Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Miwiti Saluran Vlogging

YouTube minangka salah sawijining platform sosial paling gedhe ing donya. Milyar jam konten dialirake ing YouTube saben dina. Yen sampeyan wis ngrancang miwiti saluran vlog YouTube, saiki iki wektu sing cocog. Ing kirim iki, sampeyan bakal sinau kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti saluran vlog.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Ngembangake niche sampeyan

Yen sampeyan durung misuwur, bakal angel nggolek pamirsa. Apa sing sampeyan butuhake yaiku subyek sing disenengi wong. Kanggo iki, sampeyan bisa miwiti kanthi ngerteni apa spesialisasi sampeyan lan apa ora ana pamirsa. Sawetara sing paling umum subjek sing bisa ngumpulake pamirsa sing kasengsem yaiku masak, game, dandanan, dandan omah, lan fitness. Nanging, aspek paling penting saka langkah iki yaiku nemokake apa sing sampeyan senengi. Yen sampeyan nggawe konten babagan apa sing sampeyan minati, mula bakal ditindakake kanthi karya lan nggawe pamirsa seneng lan melu.

Peta metu tema

Sawise sampeyan nemtokake niche sampeyan, sampeyan kudu miwiti nggarap tema konten video. Sampeyan bisa nemtokake ember isi kanggo nggawe kabeh proses luwih gampang. Saben ember kudu dadi tema saka ngendi sampeyan bisa narik gagasan. Sampeyan bisa ngganti tema kasebut kanggo ngasilake macem-macem jinis konten lan supaya pamirsa tetep kasengsem. Contone, yen sampeyan duwe saluran kaendahan, sampeyan bisa duwe tema konten video kaya tutorial, haul, tantangan, gagal, favorit, lan liya-liyane.

Entuk peralatan sing apik

Sampeyan ora perlu dhuwur-mburi kamera regane ewu dolar kanggo njupuk video kanthi kualitas dhuwur. Ana sawetara YouTuber sing duwe peralatan profesional, nanging luwih asring, dheweke ora miwiti kanthi cara iki. Gumantung saka anggaran sampeyan, sampeyan duwe akeh pilihan sing terjangkau. Nyatane, ana akeh smartphone sing bisa nggawe video sing apik. Sawetara malah bisa njupuk kualitas video 4k. Yen sampeyan duwe dhuwit, sampeyan bisa tuku DSLR. Iku bakal paling apik kanggo njaluk siji karo layar bisa dibalèkaké sing bisa digunakake minangka monitor. Sing penting kanggo ngelingi yaiku sampeyan ora kudu mbuwang ewonan dolar kanggo entuk video kanthi resolusi dhuwur.

Saliyane kamera, sampeyan uga mbutuhake sawetara peralatan sing apik kanggo ngrekam swara. Ora ana sing pengin ndeleng video sing ana swara sing tumpang tindih karo swara angin ing njaba. Dheweke uga ora pengin nonton video sing kudu ngowahi volume nganti krungu sampeyan ngomong. Sing dibutuhake yaiku mikropon prasaja sing dipasang ing kamera sampeyan. Yen sampeyan rencana kanggo njupuk ing njaba, sampeyan uga kudu njaluk sawetara windscreens. Aja lali babagan aksesoris liyane, kalebu tripod, tongkat selfie, lan lampu.

Pungkasan, aja lali nandur modal ing kualitas nyunting software supaya sampeyan bisa ngowahi video.

Nggawe outline

Sawise kabeh wis disetel, sampeyan kudu nggawe outline. Gumantung saka kabutuhan sampeyan, iki bisa dadi prasaja utawa rumit. Sisih paling apik babagan vlog YouTube yaiku sampeyan ora butuh skrip lengkap. Nyatane, maca saka naskah ndadekake video katon monoton lan ora asli. Sampeyan bisa nggawe outline saka apa sing arep kanggo pirembagan bab. Tulis ing kertas kanggo mbantu sampeyan tetep ing trek. Rencanana video kasebut ing ngarep. Sanajan sampeyan bisa ngowahi video mengko, sampeyan kudu siyap, utawa sampeyan ora bakal duwe konten sing berkualitas.

Dadi, iki kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti saluran vlog YouTube. Aja kuwatir yen nggawe kesalahan-sampeyan bakal sinau nalika terus nggawe video liyane. Lan sing paling penting, tansah dadi pribadi sing sejati lan asli. Yen sampeyan pengin bantuan kanggo nggayuh pamirsa sing luwih akeh, sampeyan bisa milih layanan sing ditawakake YTpals. Liwat alat iki, sampeyan ora perlu kuwatir babagan nambah jumlah pelanggan ing saluran YouTube; tinimbang, sampeyan bakal bisa fokus ing nggawe video. YTpals bisa digunakake kanggo entuk pelanggan YouTube gratis, seneng YouTube gratis, lan uga tuku tampilan YouTube lan tuku jam nonton YouTube.

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Miwiti Saluran Vlogging dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye cara promosi blog alam sampeyan ing YouTube sajrone pandemi kasebut?

Kepiye cara promosi blog alam sampeyan ing YouTube sajrone pandemi kasebut?

Blog alam wis saya misuwur wiwit saiki. Sanajan ing jaman pra-Youtube, masarakat seneng ndeleng apa sing kedadeyan ing alam lan jinis apa sing ana ing kana. Panemuan…

0 Komentar

3 Cara Nggawe dhaptar Pelanggan Saluran YouTube - Pandhuan Kita

Saka kabeh pangguna sing bisa ndeleng saluran sampeyan, pelanggan sing duwe bagean paling penting ing YouTube sing paling migunani karo konten sampeyan. Sederhana iki…

0 Komentar
Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

YouTube minangka fenomena gedhe ing jaman saiki, ing ngendi pemasaran media digital lan sosial pancen nyengkuyung bidang pemasaran merek. Platform video duweke Google nduwe luwih saka 2 milyar pangguna saben wulan aktif ing saindenging jagad - yaiku…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur