Iki Kabeh Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Gedung Video YouTube

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Gedung Video YouTube

Nggawe video YouTube promosi digawe luwih cepet

Ora diragukan manawa video wis ngetrapake jagad online saiki. 85 persen pemasar ngaku yen video mbuktekake kanthi efektif kanggo entuk perhatian ing ruang online. Iklan ing format video dipercaya minangka cara No.1 kanggo konsumen nemokake merek sing dituku. Udakara 51 persen wong diwasa ing AS nyatakake yen video YouTube penting kanggo dheweke nalika nyoba ngerteni prekara sing durung nate ditindakake sadurunge.

Kayane bisnis, kabeh jinis, utamane bisnis cilik, kudu duwe strategi pemasaran video kanthi apik lan duwe YouTube ing arsenal alat kanthi pasti. Sanajan durung dadi tugas sing gampang kanggo para pemasar supaya bisa ngupayakake video sing narik kawigaten sing narik kawigaten, prekara-prekara samesthine bakal luwih gampang lan luwih cepet karo Video Pembina YouTube.

Diluncurake bubar, Video Builder YouTube minangka alat beta gratis sing digawe Google kanggo ngaktifake pemasar video B2B nggawe video promosi wektu suwe kanggo platform kasebut. Alat kasebut kasedhiya kanggo pemasaran video apa wae bisnis sing bisa uga ora dilengkapi kanthi apik kanggo nggawe video saka wiwitan. Wiwit bisnis, ora ana gandhengane lan ukuran, asring ngadhepi wektu lan sumber daya sing dibutuhake, Video Pembina bisa mbuktekake banget. Uga, perusahaan sing ora nemokake pucuk video ing-pribadi maneh amarga duwe pandemi bisa nemokake papan ing alat iki.

Apa tegese kanggo pemasar?

Pembina video YouTube ngidini para pemasar B2B entuk promosi sing suwe sajrone 6 nganti 15 detik. Nawakake macem-macem tata letak video sing bisa nggawe proses luwih gampang lan luwih cepet. Google wis ngrancang alat kanggo animasi macem-macem aset statis supaya para pemasar ora kudu ngandelake cuplikan video nyata. Dheweke bisa nyedhiyakake teks, logo lan gambar dhewe kanggo ngasilake video cekak.

Nalika nggawe video, alat kasebut ngidini bisnis ngatur font lan warna, lan uga nambah kekuwatan video milutaken kanthi nambah musik saka perpustakaan musik gratis royalti Google. Sawise nggawe lan ngunggah video, konten bisa digunakake kanthi cara apa wae. Bisnis bisa nggunakake alat kasebut ing Video Builder kanggo pariwara, nampilake ing situs web, nuduhake ing media sosial, utawa tujuan promosi liyane. Piranti kasebut menehi cara sing apik kanggo bisnis supaya bisa nyambung karo pelanggan liwat konten video lan nyedhiyakake informasi sing dibutuhake kanggo pengaruhe keputusan tuku. Bisa uga liwat situs web, kampanye pemasaran email, utawa kampanye pariwara.

Miturut Google, Video Builder dirancang kanggo nggawe video tambahan sing entheng. Alat kasebut ora bisa nggawe utawa ngowahi konten video sajrone dawa banget. Kanggo nindakake, para pemasar kudu nggunakake studio nitahake YouTube utawa nggunakake piranti lunak video proprietasi. Nanging, Google ujar manawa iki bisa dadi kesempatan pertama kanggo bisnis nggawe video kanthi efisien lan murah.

Nggunakake Video Pambangun

Sawise ndhaptar versi beta alat kasebut, bisnis bisa entuk email sing menehi akses menyang Video Builder. Sawise iku, dheweke kudu ngetutake langkah-langkah iki:

  • Milih tata letak kaya target target video.
  • Nambahake logo lan warna merek dheweke.
  • Nambah teks lan upload gambar.
  • Milih font sing disenengi.
  • Milih trek musik.
  • Ngeklik "nggawe video" lan pratinjau video akhir.
  • Ngirit lan ngunggah siji saluran YouTube kasebut.

Kajaba iku, dheweke uga bisa nggawe kampanye iklan Google utawa YouTube karo video sing digawe. Sing ora mesthi perlu. Dheweke mung bisa nggunakake alat kasebut lan upload video tanpa mbayar kanggo iklan.

Sanajan ora kabeh pemasar video wiwit nggunakake Video Builder, bisa uga yakin manawa proses nggawe video promosi wis disetel dadi cara luwih cepet lan luwih gampang karo alat iki. Amarga kahanan saiki, ing ngendi akeh wong sing ngepah ing omah, alat gratis kaya iki bisa mbantu njaga kontak karo pelanggan

Iki Kabeh Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Gedung Video YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Bisnis Bisa Ndhukung Dokumen kanggo Pemasaran YouTube

Kepiye Bisnis Bisa Ndhukung Dokumen kanggo Pemasaran YouTube

Jagad pemasaran YouTube minangka salah sawijining sing terus berkembang. Format video, tren, lan tantangan bakal ganti kaya musim, lan saiki luwih penting tinimbang merek lan kreator konten…

0 Komentar

Cara Gunakake Pemasaran Influencer YouTube Kanggo Hasil Kasil?

Nalika ngomong babagan pemasaran influencer, Instagram bisa uga dadi jaringan media sosial pisanan sing ana ing pikirane. Nanging apa sampeyan ngerti manawa nuduhake YouTube raksasa ora ketinggalan? Nyatane, iku siji…

0 Komentar

Cara 3 Kanggo Ningkatake Saluran YouTube Sampeyan Tanpa mbayar Ads

YouTube saiki duwe 1.9 milyar pangguna aktif ing saindenging jagad lan wis dadi situs kaping loro sing paling asring dikunjungi. YouTube digunakake minangka platform dening akeh pemasar digital, influencer, wirausaha, gamer, politikus, utawa sapa wae…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur