Jinis Monetisasi YouTube

Jinis Monetisasi YouTube

YouTube wis dadi platform sing saya dipercaya kanggo merek investasi kanggo bagean saka upaya pemasaran. Kelompok umur sing beda bisa ngakses video saka saluran YouTube, lan ana sawetara cara kanggo golek dhuwit saka platform. Mangkene sing sampeyan kudu ngerti babagan jinis monetisasi YouTube.

Hasil saka iklan

Iklan YouTube bisa mbantu golek dhuwit, lan ana sawetara format iklan sing bisa digunakake:

  • Tampilan iklan
  • Iklan Bumper
  • Skippable iklan
  • Iklan sing ora bisa diluncurake
  • Kertu disponsoran
  • Overlay iklan

Iklan bakal adhedhasar konten ing video, demografi penggemar, lan lokasi panampil. Yen sampeyan mitra karo YouTube kanggo mbagi penghasilan iklan, sampeyan bakal bisa njaga proporsi bathi sing digawe saka iklan YouTube. Sampeyan paling ora kudu umur 18 taun utawa duwe wali umur 18 taun supaya bisa dibayar liwat AdSense.

Keanggotaan saluran

Ngisi biaya bulanan kanggo keanggotaan saluran kanggo para pamirsa sing setya bisa dadi cara liya kanggo entuk dhuwit ing YouTube. Kanthi iki, pelanggan setia entuk tunjangan sing kalebu:

  • Lencana khas
  • Akses kanggo konten eksklusif
  • Akses kanggo ngobrol lan emojis sing dituduhake ing saluran sampeyan

Sampeyan mbutuhake paling 30000 pelanggan ing saluran sampeyan lan kudu umur 18 taun (paling minimal) kanggo ngasilake dhuwit liwat keanggotaan saluran.

YouTube Premium

YouTube Premium ngidini wong nonton video ing YouTube tanpa iklan liwat lengganan mbayar. Yen ana wong sing wis lengganan ing YouTube Premium nonton video sampeyan, sampeyan bakal dibayar YouTube.

Beting Merchandise

Ngrameke rak barang ing saluran sampeyan bisa mbantu ngasilake dhuwit kanthi ngarahake pamirsa menyang rak barang kanggo tuku produk. Sampeyan bisa nggunakake video sampeyan kanggo nampilake produk lan ngidini wong tuku langsung saka beting dagangan. Kanggo sampeyan golek dhuwit saka rak bakul ing saluran sampeyan, sampeyan kudu duwe luwih saka 10000 pelanggan ing YouTube lan paling umur 18 taun.

Super Chat

Kanggo entuk dhuwit saka Super Chat, sampeyan kudu umur 18 taun lan ngoperake saluran saka lokasi Super Chat. Kanthi Super Chat, pamirsa kudu mbayar jumlah tartamtu kanggo pesen sing bisa dicenthang lan disorot ing sisih ndhuwur stream chat, supaya luwih gampang sampeyan bisa ndeleng pesen lan nyambungake.

affiliate marketing

Kanthi marketing afiliasi, sampeyan ningkatake produk wong liya ing saluran sampeyan lan sebutno afiliasi kasebut supaya sampeyan entuk porsi pendapatan sing digawe liwat marketing afiliasi.

Model bisnis freemium

Ing model bisnis "freemium", sampeyan bakal nggawe konten sing kasedhiya gratis kanggo pamirsa nalika nggawe konten tartamtu mung kanggo pamirsa sing gelem mbayar. Kanthi cara iki, masarakat bisa ngrasakake konten sampeyan, lan yen seneng, dheweke bakal mbayar kanggo nonton luwih akeh.

sponsor

Yen saluran sampeyan wis entuk popularitas, ndhaptar karo sponsor bisa mbantu sampeyan tekan pamirsa sing luwih gedhe nalika entuk dhuwit.

Isi corong penjualan sampeyan

Sanajan ora tegese langsung golek dhuwit ing YouTube, pamasaran YouTube bisa mbantu sampeyan ngebaki corong penjualan sampeyan. Liwat video sampeyan, pamirso bisa dilaporake babagan merek lan produk sampeyan nalika milih milih milih. Sawise sampeyan nampa alamat email, sampeyan bisa ngupayakake lan ndeleng konversi sing luwih dhuwur kanthi menehi produk / layanan.

Sampeyan kudu priksa manawa sampeyan memenuhi syarat YouTube kanggo monetisasi lan konten sampeyan tundhuk karo kabijakan Program Partner Program YouTube, Pedoman Komunitas, lan Katentuan Layanan.

Kanggo aplikasi monetization YouTube, sampeyan kudu:

  • Setuju karo pedoman Program Partner YouTube
  • Mlebu kanggo Google AdSense
  • Pilih pilihan monetisasi
  • Entuk disetujoni - aplikasi bakal ditinjau yen sampeyan duwe paling ora 1000 pelanggan lan 4000 jam wektu telusuran sajrone 12 wulan kepungkur.

kesimpulan

Monetisasi katon apik tenan, nanging golek dhuwit saka YouTube ora gampang. Sampeyan mbutuhake sampeyan nggawe konten sing apik kanthi konsisten sing nyebabake keterlibatan ing platform yen sampeyan pengin miwiti ngasilake dhuwit, mula upaya sampeyan nggawe jinis konten sing bakal ngaktifake monetisasi ing platform sampeyan.

Jinis Monetisasi YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Apa sampeyan ngerti miturut panaliten Universitas Florida, YouTube minangka cara sing paling populer kanggo ngrungokake podcast? Ya, sampeyan maca kanthi bener. 43% pamireng podcast saben wulan terus…

0 Komentar

4 Cara Ngonversi Views YouTube menyang Langganan - Pandhuan Kita

Lumrah yen seneng sewu tontonan ing video YouTube sampeyan, sanajan ora ngalami paningkatan jumlah pelanggan. Sawetara wong bisa uga nonton video kasebut, lan liyane uga…

0 Komentar
Ide Video Apik sing Bakal Ditresnani Pelanggan YouTube Sampeyan Kurang 2 Menit

Ide Video Apik sing Bakal Ditresnani Pelanggan YouTube Sampeyan Kurang 2 Menit

Yen sampeyan pengin narik kawigaten para pamirsa, video YouTube cendhak minangka pilihan sing paling apik. Ditemokake manawa wong nuduhake konten video kanthi bentuk cekak kaping pindho tinimbang…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur