Hacks Top kanggo Nambah Katrangan Tertutup lan Subtitles ing Video YT

Langkah-langkah Pemasaran YouTube ing 2021

Nambahake katrangan lan subtitle ing video YouTube duwe akeh keuntungan sing bisa ditawakake kanggo panyipta konten. Nanging, nggumunake, mayoritas saluran YouTube terus beroperasi tanpa salah sijine. Yen sampeyan pengin saluran sampeyan entuk hadiah amarga nambahake teks lan subtitle, sampeyan wis ana ing papan sing bener.

Ing artikel iki, kita bakal nggawa sampeyan liwat hacks ndhuwur sing kudu sampeyan lakoni kanggo ngoptimalake subtitle lan kapsyen tertutup ing YouTube. Dadi, tanpa wektu tundha, ayo miwiti!

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Keuntungan saka tambahan subtitle lan kapsyen tertutup

Sadurunge mlebu hacks, penting kanggo sampeyan ngerti keuntungan nambahake katrangan lan subtitle tertutup YouTube, sing bisa diringkes ing poin-poin ing ngisor iki:

  • Tambah ing viewership
  • Nggayuh pamirsa anyar
  • Ningkatake optimisasi mesin telusuran (SEO) kanggo saluran lan video sing bisa ditemokake
  • Keterlibatan pangguna sing luwih gedhe
  • Apik ngelingi merek lan niat prilaku
  • Tambah aksesibilitas video kanggo wong sing duwe masalah pangrungu

Hacks paling apik kanggo tambahan subtitle lan kapsyen tertutup ing YouTube

Dadi, pungkasane kita ana ing bagean sing kita pirembagan babagan peretasan kanggo njupuk kauntungan saka katrangan lan subtitle ing YouTube. Punika:

  • Nggawe caption repositioning yen caption ngalangi unsur visual penting: Kadhangkala, penempatan katrangan standar bisa ngganggu bagean penting video sampeyan, sing bisa mengaruhi pengalaman pangguna sakabèhé. Ing skenario kaya mengkono, sampeyan bisa milih ngganti posisi teks supaya ora ngganggu konten visual. Sing paling apik yaiku sampeyan bisa milih ngganti caption kanggo saben bagean video kanthi nyeret lan nyelehake menyang posisi sing disenengi.
  • Nerjemahake teks kanthi otomatis: Yen sampeyan pengin nggayuh pamirsa sing adhedhasar ing negara sing ora nganggo basa Inggris, ana trik prasaja sing bisa sampeyan gunakake - terjemahan otomatis. Kanggo nggunakake fitur praktis, sampeyan butuh file caption, sing bisa digawe kanthi menehi captioning video sampeyan dhewe utawa nggunakake fitur captioning otomatis YouTube. Disaranake nggawe caption kanggo video sampeyan dhewe amarga fitur captioning otomatis asring ngasilake asil sing ora akurat. Luwih apik, yen sampeyan bisa mbayar, nyewa perusahaan captioning profesional kanggo nggawe caption video kanggo sampeyan.
  • Sinau lan nguasai trabasan keyboard: Ora ketompo carane apik sampeyan nganggo mouse, nyatane nggunakake keyboard kanggo mindhah antarane macem-macem bagean video luwih gampang. Kanggo nggunakake keyboard sajrone proses captioning, sampeyan kudu sinau sawetara trabasan. Mesthi, sampeyan butuh sawetara wektu kanggo sinau, nanging yen sampeyan wis ngerti, sampeyan bakal bisa nguwasani kanthi cepet. Contone, trabasan [Shift] + [Kiwa] bakal njupuk video sampeyan maneh, dene [Shift] + [Tengen] bakal nerusake video sampeyan. Sampeyan bisa nemokake kabeh dhaptar trabasan liwat telusuran Google sing prasaja.
  • Caption stream langsung liwat stenographers langsung: Saiki, sampeyan uga bisa nggawe caption live stream sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nambah wektu tundha kanggo stream urip, sing bakal ngidini stenographer urip wektu sing dibutuhake kanggo nambah katrangan. Ing jaman saiki, panyipta konten wis entuk manfaat banget saka YouTube Live, lan sampeyan uga bisa. Opo meneh? Sampeyan uga bisa nggabungake keuntungan YouTube Live karo pro caption.

kesimpulan

Dadi, iki minangka sawetara hacks paling apik nalika nerangake tambahan subtitle lan katrangan tertutup menyang video YouTube sampeyan. Sadurunge nyimpulake artikel iki, kita pengin ngandhani babagan YTpals - piranti lunak sing bisa digunakake kanggo tuku SEO video YouTube. Sampeyan uga bisa nguripake menyang YTpals kanggo menehi saluran ngedongkrak liwat free Pelanggan YouTube.

Hacks Top kanggo Nambah Katrangan Tertutup lan Subtitles ing Video YT dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Cara 3 Sampeyan bisa Ningkatake Tampilan YouTube Sampeyan

YouTube kanthi tetep njaga status minangka salah sawijining platform marketing online paling misuwur saiki, ora rahasia manawa nggunakake video kanggo pemasaran online paling cocog kanggo bisnis. Liwat sawijining "metu ing…

0 Komentar

3 Cara Nggoleki Liyane Sawise Nggawe Video Musik - Pandhuan Kita

Kabeh proses ngluncurake video musik ing YouTube bisa dadi pengalaman sing nyenengake, nanging tantangan sing bisa ngasilake sing paling apik saka kabeh wong. Saka pra-produksi, kabeh cara kanggo entuk kabeh lisensi lan siyap…

0 Komentar
Kepiye Cara Nggawe YouTube kanggo Rekomendasi Video Sampeyan?

Kepiye Cara Nggawe Pelanggan YouTube Sampeyan Salesforce Paling gedhe?

YouTube minangka salah sawijining platform streaming video kanthi peringkat paling dhuwur kanthi udakara 2 milyar pangguna aktif saben wulan. Kanthi 1 milyar jam video YouTube ditonton saben dina, iki minangka situs web nomer loro sing paling kerep dibukak ing…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur