Kepiye Cara Nggawe Pelanggan YouTube Sampeyan Salesforce Paling gedhe?

Kepiye Cara Nggawe Youtube Kanggo Rekomendasi Video Sampeyan?

YouTube minangka salah sawijining platform streaming video kanthi peringkat paling dhuwur kanthi udakara 2 milyar pangguna aktif saben wulan. Kanthi 1 milyar jam video YouTube ditonton saben dina, iki minangka situs web nomer loro sing paling kerep dibukak ing donya.
YouTube nawakake potensial gedhe sing bisa ditonton dening Pemasar Media Sosial lan individu liyane. Situs web streaming video iki bisa menehi kesempatan sing apik kanggo ngasilake pamirsa lan penghasilan.

Dadi, saka pasuryan kasebut, konten sing apik kudu padha karo penghasilan sing apik, ta? Sisih paling penting saka persamaan iki yaiku wong sing sesambungan karo konten sampeyan - pamirsa sampeyan. Bagean gedhe kanggo ngowahi pamirsa dadi tenaga penjualan paling gedhe yaiku nggawe komunitas online sing kuwat. Iki bisa ditindakake kanthi mbangun basis pelanggan YouTube sing solid lan setia.

Pelanggan dadi tulang punggung saluran YouTube apa wae. Dheweke minangka pamirsa sing paling aktif ing saluran kasebut. Dheweke sing nunggu sampeyan ngetokake konten anyar. Dheweke uga sing menehi umpan balik sing apik lan seneng banget karo sukses sampeyan. Dheweke uga sing paling seneng ngonsumsi lan nuduhake konten masa depan saluran sampeyan uga. Iki ndadekake pelanggan YouTube dadi aset gedhe kanggo YouTuber apa wae.

Layanan Evaluasi Saluran Youtube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Mula, dadi penting banget kanggo YouTuber kanggo nahan pelanggan sing ana nalika uga fokus kanggo nambah basis pelanggan.
Kita ngerti pentinge pelanggan YouTube, seneng YouTube lan saham YouTube. Kita ngerti sepira pentinge kanggo kelestarian saluran YouTube. Ayo goleki sawetara perkara utama sing bisa ditindakake supaya basis pelanggan saya tambah akeh:

1. Kelet kanggo kekiyatan

Saben pangripta nyoba nyurung amplop nalika nerangake konten kanthi pangarep-arep bisa nggawa konten sing edgy lan ngrusak dalan menyang pamirsa. Saiki, nyurung amplop mesthi dadi perkara sing apik, nanging coba tetep nyambung karo niche sampeyan. Contone, yen saluran sampeyan kabeh babagan masak, bisa uga sampeyan bisa nyoba nambahake sawetara perspektif historis menyang video sampeyan babagan carane sawetara teknik masak. Nanging, yen sampeyan terus masak panganan sing enak nganti pasa intermiten, bisa uga ora cocog karo basis pelanggan sampeyan. Sanadyan penting kanggo ngirim konten anyar kanthi kerep, mesthine ora bisa adoh saka nada saluran kasebut.

2. Tansah langganan ing daur ulang

Aspek penting liyane yaiku ngembangake sesambungan organik karo pelanggan sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi melu pelanggan lan tetep melu. Contone, takon pitakonan ing video lan ngandhani para pamirsa YouTube supaya menehi komentar kanthi jawaban, nawakake tawaran / kupon kanggo pelanggan kanggo merek apa wae sing ana gandhengane. Sampeyan uga bisa menehi hadiah gratis kanggo pelanggan sing paling setia lan mbukak kontes kanggo pelanggan YouTube. Interaksi minangka kunci. Priksa manawa maca komentar YouTube lan seneng / balesan. Pengesahan merek pelanggan minangka langkah sing penting banget kanggo narik kawigaten lan nambah pelanggan.

3. Like, share, subscribe

Ya, iku klise lan ya, saben YouTuber metu ana. Nanging kerjane, lan iku kabeh sing penting. Takon kulawarga YouTube seneng, komentar, lan nuduhake video sampeyan. Dadi aktif ing masyarakat iku kritis.
Mung sawise sampeyan nggawe komunitas sing kuat ing YouTube, merek bakal nimbang nggandhengake awake dhewe karo sampeyan. Kanthi basis pelanggan sing cukup gedhe lan interaktif, sampeyan bisa nggunakake kesempatan kanggo nyetujui merek tartamtu sing setuju karo nada konten sampeyan. Basis pelanggan setia sampeyan mesthi bakal menehi reaksi positif marang asosiasi kasebut. Iki bakal mbantu sampeyan entuk dhuwit lan mbantu merek ngembangake basis pelanggan.

kesimpulan

Pelanggan sing seneng kaya pelanggan sing setia - dheweke bakal ningkatake saluran / konten sampeyan lan ngarahake luwih akeh wong menyang saluran sampeyan kanthi organik, sanajan ora dijaluk kanthi jelas. Cara penting kanggo mesthekake iki yaiku nyoba lan nggandhengake karo merek sing bener-bener migunani kanggo pelanggan sampeyan. Dheweke bisa dadi tenaga penjualan paling gedhe lan mbantu sampeyan adol produk / layanan kanthi gampang.

Dipercaya dening luwih saka setengah yuta pamilik saluran YouTube, YTpals bisa dadi sumber kanggo pelanggan YouTube gratis lan seneng YouTube. Rencana gratis lan mbayar wis disesuaikan karo kabutuhan sampeyan. Dolan maring YTpals kanggo ngerti liyane.

Kepiye Cara Nggawe Pelanggan YouTube Sampeyan Salesforce Paling gedhe? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Napa Pemasar Kudu Nganggep Nggawe Video Unboxing Ing Youtube

7 Jinis Konten Immersive Surefire sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngisi Kehadiran YouTube

Yen sampeyan pengin nggawe konten YouTube sing immersive, sampeyan kudu ana ing ngendi wae. Ing kirim iki, kita bakal nuntun sampeyan liwat pitung jinis video immersive sing bisa digawe kanggo njupuk…

0 Komentar
Nggawe Video 360 Derajat Kanggo Youtube

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Ing wulan Januari 2015, YouTube wiwit miwiti mekanisme dhukungan kanggo video 360 derajat, sing kasedhiya ing platform web lan seluler. Iki pancen langkah sing cerdas amarga kasunyatan virtual mung…

0 Komentar
Kepiye Cara Nggawe Video Reaksi Kanggo Youtube Sampeyan?

Kepiye Nggawe Video Reaksi Kanggo YouTube Sampeyan?

YouTube minangka salah sawijining platform streaming video paling gedhe ing saindenging jagad lan saiki duwe luwih saka 2 milyar pangguna. Iki tegese 1/3 saka donya mlebu ing platform saben wulan kanggo nonton…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur