Indikator Kinerja Utama kanggo ngukur Upaya Pemasaran YouTube

Indikator Kinerja Utama kanggo ngukur Upaya Pemasaran YouTube

Ana macem-macem KPI YouTube sing beda karo saluran pemasaran digital populer liyane. Bisa nggawe kreator anyar nggawe strategi pemasaran video dhewe. Mula, ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan Indikator Kinerja Kunci sing bisa digunakake kanggo ngukur upaya pemasaran YouTube.

Wektu nonton

Iki kalebu sing paling penting KPI kanggo YouTube. Tampilan minangka metrik penting nanging ora bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo ndandani video YouTube. Video bisa duwe jutaan tontonan. Nanging, yen wektu nonton ora nuduhake dawa video, tegese para pamirso ora melu video kanthi cara sing padha.

Supaya ora bisa nonton kanthi sithik, para kreator kudu nggunakake pendekatan adhedhasar crita amarga struktur episodik bisa nyengkuyung pamirsa nonton video sabanjure. Yen video duwe wektu nonton sing luwih dhuwur, video bakal ditambah ing bagean rekomendasi lan asil telusuran.

Keuntungan lan kerugian pelanggan

Keuntungan lan kerugian umum saka pelanggan dudu metrik sing migunani. Kreator kudu ngerti jinis video sing nggawa pelanggan anyar lan ngrampungake sebab kenapa video kasebut bisa digunakake. Pelanggan kudu dianggep minangka tinjauan sing ora dikepengini. Iki minangka bagean saka tuwuhing saluran banjur kudu dadi bagean saka rencana optimasi YouTube. Saluran kanthi pelanggan 100k bakal bisa mengaruhi luwih akeh wong dadi pelanggan tinimbang saluran sing mung 10. Langganan bakal nyebabake luwih akeh pelanggan.

Peringkat video

Kaya tembung kunci lan mesin telusuran, video rangking karo algoritma YouTube adhedhasar tag. Ana akeh video merek sing nandhang sangsara amarga tag ora apik. Iki uga ngalangi supaya ora njupuk kauntungan saka pitakon buntut dawa YouTube sing nguntungake. Kreator kudu neliti tag sing cocog kanggo video lan nglacak peringkat video. Ana macem-macem alat kalebu Studio Pencipta YouTube sing kasedhiya online sing bisa nulungi para pencipta nglacak.

Persentasi rata-rata sing dideleng

Yen pamirsa ninggalake video ing tengah-tengah video, mula bakal akeh ngomong babagan regane lan kualitas video. Penting, yen kreator duwe akses menyang informasi iki. Kanthi nglacak metrik iki, kreator bisa mriksa manawa video kasebut bisa narik kawigaten para pamirsa. Yen ora, mesthine dheweke bakal ngerti titik sing pas nalika pamirsa ilang minat lan mandheg. Kanthi cara iki, kreator bisa ngenali area sing bermasalah lan ningkatake videone.
Penylametan pamirsa minangka metrik sing penting kaya yen sampeyan bisa terus nonton dadi mayoritas video, bisa nambah wektu nonton lan durasi nonton.

Sumber lalu lintas

Sumber lalu lintas minangka tambang emas data kanggo kreator. Data iki bisa digunakake kanggo nambah metrik kayata tampilan lan pelanggan. Kanthi tembung kunci sing bener ing deskripsi lan tag sing bener, ana kemungkinan sing luwih apik kanggo nambah tampilan. Lan cara paling apik nggunakake tembung kunci lan tag sing bener yaiku ngenali sing wis duwe peringkat sing luwih apik ing laporan sumber lalu lintas. Kanthi cara iki, bisa nggawe pangowahan kanggo nambah tembung kunci ing katrangan. Iki mbantu video entuk pangkat sing luwih apik lan bisa uga dadi video sing disaranake.

YouTube Marketing duwe syarat lan analisis dhewe. Nanging pungkasane dina, yaiku nggawe konten sing menarik lan ngarahake pamirsa menyang corong penjualan. Kanthi KIP sing kasebut ing ndhuwur, para kreator bakal diwenehi kekuwatan karo data supaya kabeh kelakon.

Indikator Kinerja Utama kanggo ngukur Upaya Pemasaran YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Pembuat Video YouTube - Alat DIY kanggo Bisnis

Pembuat Video YouTube - Alat DIY kanggo Bisnis

Ing wulan April 2020, YouTube Video Builder, alat sing digawe Google kanggo nggawe iklan cekak ing YouTube, miwiti debut. Sing duwe akun Google kudu njaluk akses menyang versi beta alat kasebut, lan…

0 Komentar
Transisi saka Keamanan Merek menyang Kesesuaian Merek ing YouTube

Transisi saka Keamanan Merek menyang Kesesuaian Merek ing YouTube

Keamanan merek YouTube Ora ana sangsi ing kasunyatan manawa YouTube minangka platform streaming video paling populer sing wis ditrapake generasi saiki. Amarga tambah popularitas saka platform duweke Google, pengiklan…

0 Komentar
Hacks kanggo nggawe video YouTube dadi viral

Hacks kanggo nggawe video YouTube dadi viral

Nalika nerangake platform streaming video, ora ana sing luwih gedhe ing wektu iki tinimbang YouTube. Platform kasebut ngidini para pangripta konten sing inovatif bisa nindakake apa sing disenengi, lan mesthine…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur