. Ing kirim iki, kita bakal nuntun sampeyan liwat pitung jinis video immersive sing bisa digawe kanggo njupuk…

0 Komentar
Kepiye Cara Nggawe Sesi Ama sing Apik ing Youtube?

Apa Merek B2B sing Kudu Ditindakake ing YouTube Saiki?

2020 bisa uga ora nyenengake kanggo ekonomi global. Bebendune pandemi COVID-19 dirasakake ing saindenging jagad, utamane dening bisnis, sing kudu ngeculake rana sawise prentah ing omah….

0 Komentar
bp 1

3 Cara Nggawe dhaptar Pelanggan Saluran YouTube - Pandhuan Kita

Saka kabeh pangguna sing bisa ndeleng saluran sampeyan, pelanggan sing duwe bagean paling penting ing YouTube sing paling migunani karo konten sampeyan. Sederhana iki…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur