Cara Ngoptimalake Hashtags Kanggo Ngoptimalake Konten YouTube

Cara Ngoptimalake Hashtags Kanggo Ngoptimalake Konten YouTube

Akeh wong nganggep yen teknik optimasi mesin telusur mung bisa ditrapake ing kaca web. Nanging, sing adoh saka bebener, minangka optimisasi mesin telusuran Techniques bisa dipunginaaken ing platform sembarang. Hashtag ing YouTube dadi unsur penting kanggo ningkatake upaya optimasi mesin telusur. Yen digunakake kanthi efektif, hashtags bisa mbantu njamin konten video sampeyan luwih dhuwur ing asil panelusuran.

Taun iki, YouTube ngluncurake fitur anyar sing diarani kaca asil panelusuran hashtag. Fitur iki nduweni tujuan kanggo ningkatake relevansi asil panelusuran kanggo pamirso. Nalika pangguna bisa nelusur video ing platform nggunakake hashtags sadurunge, uga fitur anyar menehi asil sing luwih spesifik. Algoritma YouTube ora nemtokake kanthi jelas asil panelusuran sing ditawakake kaca asil panelusuran hashtag anyar. Liwat nganyari iki, luwih akeh saluran bakal entuk kesempatan kanggo ditemokake ing platform kasebut yen nggunakake hashtags kanthi efektif. Dadi, kepiye sampeyan bisa nggunakake hashtags kanggo ngoptimalake konten sampeyan? Ayo kita nyilem ing.

Jinis Hashtag

Hashtags ing YouTube bisa dikategorikake dadi papat jinis -

  • Hashtag khusus: Iki kalebu hashtags siji tembung sing nuduhake tema utama video.
  • Hashtag deskriptif utawa senyawa: Iki kalebu hashtags pirang-pirang tembung kaya tembung kunci buntut sing dawa. Cara paling apik kanggo entuk tag senyawa kanggo video sampeyan yaiku nggunakake asil sing disaranake saka garis telusuran.
  • Hashtag umum: Iki kalebu frasa utawa tembung sing nggambarake tema video.
  • Kesalahan ejaan: Asring, pamirsa bisa salah ngeja tembung nalika nggoleki video. Sampeyan uga bisa nyakup kesalahan ejaan kanggo nggawe hashtags anyar, sing nambah kemungkinan sampeyan ditemokake ing platform kasebut.
Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Kepiye cara nggabungake hashtags ing video sampeyan?

Hashtags minangka tembung kunci deskriptif sing bisa ditambahake menyang video sampeyan ing YouTube kanggo nambah visibilitas konten sampeyan ing asil panelusuran YouTube. Iki ngidini pangguna nemokake video kanthi luwih gampang. Penting kanggo nggunakake hashtags iki kanthi efektif kanggo nggedhekake jangkauan sampeyan ing platform kasebut. Algoritma YouTube nggunakake hashtags kanggo menehi kategorisasi lan peringkat sing cocog kanggo video sampeyan. Nggunakake hashtags kanthi efektif dadi luwih kritis karo kaca asil panelusuran hashtag anyar.

Ana telung cara sing beda hashtags ditambahake ing YouTube -

  1. Ing katrangan video
  2. Ndhuwur judhul: Telung hashtags pisanan sing dilebokake ing deskripsi video ditampilake ing kene
  3. Ing judhul: Iki bisa digunakake tinimbang nampilake hashtag ing ndhuwur judhul.

Aplikasi seluler YouTube uga ngidini sampeyan nambahake tag lokasi ing video sing ditampilake ing ndhuwur judhul video. Tag lokasi iki biasane ora duwe tandha hash (#).

Sanajan ora ana watesan kanggo jumlah hashtag sing bisa ditambahake menyang video apa wae, ana watesan kanggo karakter. Maksimum 30 karakter bisa digunakake kanggo saben tag. Kolom teks ing deskripsi video nampa sekitar 500 karakter, kalebu pemisah.

Tip penting kanggo nggabungake hashtags ing video sampeyan

  • 1. Coba tatanan: Nalika nambahake hashtags kanggo ngoptimalake konten sampeyan, penting kanggo nyelehake hashtags inti ing wiwitan. Iki ngidini algoritma YouTube nemokake lan nggolongake video kanthi luwih gampang.
  • 2. Nambahake akeh banget hashtags: Sampeyan kudu ngempet saka nambah akeh banget hashtags menyang video. Dadi, iki mbantu nambah visibilitas video kanggo pamirsa.
  • 3. Gawe tag gawan: Sampeyan bisa nemtokake tag standar sing ditambahake menyang kabeh video sampeyan. Tag standar bisa mbantu nambah visibilitas konten sampeyan ing asil panelusuran.
  • 4. Gunakake keyword planner: Akeh alat perencana tembung kunci sing bisa mbantu sampeyan nggoleki hashtags sing tren. Sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanggo entuk dhaptar hashtag sing efektif.

kesimpulan

Kanggo entuk luwih akeh tampilan ing YouTube lan mesthekake tuwuhing saluran YouTube sampeyan, penting kanggo nggunakake hashtags kanthi efektif. Kanthi nggunakake tips sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bakal nambah kemungkinan peringkat luwih dhuwur ing asil panelusuran. Sampeyan uga bisa nulungi tuwuhing saluran kanthi nggunakake macem-macem layanan YouTube premium sing ditawakake YTpals. Layanan kasebut bisa menehi sampeyan free YouTube views, seneng, lan pelanggan, sing bisa dadi apik kanggo miwiti pangembangan saluran anyar.

YTpals njamin 100% safety karo kabeh layanan YouTube, supaya klien ora perlu kuwatir bab privasi. Layanan pelanggan 24/7 uga ana ing kene kanggo mangsuli pitakon sampeyan. Kanggo entuk manfaat saka layanan YouTube premium, hubungi kita dina iki!

Cara Ngoptimalake Hashtags Kanggo Ngoptimalake Konten YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Cara 3 Kanggo Ningkatake Saluran YouTube Sampeyan Tanpa mbayar Ads

YouTube saiki duwe 1.9 milyar pangguna aktif ing saindenging jagad lan wis dadi situs kaping loro sing paling asring dikunjungi. YouTube digunakake minangka platform dening akeh pemasar digital, influencer, wirausaha, gamer, politikus, utawa sapa wae…

0 Komentar
Kepiye Wong Tuwane & Wali Bisa Nggawe Dhaptar Pelanggan Saluran YouTube Bocah-bocah

Kepiye Wong Tuwane & Wali Bisa Nggawe Dhaptar Pelanggan Saluran YouTube Bocah-bocah

Pambuka Konsumsi konten video paling dhuwur ing kabeh wektu amarga internet saya rame. Minangka statistik pungkasan, wong nggunakake rata-rata 11 jam wektu layar ing pirang-pirang platform. Platform OTT lan…

0 Komentar
Langkah-langkah Pemasaran YouTube ing 2021

Apa Skema Warna sing Apik kanggo Saluran YouTube Sampeyan?

Sanajan katon kaya keputusan sing ora pati penting ing wiwitan, mutusake skema warna sing apik kanggo saluran YouTube sampeyan penting kanggo njamin sukses ing platform kasebut. Werna dikenal duwe pengaruh banget ...

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur