Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Ndhuwur Langganan Wulan TV YouTube

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Ndhuwur Langganan Wulan TV YouTube

Ing Mei 2019, masarakat nonton luwih saka 250 yuta jam konten YouTube ing layar TV saben dina. Nomer iki bisa uga wis nambah wiwit YouTube Google pancen saya suwe saya suwe saya maju. Antarane akeh antrian produk yaiku YouTube TV - soko sing dadi sumber hiburan kanggo jutaan wong ing Amerika Serikat. Wis rampung ngowahi cara nonton TV kanthi menehi tandha yen kondhang saka kothak ndhuwur-kabel.

Kanthi TV YouTube, sampeyan bakal seneng saluran 85+ ing platform, saka warta, olahraga langsung, hiburan, lan liya-liyane - kabeh duwe langganan saben wulan $ 50 saben wulan! Platform kasebut misuwur banget ing kalangan bocah nom. Ing wulan Maret 2020, katon 9 persen wong ing kurungan umur 30 lan 44 taun duwe langganan TV TV. Mung 3 persen wong ing ndhuwur 65 sing langganan layanan kasebut.

Nanging, kedadeyan saiki wis rada beda amarga YouTube TV ngumumake kenaikan tarif langganan saben wulan saka $ 50 nganti $ 64.99 saben wulan. Sing mlumpat 30 persen apik! Langkah kasebut nderek sawise buta video mutusake nggawa wolung saluran ViacomCBS menyang koleksi. Iki kalebu CMT, BET, MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TV Land, Paramount Network, lan VH1.

Tingkat langganan sing wis diowahi bakal ditrapake kanggo pelanggan anyar wiwit tanggal 30 Juni 2020. Pangguna sing saiki kudu miwiti mbayar tarif sing wis diowahi saka siklus tagihan sabanjure, yaiku tanggal 30 utawa Juli.

Biaya mundhak konten TV TV

Iki ora pisanan sing pelanggan ndeleng kenaikan ing langganan tingkat YouTube TV. Lompat $ 15 saka $ 50 nganti $ 64.99 saben wulan minangka kenaikan paling anyar sawise ana kenaikan tarif wiwitan saka $ 35 nganti $ 50 saben wulan. Wiwit diluncurake asli, tarif pisanan mlumpat $ 40 saben wulan sawise saluran Network Turner ditambahake ing platform. Kabisat rega paling gedhe yaiku sing paling anyar sawise tambahan saluran ViacomCBS.

VP manajemen produk YouTube, Christian Oestlien, ngucapake rasa simpati marang anggota-anggota kasebut sing angel milih mbayar tarif langganan anyar. Nanging, dheweke uga ujar manawa tarif langganan sing diulang dadi refleksi babagan konten sing tambah akeh. Menapa malih, dheweke yakin nuduhake nilai sakabèhé platform kasebut.

Kejabi saluran ViacomCBS, sawetara saluran tambahan premium, kalebu HBO Max lan Cinemax, wis teka ing TV YouTube. Kayane, platform kasebut saiki luwih fokus marang seting fitur kasebut tinimbang mung kanggo narik kawigaten para pelanggan liwat game rega. YouTube TV minangka platform streaming siji-sijine sing nggabung karo DVR sing duwe papan tanpa watesan. Kajaba iku, ngidini nem akun pamirsa saben kluwarga. Saben akun duwe rekomendasi konten dhewe lan telung aliran sing bebarengan. Sisih paling apik: ora ana biaya utawa kontrak sing didhelikake sing dibutuhake kanggo platform kasebut!

Apa platform liyane?

Dibandhingake karo platform streaming liyane, YouTube TV katon adoh banget ing grafik kasebut. Koleksi saluran lan panyimpenan DVR mbatesi saka liyane. Mula, iki bisa dianggep manawa TV YouTube luwih murah tinimbang platform liyane.

Mangkene runding cepet saka tarif telung platform streaming sing paling populer sawise YouTube TV:

  • Hulu Live TV: $ 54.99
  • AT&T TV: diwiwiti saka $ 55 saben wulan
  • TV Sling: $ 45 saben wulan

Ana uga sawetara uneg-uneg sing ngambang manawa biaya TV TV wis cedhak karo kabel TV sing nyata, nanging sawetara kaluwihan layanan Google sing luwih dhuwur mesthi nggawe taruhan sing apik. Gampang kanggo ngakses lan ora mbutuhake hardware tambahan. Ora lali, uga duwe antarmuka sing luwih apik dibandhingake karo kothak set-top kabel.

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Ndhuwur Langganan Wulan TV YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Nggawe Video Komentar Kanggo YouTube Sampeyan?

Kepiye Nggawe Video Komentar Kanggo YouTube Sampeyan?

Minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro ing donya, YouTube nyedhiyakake kreator karo sawetara opsi nggawe konten. Antarane macem-macem jinis video sing dikirim ing YouTube, video komentar wis paling dhuwur ing tangga lagu….

0 Komentar
Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Pandemi COVID-19 nggawe gaya urip anyar kanggo wong, utamane kanggo wong-wong sing golek hiburan saka ruang online. YouTube, mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google, wis dadi…

0 Komentar
Napa Nggawe Video Review Pelanggan ing YouTube?

Napa Nggawe Video Review Pelanggan ing YouTube?

Pracaya utawa ora, ulasan pelanggan migunani banget kanggo promosi merek. Umume para pemasar merek cenderung nganggep sepele iki, nanging review pelanggan duwe kekuwatan sing luar biasa kanggo nggawe kapercayan - sing bisa nggawa merek menyang…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur