Cara Nggawe Video Inklusif Kanggo Pelanggan YouTube LGBTQIA Sampeyan

Cara Nggawe Video Inklusif Kanggo Pelanggan YouTube LGBTQIA Sampeyan

YouTube minangka platform sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad, sing ndadekake banget kuat kanggo ngirim pesen penting. Video ing YouTube nduweni daya kanggo mbentuk budaya lan pengaruhe pendapat umum babagan subyek tartamtu. Sembarang bentuk media bisa nguatake stereotip masalah ing masyarakat utawa mbantu ngatasi. Pramila penting kanggo nggawe konten video sing kalebu lan sambutan kanggo LGBTQIA sampeyan Pelanggan YouTube.
Nggawe Ruang LGBTQIA-Friendly ing YouTube

Nalika ana perbaikan ing refleksi keragaman ing media layar, iku isih cukup adoh saka dadi papan inklusif. Meh 20 persen wong ing Amerika Serikat ngenali minangka LGBTQIA, dene mung 9 persen sing tetep ing televisi Primetime.

YouTube, ing tangan liyane, didegaké ing prinsip beda. Iku ora kaya media tradisional. Tujuan utama YouTube yaiku menehi swara kanggo kabeh wong. Iki menehi daya kanggo ngatasi kesenjangan ing perwakilan ing ruang online. Sampeyan bisa nggunakake swara kanggo nelpon papan sing luwih ramah ing YouTube.
Kepiye carane nggawe video sing bisa nambah inklusi?

Nalika sampeyan nggawe video YouTube, sampeyan kudu ngelingi manawa kabeh manungsa duwe bias sing ora sadar. Bias iki nduweni daya kanggo mengaruhi wong. Kita mutusake perspektif sing pengin dilebokake ing video kasebut. Ana cara sampeyan bisa nambah inklusi lan nggawe video sing luwih ramah ing saluran YouTube sampeyan. Ayo padha nliti sawetara.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

1. Keragaman Tim Produksi

Asring ujar manawa pembalap kanggo inovasi yaiku keragaman. Tim sing nduweni perspektif sing luwih maneka warna bisa ngasilake ide sing luwih kreatif lan inovatif. Yen sampeyan duwe tim produksi video sing beda-beda, bisa nyegah sampeyan supaya ora tiba ing jurang bias semaput. Contone, yen sampeyan nggawe konten ing komunitas LGBTQIA, luwih becik sampeyan njaluk sawetara masukan saka wong saka komunitas kasebut. Dheweke bakal mbantu sampeyan ngerteni apa sing cocog karo komunitas lan apa sing bisa nyerang.

2. Topik lan Perspektif

Coba pikirake maneh jinis video sing digawe. Deleng topik lan sudut pandang sing kalebu ing video sampeyan. Sing paling penting yaiku aja nggawe asumsi ing video sampeyan. Uga, elinga titik babagan relevansi. Sampeyan kudu nyoba ora kanggo ngenali orientasi utawa lomba wong nalika nggawe video kajaba iku nambah sawetara nilai kanggo konteks video.

3. Mirsani Carane Wong Ndeleng Channel Panjenengan

Nalika sampeyan nambahake konten apa wae ing video sampeyan, apa swara swara, animasi bakat, nimbang yen ana macem-macem perwakilan. Asring nalika nggawe video, kita cenderung milih pilihan standar sing mainstream. Kaputusan meh tansah mimpin dening penak. Kanthi ndeleng kepiye wong liya ndeleng saluran sampeyan, sampeyan bakal bisa ngluwihi sumber sing biasa kanggo nggawe video sing luwih ramah.

4. Pamilihing Tembung

Nalika nggawe konten video, pilihan tembung bisa dadi penting. Penting kanggo mikir babagan jinis perumpamaan sing digunakake supaya ora nyinggung pelanggan YouTube LGBTQIA. Mikir maneh babagan panggunaan adjectives lan gunakake kosakata sing luwih ramah. Conto sing apik yaiku nggunakake 'dheweke' minangka pronomina tinimbang tembung ganti feminin lan maskulin.

5. Ayo Konten Sampeyan Ngomong dhewe

Nalika nggawe konten video ing YouTube, sampeyan ora kudu nyatakake yen saluran sampeyan kalebu utawa ramah. Video sampeyan bisa nggambarake konsep kasebut liwat metafora keterbukaan, sambungan, lan keseimbangan. Kanggo nuduhake sambungan, sampeyan bisa nuduhake interaksi antarane wong sing maneka warna, dene keterbukaan bisa ditampilake kanthi kalebu intersectionality ing macem-macem.

kesimpulan

Kanthi pitunjuk kasebut, sampeyan bakal bisa nggawe konten video ing YouTube sing nggawe papan sing luwih inklusif lan ramah. Yen sampeyan nggoleki tuku tampilan YouTube, seneng, utawa komentar, banjur ytpals.com iku panggonan kanggo sampeyan. Kita nyedhiyakake sawetara YouTube premium kanggo nggawe saluran sampeyan luwih sukses. Hubungi kita dina iki kanggo ngerti liyane babagan layanan.

Cara Nggawe Video Inklusif Kanggo Pelanggan YouTube LGBTQIA Sampeyan dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Jinis Pariwara sing Sampeyan Bisa Nggunakake Monetisasi Saluran

Jinis Pariwara sing Sampeyan Bisa Nggunakake Monetisasi Saluran

Pambuka YouTube merevolusi ruang nggawe konten kanthi platform sing unik. Platform iki nawakake akses sing ora diwatesi para profesional kreatif kanggo nggayuh akeh wong. Loro saka aspek kreatif, uga entuk bathi…

0 Komentar
Tip kanggo Dadi Guru Kecantikan YouTube

Tip kanggo Dadi Guru Kecantikan YouTube

Wiwit YouTube diluncurake, vlogging kaendahan wis diwiwiti. Lan saka apa sing disaranake tren kasebut, bakal terus mundhak ing mangsa ngarep. Ana akeh pecandu dandanan sing katon nganti…

0 Komentar

Pandhuan Wiwitan kanggo ngakses Metrik & Data YouTube - Apa sing Sampeyan Perlu Dikerteni

Kaya sing disenengi karo kaca Facebook lan pengikut Instagram, YouTube uga duwe metrik sukses adhedhasar sawetara wong kanthi "kanca" lan "pelanggan." Gumantung saka setelan sing sampeyan pilih, sawetara jinis pangguna ing…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur