Gagasan Paling Ndhuwur ing YouTube

Gagasan Paling Ndhuwur ing YouTube

Jumlah kreator konten saya akeh ing YouTube, lan meh kabeh ceruk dadi jenuh. Ing skenario kaya ngono, para produsen konten anyar dadi luwih angel nggawe tandha, amarga angel banget saingan karo sing paling dhuwur ing tumpukan kasebut. Nanging, kanthi nggunakake sawetara praktik, sampeyan bisa mesthekake manawa saluran YouTube beda karo pesaing sing paling cedhak. Ing artikel iki, kita bakal nggawa sampeyan ide paling apik ing YouTube kanggo menehi dorongan sing dibutuhake ing saluran. Dadi, tanpa wektu tundha maneh, ayo miwiti.

1. ngandhani, nanging aja lali hiburan

Akeh wong sing golek informasi ing YouTube babagan macem-macem subjek. Dadi, informatif liwat video sampeyan penting. Nanging sing luwih penting yaiku nglipur. Dadi, priksa manawa video sampeyan duwe kesan sing nyenengake. Cara sing apik kanggo nggayuh iki yaiku nambah humor kanthi nggunakake meme lan guyonan.

2. Gunakake kabeh fitur YouTube

Ana wektu nalika YouTube mung ngidini pangguna nerbitake video bentuk dawa. Nanging, kanthi ngenalake Celana Pendek, game kasebut wis owah kanthi drastis. Sampeyan uga bisa ngunggah gambar saka wektu kanggo nggawe pamirsa ngerti saluran sampeyan. Iki uga bakal njamin macem-macem konten sampeyan, yaiku sampeyan ora bakal nggawe jinis video sing padha.

3. Priksa apa sing ditindakake pesaing, lan apa sing ora ditindakake

Cara paling apik kanggo ndhisiki pesaing sing paling cedhak ing YouTube yaiku mirsani video kasebut kanggo ngerti kekuwatan lan kekurangane. Coba gabungake kekuwatan menyang konten sampeyan, nalika nambah kekurangane. Contone, yen sampeyan vlogger lelungan, sampeyan bisa mriksa para pesaing kanggo ndeleng apa sing ora ditampilake ing video kasebut. Supaya video dadi unik, sampeyan bisa nutupi prekara kasebut lan ngirim konten sing luwih informatif menyang pamirsa.

4. Nambah katrampilan nyunting sampeyan

Sunting sing apik banget bisa ngowahi video sing paling gampang dadi pesta hiburan. Dadi, yen sampeyan durung nggatekake sunting, kira-kira wis wayahe sampeyan lakoni. Sepisan maneh, dadi kebiasaan kanggo sinau babagan sawetara trik penyuntingan sing dipraktikake dening para pesaing. Mesthi, butuh wektu kanggo nguasai katrampilan nyunting kasebut. Nanging yen sampeyan miwiti, sampeyan mung bisa nambah.

5. Pilih judhul sing apik tinimbang sing umum

Dina iki, judhul umum ora bisa digunakake. Mung YouTuber sing wis mantep dhewe sing bisa nggunakake judhul umum tanpa wedi ilang ing pamirso. Sanajan ngono, dheweke terus milih judhul sing bisa dirasakake obrolan. Contone, vlogger lelungan bisa nggawe judhul adhedhasar salah sawijining pengalaman ing tujuan wisata tartamtu. Iki nggawe penasaran ing pikirane para penonton, sing nggawe dheweke bisa nonton video kasebut.

6. Ganjar pamirsa kanthi dhukungan

Hadiah lan hadiah pancen luar biasa kanggo njaga dhukungan saka pamirsa sajrone wektu sing suwe. Contone, nindakake perkara khusus kanggo para pengikut sawise entuk tonggak sejarah kayata 500 utawa 1000 pelanggan ing YouTube. Iki bisa dadi gampang kaya sesi Q lan A langsung sing sampeyan sesambungan karo pelanggan utawa bisa uga luwih rumit. Cukup, nalika sampeyan ngupayakake nyambungake karo para pamirsa, dheweke bakal ngupayakake nyebarake kegiatan sampeyan ing YouTube.

Dadi, iki minangka sawetara tips sing kudu dingerteni supaya saluran YouTube sampeyan tampil ing tengah-tengah kabeh kompetisi sengit. Yen sampeyan pengin langganan YouTube gratis bisa nambah saluran YouTube kanthi cepet, coba priksa www.ytpals.com.

Gagasan Paling Ndhuwur ing YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Langkah-langkah Pemasaran YouTube ing 2021

Langkah-langkah Pemasaran YouTube ing 2021

Taun 2020 pancen durung tau ana tantangan lan tantangan ing saindenging jagad, utamane kanggo bisnis. Pandemi COVID-19 nyebabake kacilakan ing saindenging jagad, nyurung bisnis supaya nutup rana kanthi akeh….

0 Komentar
8 Cara Nggunakake YouTube Kanggo Tumbuh Bisnis Fitness

8 Cara Nggunakake YouTube Kanggo Tumbuh Bisnis Fitness

Sawise Facebook, YouTube minangka mesin telusuran paling gedhe ing jagad maya. Iki menehi streaming video kanggo wong ing saindenging jagad tinimbang populasi Brasil, Amerika Serikat, lan Indonesia gabungan. Saben menit, luwih saka…

0 Komentar
5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

Basis pangguna YouTube sing diduweni Google samesthine bakal tekan 210 yuta ing 2022. Umume amarga potensial hiburan lan pemasaran video YouTube sing gedhe banget. YouTube uga minangka jaringan sosial paling populer nomer loro…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur