Ide Video Apik sing Bakal Ditresnani Pelanggan YouTube Sampeyan Kurang 2 Menit

Ide Video Apik sing Bakal Ditresnani Pelanggan YouTube Sampeyan Kurang 2 Menit

Yen sampeyan pengin narik kawigaten para pamirsa, video YouTube cendhak minangka pilihan sing paling apik. Wis ditemokake manawa wong nuduhake konten video sing cendhak kaping pindho tinimbang konten liyane. Nalika kita nimbang jinis konten video ing YouTube, bisa dipérang dadi telung kategori utama -

  • Aspirasi
  • Educational
  • Panglipur

Nalika video dawa luwih apik kanggo nyedhiyakake informasi utawa tutorial sing jero, video cendhak luwih apik kanggo hiburan. Sampeyan malah bisa nyedhiyani isi kapsul ing video short-form, kang ngarahke kanggo Pack akèh info ing sawetara menit. Nilai saka video YouTube cendhak dumunung ing kasunyatan sing padha nyedhiyani wong karo cara sing gampang lan cepet kanggo ngakses informasi. Kanthi format cendhak, panyipta konten video entuk kesempatan kanggo nggawe cara sing luwih kreatif kanggo komunikasi informasi sing menehi inspirasi lan nyenengake wong.

Tip kanggo Nggawe Video YouTube Singkat

Mangkene sawetara tips prasaja sing bakal mbantu sampeyan nggawe konten video cekak ing YouTube, sing bakal mbantu tuwuh saluran sampeyan. Sampeyan uga bakal entuk luwih akeh pelanggan YouTube.

1. Pancing, Crita lan Format CTA

A apike iku tindakake format pancing, crita lan CTA / tawaran. Iki bisa ditindakake kanthi ngelingi perkara-perkara ing ngisor iki -

  • Miwiti video kanthi pancing. Yen sampeyan kudu narik kawigaten para pamirsa kanthi video 2 menit, sampeyan kudu ngetung sawetara detik pisanan. Sampeyan kudu nyoba kanggo miwiti mati karo pancing, supaya pamirso sampeyan melu wiwit wiwitan Pancing kudu saenipun diselehake ing pisanan 3-5 detik video. Sampeyan uga bisa nggunakake judhul lan perawatan visual sing menarik kanggo narik kawigaten para pamirsa.
  • Ngomongake crita kanthi cetha. Nalika video sampeyan kurang saka 2 menit, penting kanggo tetep fokus ing tema utama konten sampeyan. Sampeyan kudu ngrancang video kanthi cara sing jelas kanggo pamirsa ing pungkasan.
  • Mungkasi kanthi panggilan tumindak sing menarik. Ing pungkasan video, tulisake kanthi jelas apa sing pengin ditindakake. Apa iku umpan balik utawa takon pamirsa kanggo langganan, seneng utawa nuduhake.

2. Kalebu Unsur Manungsa

Sampeyan bisa nyopir keterlibatan kanggo video YouTube cendhak kanthi nuduhake pasuryan sampeyan tinimbang kalebu rekaman saham. Iki nggawe konten sampeyan luwih unik, lan bakal ngidini sampeyan nyambungake karo pamirsa ing tingkat sing luwih pribadi.

3. Brainstorming Topik

Sambungake karo pamirsa ing media sosial kanggo nggawe topik sing menarik kanggo konten sing cendhak. Sampeyan uga bisa entuk sawetara ide sing apik kanthi nggunakake konten video lawas utawa ngomong babagan saka perspektif anyar. Amarga sampeyan bakal menehi informasi babagan isi kapsul, mula kudu diteliti kanthi lengkap lan ringkes.

4. Gunakake YouTube Shorts

Sampeyan bisa nggunakake YouTube Shorts kanggo nggawe konten mikro kanggo saluran sampeyan. Fitur iki ngidini panyipta konten nggawe video cendhak 15 nganti 60 detik. Iki minangka salah sawijining tambahan paling anyar ing YouTube kanggo nyopir keterlibatan pangguna. Bisa uga migunani banget kanggo entuk pelanggan YouTube uga.

5. Ngoptimalake apa sing sampeyan duweni

Ing video YouTube sing cendhak, sampeyan kudu ngemas akeh informasi ing wektu sing sithik. Pramila sampeyan kudu nggunakake kabeh sumber daya, kalebu grafis lan overlay teks kanggo komunikasi ide sampeyan. Sampeyan uga bisa masang gambar ing video sampeyan.

kesimpulan

Kanthi tips iki, sampeyan bakal bisa nggawe video sing apik ing sangisore 2 menit sing ora mung bakal nggawe keterlibatan pangguna nanging uga bakal entuk pelanggan anyar. Sampeyan uga bisa njaluk pelanggan YouTube gratis saka ytpals.com. Kita nyedhiyakake macem-macem layanan YouTube sing bakal mbantu saluran sampeyan entuk dhuwur sing anyar. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap sampeyan bisa hubungi kita dina iki!

Ide Video Apik sing Bakal Ditresnani Pelanggan YouTube Sampeyan Kurang 2 Menit dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Cara Pintar Nggunakake YouTube minangka Platform Pemasaran

Cara Pintar Nggunakake YouTube minangka Platform Pemasaran

Kanthi nggunakake daya keterlibatan lan konversi konten video, sampeyan bisa mbukak kunci potensial pemasaran merek gedhe ing YouTube. Dadi mesin telusur paling gedhe nomer loro, platform enggo bareng video sing diduweni Google bisa mbantu sampeyan nggawe merek sing berkembang ...

0 Komentar
Sampeyan mung kudu ngerti babagan iklan post-roll ing YouTube

Sampeyan mung kudu ngerti babagan iklan post-roll ing YouTube

Salah sawijining iklan sing asring ora digatekake, yaiku iklan post-roll, yaiku jinis iklan sing diputar sawise video rampung. Iki wis nuduhake sukses banget kanggo bisnis sing luwih milih wong nanggapi tombol ajakan-kanggo-tumindak…

0 Komentar
8 Cara Nggunakake YouTube Kanggo Tumbuh Bisnis Fitness

8 Cara Nggunakake YouTube Kanggo Tumbuh Bisnis Fitness

Sawise Facebook, YouTube minangka mesin telusuran paling gedhe ing jagad maya. Iki menehi streaming video kanggo wong ing saindenging jagad tinimbang populasi Brasil, Amerika Serikat, lan Indonesia gabungan. Saben menit, luwih saka…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur