Kepiye Cara Nggawe YouTube kanggo Rekomendasi Video Sampeyan?

Kepiye Cara Nggawe YouTube kanggo Rekomendasi Video Sampeyan?

Bagean "Video sing Disaranake" ing YouTube

Yen sampeyan dadi panyipta YouTube sing semangat, sampeyan bisa uga pengin papan ing bagean "Rekomendasi kanggo sampeyan". Iku menarik kanggo dicathet yen kolom "Video sing Disaranake" ing YouTube nampilake telung klompok video:

  • a) Papat video sing dipilih kanthi algoritma saka pangripta.
  • b) Video sing gegandhengan, yaiku video sing padha karo pangripta.
  • c) Rekomendasi video sing video adhedhasar pangguna YouTube.
Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Algoritma ing mburi rekomendasi YouTube didorong dening sawetara metrik. Iki kalebu wektu nonton, riwayat pamirsa, relevansi, keterlibatan video, lan liya-liyane. Minangka pangripta, sampeyan kudu mengaruhi metrik kasebut lan entuk papan ing kolom "Video sing Disaranake". Ing ngisor iki sawetara cara kanggo nindakake:

1. Ajak pamirso

Aturan jempol umum ing kene yaiku yen luwih akeh interaksi video sampeyan entuk, luwih akeh sing disaranake YouTube kanggo pamirsa potensial. Kanggo kadhaptar ing antarane rekomendasi YouTube, sampeyan kudu nggawe video sing melu video sampeyan, tegese kudu seneng lan menehi komentar babagan video sampeyan. Dheweke bisa uga wis nglakoni, nanging sampeyan kudu nggawe manawa dheweke melu ing tingkat sing luwih jero. Setel gol lan miwiti video kanthi ajakan tumindak sing jelas. Njaluk pamirsa kanggo mangsuli pitakon lan menehi kesempatan kanggo njaluk konten.

2. Ati-ati karo wektu nonton video sampeyan

Sawetara panyipta YouTube cenderung duwe ending sing tiba-tiba, tanpa nyebabake akeh pengaruh. Nanging algoritma ing mburi rekomendasi YouTube ngetutake pandhuan sing beda. Video sing njaga pangguna YouTube ing platform kanggo wektu sing luwih suwe tekan dhaptar video sing disaranake luwih cepet tinimbang sing ngilangi kanthi cepet. Dadi, sampeyan kudu menehi perhatian marang proses optimasi video. Konten sampeyan kudu dadi titik, lan kudu melu pangguna kanthi cara supaya ora mung nggunakake video nanging uga ing jaringan sosial. Kanggo luwih ngerti kepriye kinerja konten sampeyan, gunakake YouTube Analytics, ing ngendi sampeyan bakal nemokake sumber daya lan alat sing akeh kanggo ngandhani babagan retensi tampilan lan durasi sesi.

3. Priksa judhul video

Video sampeyan bisa uga mlebu ing dhaptar rekomendasi YouTube yen judhule dioptimalake kanthi apik. Judhul video sampeyan kudu gaya klik-umpan kanggo narik klik, tundhuk karo algoritma YouTube kanggo njamin relevansi, lan kudu pangkat dhuwur ing asil panelusuran YouTube. Judhul video lan gambar cilik video sampeyan kudu narik kawigaten kanggo entuk klik luwih akeh. Cara sing paling apik kanggo ngerteni algoritma yaiku kanthi spesifik ing judhul video sampeyan. Kalebu jeneng program, nomer video, lan jeneng saluran ing judhul video kanggo entuk kasempatan kanggo njupuk papan ing kolom video sing disaranake.

4. Lumpat menyang tren tren

Umume rekomendasi YouTube meh padha karo video sing ditonton sadurunge. Iki sebabe pangripta YouTube cenderung nggawe konten sing padha karo tema. Algoritma platform nyambungake kabeh video sing gegandhengan lan menehi rekomendasi menyang pamirsa sing wis nuduhake pilihan kanggo video kasebut. Pamirsa asring nggunakake macem-macem versi video ing ceruk tartamtu. Dheweke bakal ditarik menyang video sampeyan yen gayane padha karo sing disenengi. Dadi, sampeyan kudu pindhah menyang tren video paling anyar kanggo narik kawigaten para pamirsa lan nampilake video sampeyan ing dhaptar sing disaranake.

kesimpulan

Ing ndhuwur minangka sawetara cara sampeyan bisa katon ing dhaptar rekomendasi YouTube. Proses entuk popularitas ing YouTube minangka proses sing terus-terusan, lan sampeyan kudu konsisten karo usaha sampeyan. Peluang sampeyan entuk papan ing rekomendasi YouTube luwih dhuwur yen konten sampeyan lagi aktif. Priksa manawa video sampeyan ngandhani merek sampeyan kanthi positif lan nggawe nilai kanggo pamirsa. Yen sampeyan nindakake, sampeyan mesthi narik kawigaten YouTube.

Pelanggan YouTube gratis, YouTube seneng - yen iki wis narik kawigaten sampeyan, banjur YTpals bisa mbantu sampeyan. Hubungi kita dina iki.

Kepiye Cara Nggawe YouTube kanggo Rekomendasi Video Sampeyan? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Nggunakake Tantangan YouTube kanggo Nambah Jumlah Penonton & Pelanggan

Nggunakake Tantangan YouTube kanggo Nambah Jumlah Penonton & Pelanggan

Elinga tantangan ember es lan kepiye virus kasebut ing media sosial? Iku salah siji saka akeh conto video adhedhasar tantangan sukses sing wis digawe gelombang ing taun anyar. Video tantangan uga muncul minangka…

0 Komentar
Kepiye cara nangani komentar sing ora cocog ing YouTube?

Kepiye cara nangani komentar sing ora cocog ing YouTube?

Ora preduli sepira upaya sampeyan nggawe video, mesthi bakal ana akeh wong, saliyane pelanggan setia sampeyan, sing ora seneng karo karya sampeyan. Sampeyan ora bisa ngarepake komentar positif saka…

0 Komentar
Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

YouTube minangka fenomena gedhe ing jaman saiki, ing ngendi pemasaran media digital lan sosial pancen nyengkuyung bidang pemasaran merek. Platform video duweke Google nduwe luwih saka 2 milyar pangguna saben wulan aktif ing saindenging jagad - yaiku…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur