Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

YouTube minangka fenomena gedhe ing jaman saiki, ing ngendi pemasaran media digital lan sosial pancen nyengkuyung bidang pemasaran merek. Platform video duweke Google duwe luwih saka 2 milyar pangguna aktif saben wulan ing saindenging jagad - ana sing ngluwihi Facebook. 79 persen pangguna internet global duwe akun ing YouTube, lan 78.8 persen pemasar nganggep platform kasebut minangka media efektif kanggo pemasaran video. Nomer kasebut kanthi jelas nuduhake munggah YouTube - mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise Google - lan kepiye dadi platform go kanggo para pemasar video.

Nalika nerangake pemasaran video ing YouTube, ana jinis video tartamtu sing bisa narik kawigaten ing taun-taun pungkasan - video sing bisa dituku. Babagan sing apik babagan video iki yaiku nandheske merek sampeyan ing klip. Bisa uga video produk, video tutorial utawa video demo. Cara sing paling efektif kanggo entuk sing paling apik saka video iki yaiku supaya bisa dituku. Video kasebut minangka bagean saka format iklan respons langsung YouTube, sing ngupayakake pangguna YouTube dadi pembeli nyata.

Video sing bisa dituku nggawe YouTube dadi luwih fleksibel tinimbang sing dipikirake, utamane kanggo merek langsung menyang konsumen. YouTube ngenalake format iklan iki sawise akeh permintaan merek babagan asil bisnis sing luwih apik saka pariwara. Kanggo ngasilake ROI maksimum saka video kasebut, sampeyan kudu priksa manawa pengaruh kasebut. Mangkene sawetara tips kanggo nggawe video iki:

Kenal khalayak sampeyan

Kaya nggawe konten video apa wae, nggawe video sing bisa dituku kanthi efektif mbutuhake sampeyan ngerti kanthi cetha target pamirsa. Sapa dheweke? Endi papane? Apa sing digoleki? Sampeyan kudu mangsuli pitakon kasebut sadurunge supaya bisa nggawe ide unik kanggo iklan sing bisa dituku. Yen sampeyan duwe ilmu iki, sampeyan bakal luwih bisa segmen lan target pasar. Gumantung marang target pamirsa, sampeyan kudu skrip video kanthi cara sing ora mung nampilake penawaran kanthi positif lan informatif, nanging uga ngemot merek sampeyan. Sabanjure, bakal mbantu sampeyan ngarahake kualitas menyang bisnis liwat konten video, lan nambah kesempatan kanggo nutup kesepakatan.

Gunakake platform nggawe video

Nggawe video YouTube sing bisa dituku paling apik kudu profesional banget. Kajaba iku, dudu sepotong kue amarga butuh investasi ing peralatan, kamera, lan alat videografi liyane. Ing kene sampeyan butuh platform nggawe video - sing kasedhiya kanthi online. Nggunakake alat kaya ngono, sampeyan bakal luwih gampang nggunakake format iklan; bisa ngekspor file video, upload ing YouTube lan uga nglacak kinerjane. Alat kasebut ngirit gaweyan kanggo ndownload lan ngunggah klip video MP4 sampeyan dhewe. Ora lali, sampeyan bisa nggunakake anotasi YouTube, sing ngidini sampeyan nambah URL menyang video lan nggawe tombol interaktif.

Gunakake sistem anotasi adhedhasar kertu

Pungkasan, ora ana kekurangan cara sampeyan bisa nggunakake format iklan sing bisa dituku ing YouTube. Kaya sing kasebut ing titik sadurunge, sampeyan nggunakake sistem anotasi YouTube kanggo nambah lampiran sing bisa dituku menyang konten video sampeyan. Nanging YouTube uga duwe sistem sistem anotasi adhedhasar kertu, sing kasedhiya kanggo kabeh pengiklan liwat Google Adwords. Menehi menu nalika sampeyan menyang pamuter video YouTube sing nampilake macem-macem kertu interaktif sing bisa diklik. Sistem iki migunani banget yen sampeyan pengin nyelehake URL ing video tanpa promosi kanthi terang-terangan. Kajaba iku, pamirso bisa mutusake supaya menu kasebut nganggo video utawa ora bisa klik kanthi klik lambang cilik ing sisih tengen ndhuwur video.

Garis ing ngisor

Video sing bisa dituku minangka fitur apik sing wis diluncurake YouTube kanggo gampang lan kepenak para pemasar video saiki. Nggunakake video kasebut, sampeyan bisa negesake sawetara penawaran sing luwih apik tinimbang saiki lan entuk bathi sing bisa diukur saka investasi sampeyan. Dheweke bisa nutul akord sing bener karo pamirsa, ningkatake keterlibatan, lan nuwuhake penjualan.

Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Nggawe Video Komentar Kanggo YouTube Sampeyan?

Kepiye Nggawe Video Komentar Kanggo YouTube Sampeyan?

Minangka mesin telusuran paling gedhe nomer loro ing donya, YouTube nyedhiyakake kreator karo sawetara opsi nggawe konten. Antarane macem-macem jinis video sing dikirim ing YouTube, video komentar wis paling dhuwur ing tangga lagu….

0 Komentar
Indikator Kinerja Utama kanggo ngukur Upaya Pemasaran YouTube

Indikator Kinerja Utama kanggo ngukur Upaya Pemasaran YouTube

Ana macem-macem KPI YouTube sing beda karo saluran pemasaran digital populer liyane. Bisa nggawe kreator anyar nggawe strategi pemasaran video dhewe. Mula, ing…

0 Komentar
Kepiye Nggawe Video Reaksi Kanggo YouTube Sampeyan?

Kepiye Nggawe Video Reaksi Kanggo YouTube Sampeyan?

YouTube minangka salah sawijining platform streaming video paling gedhe ing saindenging jagad lan saiki duwe luwih saka 2 milyar pangguna. Iki tegese 1/3 saka donya mlebu ing platform saben wulan kanggo nonton…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur