Hacks kanggo nggawe video YouTube dadi viral

Hacks kanggo nggawe video YouTube dadi viral

Nalika nerangake platform streaming video, ora ana sing luwih gedhe ing wektu iki tinimbang YouTube. Platform kasebut ngidini para panyipta konten sing inovatif bisa nindakake apa sing ditresnani, lan mesthi bakal terus ngasilake akeh konten ing wektu sing bakal teka. Nanging, yen sampeyan dadi panyipta konten adhedhasar YouTube anyar, sampeyan bakal angel nggawe dhewe tanpa rejeki.

Cukup, salah sawijining video sampeyan kudu dadi virus supaya sampeyan bisa nglumpukake pamirsa lan pelanggan kanthi cepet. Ing kirim iki, kita bakal nuduhake karo sampeyan sawetara hacks YouTube paling apik sing bisa digunakake kanggo nambah kemungkinan video dadi virus. Dadi, tanpa wektu tundha, ayo miwiti.

1. Gawe video babagan topik sing kontroversial

Ing jagad modern, ora ana dina sing ora ana kontroversi, lan umume wong ing saindenging jagad seneng ngonsumsi konten kontroversial. Dadi, yen prioritas sampeyan yaiku nggawe video YouTube, pilih topik kontroversial sing cocog karo target pamirsa. Yen video sampeyan digawe kanthi apik, ora ana alesan kenapa video kasebut ora bakal entuk akeh tampilan sajrone wektu sing cendhak.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

2. Nggawe judhul menarik lan gambar cilik

Judhul lan gambar cilik video sampeyan minangka rong perkara pisanan sing bakal dideleng ing YouTube. Pramila sampeyan kudu ngupayakake nggawe judhul unik lan gambar cilik sing narik kawigaten. Nalika nggawe judhul, bebas golek judhul jinis clickbait. Nanging, priksa manawa judhul kasebut ora nyasarake pamirsa. Akeh YouTubers asring nggawe kesalahan nulis judhul sing ora cocog karo video sing nyata. Yen sampeyan nindakake sing padha, pamirsa ora bakal percaya sampeyan. Mesthi, taktik iki bisa nyebabake luwih akeh tampilan ing sawetara video, nanging ing jangka panjang ora bakal efektif kanggo nahan pamirsa.

3. Apa riset tembung kunci sadurunge nulis judhul lan deskripsi

Optimasi mesin telusuran (SEO) nduweni peran utama babagan apa video sampeyan bisa ditemokake ing YouTube lan Google. Nanging, akeh YouTubers ora nggatekake SEO lan tetep nulis judhul lan deskripsi tanpa kalebu istilah lan frasa sing digoleki. Dadi, elinga nindakake riset tembung kunci sadurunge nulis judhul lan deskripsi. Uga, yen sampeyan minangka YouTuber anyar sing ora duwe pengikut sing akeh ing platform kasebut, luwih becik target tembung kunci sing kurang kompetisi. Yen sampeyan bisa mbayar, disaranake nyewa agensi SEO profesional kanggo nindakake riset tembung kunci kanggo sampeyan.

4. Nggawe paling cendhak YouTube

Swara sawetara taun pungkasan, video short-form wis dominasi video long-form minangka adoh saka views. TikTok ngrevolusi carane video cekak ditampilake lan dideleng, lan saiki, umume platform streaming video liyane wis nggabungake fitur kaya TikTok. Contone, Instagram duwe fitur Reels dhewe, nalika YouTube wis ngenalake Shorts. Dadi, sampeyan uga kudu ngunggah konten short-form saka wektu kanggo wektu kanggo nambah kemungkinan virus ing platform.

5. Unggah subtitle kanggo pamirsa manca

Yen sampeyan pengin wong saka macem-macem wilayah ing donya melu video, sampeyan kudu kalebu subtitles ing video. Nalika YouTube duwe fitur subtitle otomatis, akurasine bisa diragukan. Contone, yen sampeyan nggawe video sing duwe potensi apik ing negara manca, hubungi profesional sing duwe spesialisasi kanggo nambah subtitle. Mesthi, bisa uga mbutuhake sampeyan mbuwang dhuwit ing wektu sing cendhak. Nanging, yen video sampeyan digawe kanthi apik, ora ana alesan kenapa sampeyan ora bisa mbalekake dhuwit kasebut.

kesimpulan

Dadi, saiki sampeyan ngerti sawetara peretasan YouTube sing paling apik kanggo nggawe video sampeyan dadi virus, wektune kanggo njupuk langkah sing bisa ditindakake adhedhasar apa sing dituduhake karo sampeyan. Yen sampeyan nggoleki luwih akeh pelanggan, nimbang layanan sing ditawakake ing YTpals. Ing YTpals, panyipta konten YouTube bisa entuk pelanggan YouTube gratis, views lan seneng kanggo nambah saluran YouTube.

Hacks kanggo nggawe video YouTube dadi viral dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kabeh Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Gedung Video YouTube

Iki Kabeh Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Gedung Video YouTube

Nggawe video YouTube promosi dadi luwih cepet Ora ana sangsi manawa video kasebut mrentah ing jagad online saiki. 85 persen pemasar negesake manawa video kabukten efektif banget kanggo narik kawigaten ing online…

0 Komentar
Cara Cepet Nemokake Kata Kunci Video Kanggo Ngapikake SEO YouTube

Cara Cepet Nemokake Kata Kunci Video Kanggo Ngapikake SEO YouTube

YouTube minangka salah sawijining jaringan media sosial sing paling populer lan platform utama kanggo streaming video ing saindenging jagad. Kanthi udakara 2.29 milyar pangguna aktif saben wulan, YouTube minangka platform media sosial paling populer nomer loro sawise…

0 Komentar
Cara Pintar Nggunakake YouTube minangka Platform Pemasaran

Cara Pintar Nggunakake YouTube minangka Platform Pemasaran

Kanthi nggunakake daya keterlibatan lan konversi konten video, sampeyan bisa mbukak kunci potensial pemasaran merek gedhe ing YouTube. Dadi mesin telusur paling gedhe nomer loro, platform enggo bareng video sing diduweni Google bisa mbantu sampeyan nggawe merek sing berkembang ...

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur