Butuh Bantuan Ahli YouTube?

Mangkene conto cekak layanan evaluasi YouTube…

Evaluasi Saluran YouTube

Ahli YouTube bakal ngrekam awake dhewe ing video sing menehi saluran YouTube evaluasi luwih jero, 45+ saluran & video YouTube + nganalisa pesaing + rencana aksi 5 langkah kanggo langkah-langkah sabanjure.

Video Minutes 45+ Sampeyan Klebu:

  • Evaluasi Saluran Lengkap
  • Tips Khusus kanggo Saluran & Video Sampeyan
  • Tinjau Strategi Video & Konten Sampeyan
  • Rahasia kanggo Promosi Video & Entuk Subs
  • Analisis pesaing sampeyan
  • Rencana Tumindak 5 Langkah Rinci Kanggo Sampeyan
  • Wektu Pangiriman: 4 nganti 7 dina

Pitakonan Paling Sering

Apa sampeyan YouTuber cilik sing ngupayakake nambah saluran sampeyan?

Apa sampeyan nyoba golek luwih akeh, nanging ora yakin apa sing kudu ditindakake?

Apa sampeyan duwe pitakon babagan platform nanging ora ngerti sapa sing bisa takon?

Yen mangkono, layanan Evaluasi Saluran YouTube kanggo sampeyan.

Ahli dhewe yaiku YouTubers, sing duwe jutaan tontonan YouTube, cedhak karo 1 yuta pelanggan lan nggawe video suwene wis pirang-pirang taun.

Ahli kami ngerti YouTube ing njero ruangan lan dheweke bakal nuduhake ilmu karo sampeyan nalika mriksa saluran YouTube kanthi video.

Kita bakal nggawe video 45+ menit kanthi mlaku-mlaku lan ngevaluasi saluran YouTube sampeyan. Banjur, kita bakal ngunggah menyang YouTube, nggawe video kasebut dadi pribadi (mung kanggo sampeyan) lan ngirim link menyang sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng evaluasi nalika duwe wektu luang!

Sawise nggawe pesen, biasane butuh 3-7 dina kanggo ngrampungake Evaluasi Saluran.

1) Kita bakal mriksa video lan menehi kritik konstruktif.

2) Tips babagan carane nggawe video luwih apik kanggo nambah wektu nonton lan retensi pamirsa.

3) Kita bakal mriksa judhul lan gambar cilik, strategi konten, tembung kunci lan deskripsi, homepage, lsp.

4) Kita bakal nuduhake rahasia babagan cara promosi video lan entuk pelanggan.

5) Kita bakal nganalisa pesaing lan menehi katrangan babagan carane dadi luwih apik tinimbang dheweke.

6) Rencana Tumindak 5 Langkah!

Ora, kita ora butuh kredensial login. Kita ora mlebu menyang saluran YouTube sampeyan.

Kita bakal menehi sampeyan video 45+ menit kanthi ngevaluasi saluran sampeyan lan sampeyan bisa ngetrapake ide / pangowahan sing disaranake supaya sampeyan kepenak.

Ya! Kita kerja sama karo jinis saluran YouTube lan kita bisa nulungi sampeyan, apa wae konten sampeyan bakal ngerti.

Ya! Kita bakal mriksa saluran sampeyan ing video lan ngomong nganggo basa Inggris, nanging bakal menehi terjemahan terjemahan kanggo basa sing disenengi.

Iki bakal ngidini sampeyan nonton ing video kasebut, nalika maca subtitle supaya sampeyan ngerti kabeh sing diucapake.

Piranti lunak terjemahan sing digunakake apik banget lan bakal bisa nerjemahake basa sing disenengi kanthi apik. Sampeyan bakal ngerti kanthi lengkap apa sing kita ucapake ing evaluasi.


Entuk Diskon 10% Dina iki!

Ketik rincian sampeyan kanggo nampa kode kupon lan miwiti ngembangake akun media sosial kanthi gampang.
Penawaran berlaku kanggo kabeh "Layanan Premium".
close-link
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur