Kepiye Cara Nggawe Pemirsa saka Komunitas Marginalized Ditampi ing Saluran YouTube Sampeyan?

Kepiye Cara Nggawe Pemirsa saka Komunitas Marginalized Ditampi ing Saluran YouTube Sampeyan?

Apa sampeyan ngerti yen pamirsa YouTube ing AS samesthine bakal kena 210 yuta ing 2022? Iku nomer gedhe tenan!

Pancen, klompok umur 18 nganti 25 taun dadi basis pengunjung paling gedhe ing platform video, kanthi 81 persen. Salajengipun, populasi wong sing nonton YouTube 62 persen, dene sing nonton wanita 38 persen pengunjung (sumber).

Nanging, ana klompok pamirsa liyane sing ora akeh diomongake ing masyarakat mainstream - komunitas marginal. Lan guess apa? Sampeyan bisa target liwat saluran YouTube lan nyetel tandha kanggo sampeyan dhewe. Ayo ngerteni luwih akeh babagan pamirsa kasebut ing artikel iki.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Dadi, sapa sing nggawe komunitas marjinal?

Komunitas marjinal kalebu wong-wong sing sacara sistematis ora kalebu saka urip sosial, pendidikan, ekonomi, lan/utawa budaya. Sejarah ngandharake yen marginalisasi minangka fenomena sing bisa kedadeyan ing masyarakat apa wae amarga hubungan kekuwatan sing ora padha ana ing antarane kelompok sosial sing beda. Ing ngisor iki sawetara wong sing mbentuk komunitas sing terpinggirkan, sanajan ing masyarakat sing berkembang lan berkembang:

  • LGBTQIA +
  • Minoritas ras/agama
  • Ireng, coklat, pribumi, lan (liyane) wong warna (BBIPOC)
  • warga senior
  • Wong cacat, intelijen ing ngisor rata-rata, lan cacat kognitif
  • Wong sing duwe masalah psikologis, cacat, lan cathetan pidana

Dhaptar kasebut ora diwatesi karo conto sing kasebut ing ndhuwur. Umume disepakati manawa wong-wong saka komunitas marginal ora bisa dadi bagian saka impen utama. Upaya wiyar wis dadi bagéan saka évolusi global kanggo mbubarake wates metaforis lan nggabungake komunitas sing terpinggirkan menyang eksistensi sosial utama. Ngakoni keunikan lan kuwalitas sing ana ing masyarakat saka komunitas marginal mesthi bisa menehi rasa duwe, utamane ing jaman media digital saiki.

Kepiye carane YouTube bisa nggawe bedane ing urip komunitas sing terpinggirkan?

Kisah sukses sing ora kaetung lan basis pangguna YouTube sing akeh banget ngandhani babagan kemampuan platform kasebut kanggo melu pamirsa lan ngganti cara wong nggunakake konten online. Nalika nerangake narik kawigaten wong saka komunitas marginal, iki sawetara tips sing kudu mbantu sampeyan:

Pemberdayaan masyarakat marjinal

Yen sampeyan duwe saluran YouTube, sampeyan bisa muter peran sampeyan kanggo nguatake komunitas sing terpinggirkan kanthi nggawe konten sing ana gandhengane karo masalah sing diadhepi. LGBTQIA+, BBIPOC, warga senior, lan wong cacat asring rumangsa swarane ora penting. Kaya komunitas mainstream, komunitas marginal pengin entuk manfaat sing bisa ngowahi urip kanthi positif. Bisa uga liwat pendhidhikan sing luwih apik, kesempatan kerja, perawatan fisik lan emosional, utawa tujuan sosial liyane. Dheweke mesthi pengin nambah standar urip lan mimpin gaya urip sing kepenak. Perlakuan sing padha yaiku kabeh sing dikarepake, lan saluran YouTube sampeyan bisa menehi persis iki.

Dadi relevan lan inklusif

Salah siji cara kanggo narik kawigaten lan nahan pamirsa saka komunitas sing terpinggirkan yaiku nggawe saluran YouTube sing ngomong karo wong-wong mau. Minangka pemasar YouTube, sampeyan kudu duwe driji ing denyut nadi supaya luwih ngerti babagan titik nyeri. Njupuk, contone, warga senior saka negara. 58 persen pengunjung YouTube luwih saka 56 taun. Napa ora nggawe konten sing nyukupi kabutuhan utawa ngrampungake masalahe? Semono uga kanggo nggawe konten kanggo LGBTQIA +, BBIPOC, lan wong cacat. Tujuane ing kene yaiku nggawe konten sing relevan lan inklusif sing menehi komunitas sing terpinggirkan rasa duwe, kehangatan, lan katresnan. Ana masalah misinformation ing antarane komunitas marginal. Yen saluran sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut, mula ora ana sing kaya ngono.

Nduwe desain saluran sing bisa diakses

Pungkasan, saliyane nggawe konten sing inklusif, sampeyan uga kudu bisa diakses dening komunitas sing terpinggirkan. Desain saluran sing bisa diakses njaga kabutuhan wong sing ora duwe kabisan. Sampeyan bisa ndeleng saluran kasebut minangka ramp utawa potongan curb kanggo pangguna kursi rodha. Iku piye wae nggawe urip wong cacat. Salah sawijining cara sampeyan bisa nggawe desain saluran sing bisa diakses yaiku nggunakake subtitle lan kapsyen tertutup video. Bisa nulungi pamirsa sing ora krungu lan budheg. Nggabungake fitur kasebut menyang saluran YouTube sampeyan bisa narik kawigaten wong sing mbutuhake informasi sing sampeyan gunakake.

Yen sampeyan pengin langganan YouTube gratis, seneng YouTube gratis, lan komentar YouTube gratis, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak, YTpals. Njupuk saluran YouTube menyang tingkat sabanjuré karo YTpals.

Kepiye Cara Nggawe Pemirsa saka Komunitas Marginalized Ditampi ing Saluran YouTube Sampeyan? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Cara Nggawe YouTube kanggo Rekomendasi Video Sampeyan?

Kepiye Cara Nggawe YouTube kanggo Rekomendasi Video Sampeyan?

Bagean "Video sing Disaranake" ing YouTube Yen sampeyan dadi panyipta YouTube sing sregep, sampeyan bisa uga pengin papan ing bagean "Rekomendasi kanggo sampeyan". Iku menarik kanggo dicathet yen kolom "Video sing Disaranake"…

0 Komentar

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti babagan Pemasaran Afiliasi ing YouTube

Wiwit diluncurake ing taun 2005, YouTube nyedhiyakake para pemasar modern kanthi akeh kesempatan kanggo golek dhuwit lan promosi merek sadurunge dadi basis pamirsa sing akeh. Iki mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google,…

0 Komentar
5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

Basis pangguna YouTube sing diduweni Google samesthine bakal tekan 210 yuta ing 2022. Umume amarga potensial hiburan lan pemasaran video YouTube sing gedhe banget. YouTube uga minangka jaringan sosial paling populer nomer loro…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur