Pitakonan Paling Sering

Mangkene wangsulan pitakon sing paling umum. Yen sampeyan ora bisa nemokake jawaban ing kene, kirim email menyang kita.

  • Nalika sampeyan ngunjungi YTpals, klik link "Login / Register" ing menu header ndhuwur.
  • Sampeyan banjur kudu mlebu menyang akun Google (YouTube) sampeyan. Sawise mlebu menyang akun, tampa idin ijin app lan sampeyan bakal diarahake menyang portal anggota.

Wigati dicathet: kita ora entuk informasi login utawa entuk akses menyang akun YouTube. Akun sampeyan bisa nggunakake YTpals kanthi aman tanpa kuwatir YTpals utawa pihak liyane sing entuk akses.

Nalika sampeyan mlebu ing portal anggota, sampeyan diwenehi rencana 4 YTpals, sing kalebu Basic, Starter (Paling populer), Enterprise lan Celebrity. Gumantung ing kabutuhan lan kabutuhan tartamtu, sampeyan bisa milih manawa sampeyan duwe rencana gratis utawa kanggo biaya bulanan cilik, tindakake rencana mbayar kayata rencana Enterprise utawa Celebrity.

YTpals minangka layanan sing aman lan dipercaya dening anggota 300,000 +, kanthi wutah! Privasi lan keamanan sampeyan yaiku tujuan #1, mula sampeyan nggawe kodhe sing kuat lan aman situs web sing dijaga kanthi nggunakake enkripsi 256-bit.

Ora! Ora entuk informasi login / YouTube sampeyan lan mung nyimpen jeneng saluran, URL saluran lan alamat email ing database kita supaya jaringan kanthi bener bisa ngirim pelanggan. Raono maneh!

Yen klik tombol "Aktifake", sampeyan bakal dialihake menyang kaca sing kudu lengganan 10 saluran liyane lan kaya 10 video. Sawise klik tombol "Aktifake" ijo, tututi kanthi ati-ati tindakake pandhuan ing layar supaya bisa ngaktifake rencana kasebut.

Yen sampeyan nemoni masalah sing nyoba lan / utawa langganan saluran, klik tombol "Skip" kuning kanggo nampilake saluran anyar. Yen sampeyan wis sukses nggawe saluran 10 lan seneng video 10, rencana dhasar bakal diaktifake lan sampeyan bakal nampa pelanggan 5 ing wektu aktifitas jam 24.

Sistem anyar iki cukup efisien lan bakal ngirim kabeh pelanggan 5 bali menyang sampeyan sadurunge tandha jam 24, sadurunge sampeyan bisa ngaktifake maneh tombol, nanging elinga sawetara wong bisa uga nggawe langganan saka sampeyan, nyebabake sampeyan nampa babagan 3- Pelanggan 5 sajrone saben aktifitas. Sing ora langganan saka pangguna liya sing dipikolehi liwat YTpals kanthi otomatis dilarang.

Rencana dhasar nduweni watesan utama 2, yaiku sampeyan mung nggunakake wektu siji-siji saben jam 24 lan sampeyan kudu mlebu YTpals saben wektu kanggo ngaktifake rencana sampeyan maneh. Iki tegese, sawise sampeyan menet tombol "Aktifake", sampeyan ora bisa menet tombol "Aktifake" maneh kanggo jam 24 liyane. Yen wis rampung jam 24 lan sampeyan diijini menet tombol "Aktifake" maneh, sampeyan bakal nampa kabar Email kanthi otomatis kanggo ngelingake yen sampeyan milih nampa iki.

Yen klik tombol "Aktifake", sampeyan bakal dialihake menyang kaca sing kudu lengganan 20 saluran liyane lan kaya 20 video. Sawise klik tombol "Aktifake" ijo, tututi kanthi ati-ati tindakake pandhuan ing layar supaya bisa ngaktifake rencana kasebut.

Yen sampeyan nemoni masalah sing nyoba lan / utawa langganan saluran, klik tombol "Skip" kuning kanggo nampilake saluran anyar. Yen sampeyan wis sukses menyang saluran 20 lan seneng video 20, rencana Starter bakal diaktifake lan sampeyan bakal nampa pelanggan 10 ing wektu aktifitas jam 12.

Sistem anyar iki cukup efisien lan bakal ngirim kabeh pelanggan 10 bali menyang sampeyan sadurunge tandha jam 12, sadurunge sampeyan bisa ngaktifake maneh tombol, nanging elinga sawetara wong bisa uga nggawe langganan saka sampeyan, nyebabake sampeyan nampa babagan 7- Pelanggan 10 sajrone saben aktifitas. Sing ora langganan saka pangguna liya sing dipikolehi liwat YTpals kanthi otomatis dilarang.

Rencana Starter iki duwe rong prabédan utama saka Plan dhasar. Bentenane pisanan yaiku sampeyan bisa ngaktifake lan nampa Pelanggan 10 saben jam 12 tinimbang saben jam 24. Bentenane kaloro yaiku yen ora nggunakake saluran 10 liyane, sampeyan kudu langganan 20. Lengganan bali menyang saluran 20 liya minangka sebab utama rencana iki diaktifake saben jam 12.

Yen ana kangelan lengganan ing saluran kanthi alesan, tekan tombol "Skip" kuning kanggo mbukak saluran anyar. Sawise saluran anyar dimuat, sampeyan bisa nyoba langganan lan mesthine bisa digunakake.

Yen ora bisa digunakake, penet tautan "Login" ing sisih ndhuwur kaca kanggo mlebet maneh, banjur sampeyan bisa nerusake maneh ing ngendi sampeyan mandheg. Iki bakal refresh kaca.

Mbatalake rencana gratis gampang. Aja mung mlebu ing YTpals lan nggunakake layanan lan sampeyan ora bakal nampa utawa ngirim pelanggan anyar maneh. Elinga yen saluran sing wis Sampeyan langganan nalika panggunaan karo YTpals kudu tetep sampeyan kudu cocog karo pangguna liyane.

Rencana Enterprise, Elite lan Selebriti misuwur banget amarga macem-macem sebab.

Nalika langganan rencana Enterprise, Elite utawa Selebriti, sampeyan kanthi otomatis nampa 10-15 pelanggan (Enterprise), 20-30 pelanggan (Elite), utawa 40-60 pelanggan (Selebriti) saben dina, 100% kanthi otomatis. Sawetara pangguna bakal lengganan, nilar sampeyan udakara 70-80% pelanggan sawise saben aktivasi.

Ora kaya Rencana Gratis, rencana sing dibayar 100% otomatis, tegese yen wis mlebu, sampeyan ora kudu bali menyang YTpals maneh. Kita bakal kanthi otomatis menehi pelanggan anyar saben dina supaya akun sampeyan tuwuh kanthi aman lan stabil, kanthi gampang!

Rega sing ditrapake kanggo rencana kasebut, luwih sithik tinimbang umume situs web sing bakal dikenani biaya kanggo pelanggan "palsu" sing bisa dikirim sekaligus, tinimbang pertumbuhan alami sing katon alami kaya sing dikirim.

Rencana sing mbayar iki njamin pertumbuhan sampeyan katon alami lan regane regane sithik!

Yen sampeyan wis sukses tuku rencana Enterprise, Elite utawa Selebriti, nanging lengganan sampeyan ora aktif, mangga hubungi kita lan kirim gambar saka kaca transaksi utawa panrimo lan URL saluran sampeyan, sing bakal menehi kita kabeh informasi sing dibutuhake kanggo mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku rencana Enterprise, Elite utawa Selebriti, saluran sampeyan bakal mlebu jaringan sajrone sawetara jam lan tetep ana ing njero 24 jam, yaiku wiwitane dina kaping pisan. Sajrone 24 jam kasebut, sampeyan bakal nampa kuota pelanggan banjur siklus mbaleni maneh dina sabanjure. Elinga, para pelanggan ora teka kanthi cepet, nanging kabeh dikirim sajrone 24 jam, saben dina. Yen sampeyan ora nampa pelanggan sajrone 48 jam, kirim pesen lan bakal ditliti.

Kanggo njawab pitakonan iki, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang. Mangkene sampeyan kudu ngerti:

Nalika nggunakake layanan YTpals, statistik nuduhake kira-kira 70-80% saka pelanggan sing sampeyan tampa saben dina tetep ana ing akun sampeyan. Kanthi ngandika, kita asring ngirim Ekstra kanggo ngatasi kerugian.

Alasan kasebut ora kabeh tetep ana ing akun sampeyan amarga ana sawetara wong sing ora ngetutake aturan kasebut lan ora langganan, nanging dilarang lan / utawa duka manawa iki lan YouTube uga kanthi otomatis mbusak sawetara pelanggan.

Salajengipun, algoritma paling anyar ing YouTube asring mbusak bagean saka pelanggan sing dikirim. Kanggo nyuda jumlah YouTube sing ilang, sampeyan kudu fokus nggawe video anyar lan nambah tampilan lan seneng video sampeyan. Yen sampeyan duwe luwih saka pelanggan tinimbang tampilan, ora ana akal sing kedadeyan, mula YouTube bakal luwih gampang mbusak pelanggan.

Umume para pelanggan seneng banget karo layanan kasebut amarga pancen mbantu saluran kasebut tuwuh kanthi rega sing terjangkau.

Yen sampeyan tuku rencana lengganan lan ora seneng karo layanan kasebut, hubungi kita sajrone 3 dina saka tanggal pambayaran sampeyan lan bakal mbalekake lan mbatalake lengganan. Yen sampeyan ngubungi kita luwih saka 3 dina sawise pembayaran langganan digawe lan njaluk mbalekaken, tim bakal mriksa akun sampeyan lan yen ana kesalahan, kita bakal mbalekake pesenan, utawa bakal mbalekaken jumlah prorasi saka dina sing ora dienggo ing wulan, utawa ora mbalek maneh yen wis 7 + dina sawise sampeyan langganan layanan iki.

Yen sampeyan tuku langganan Enterprise, Elite utawa Selebriti, sampeyan bakal kanthi otomatis tagihan ing dina sing padha saben wulan. Yen ing sawetara titik sampeyan ora butuh langganan YTpals maneh, cukup kirim pesen liwat kaca Hubungi Kami lan kita bakal nyetel akun sampeyan bakal kadaluwarsa ing pungkasan langganan wulan sampeyan saiki.

Yen umpamane, sampeyan wis mlebu ing 23rd wulan, nanging tulisake babagan mbatalake akun sampeyan ing 10 tanggal sabanjure, kita bakal nyetel akun sampeyan mbatalake dina 13 mengko, ing akhir langganan wulan saiki. Yen sampeyan luwih seneng dibatalake, mung supaya kita ngerti lan kita uga bisa nindakake kanggo sampeyan.

Sampeyan ora wajib tetep langganan kanggo wektu apa wae, nanging sampeyan kudu nulis nalika sampeyan siyap mbatalake. Banjur bakal ngatasi lan ngirim pesen konfirmasi.

Sampeyan bisa ngaktifake rencana mbayar kanthi nggunakake pilihan pembayaran situs lan mbatalake rencana sampeyan sawayah-wayah. Kirimake email mung sawise sampeyan mlebu rencana sing mbayar lan kita bakal nyetel akun sampeyan bakal rampung sawise sajrone setaun lan sampeyan ora bakal mbayar maneh.

Sampeyan saiki bisa tuku rencana Enterprise, Elite utawa Selebriti nggunakake kertu hadiah!

Mupangate Nggunakake Openbucks "Pay with Card Gift"

KONVENIEN: +150,000 lokasi kanggo mbukak awis menyang kertu hadiah.
Ora WARNA: Ora mbayar ulang, panggunaan utawa biaya aktifitas! Iku mung dhuwit - ing kertu hadiah.
SAFE: Sampeyan ora kudu ndhaptar utawa menehi informasi pribadi / perbankan kanggo mbayar kertu hadiah.
Gampang: Blanja lan mbayar nganggo kertu hadiah ing desktop, tablet utawa mobile.

Carane nggunakake?

  1. Tuku kertu hadiah saka CVS / Farmasi, Dolar Umum utawa oBucks. Sampeyan bisa mriksa lokasi toko sing paling cedhak kanthi ngetik kode pos ing salah sawijining situs web.
  2. Mlebu menyang akun YTpals banjur pilih "Enterprise", "Elite" utawa "Selebriti" sing arep diupdate.
  3. Pilih "Pay With Gift Cards" ing checkout banjur tik rincian kertu hadiah yen dijaluk.

Ya ngono! Saiki sampeyan bisa nyenengake upgrade sampeyan!

Opo sing mbok enteni?

Gabung karo jaringan liwat pamilik saluran YouTube 500,000 sing sukses sing entuk pelanggan YouTube gratis kanggo mbantu saluran YouTube.

Entuk Pelanggan Gratis!
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur