Kepiye cara ngerti yen sampeyan kudu nggunakake fitur "Digawe kanggo Bocah-bocah" ing YouTube?

Blog Yt 36

Fitur Digawe kanggo Bocah-bocah ing YouTube ngidini panyipta konten mutusake manawa konten kasebut kalebu video YouTube sing ramah bocah. YouTube ngluncurake fitur kasebut ing taun 2019, lan nganti saiki, wis sukses.

Yen sampeyan anyar kanggo nggawe konten ing YouTube lan mikir babagan apa fitur kasebut, sampeyan wis ana ing papan sing bener. Ing artikel iki, kita bakal mbantu sampeyan ngerti carane sampeyan kudu nggunakake fitur kasebut ing YouTube. Dadi, maca ing.

Apa 'digawe kanggo bocah-bocah?'

Fitur 'digawe kanggo bocah-bocah' YouTube yaiku label sing kudu digunakake dening panyipta konten yen pamirsa utama video lan saluran kasebut kalebu bocah-bocah. Iki uga ditrapake kanggo konten sing dituju kanggo 'pemirsa campuran', yaiku pamirsa sing dumadi saka bocah-bocah lan pamirsa sing luwih tuwa. Contone, konten sing nampilake aktor bocah, crita, lagu, materi pendidikan bocah-bocah prasekolah, lan video animasi kanggo bocah-bocah kabeh kudu dilabeli minangka 'digawe kanggo bocah-bocah'.

Napa YouTube ngenalake label 'digawe kanggo bocah-bocah'?

Introduksi label 'digawe kanggo bocah-bocah' minangka akibat saka panas sing diadhepi YouTube saka kelompok perlindungan bocah ing 2018. Klompok kasebut ngaku yen YouTube kanthi terang-terangan nglanggar Undang-undang Perlindungan Privasi Online Anak (COPPA) ing keluhan resmi menyang Federal Trade Komisi (FTC). Diduga, YouTube ngumpulake data babagan bocah-bocah ing umur 13 taun.

Sawise diselidiki kanthi teliti, FTC nemokake manawa tuduhan kasebut bener. Penyelidikan kasebut nyimpulake manawa YouTube ngumpulake data babagan pamirsa video bocah-bocah lan digunakake kanggo pariwara. Akibaté, YouTube ditampa denda nganti $170 yuta.

Kanggo tundhuk karo COPPA, YouTube kudu mungkasi kegiatan pengumpulan data sing ditargetake kanggo bocah-bocah ing umur 13 taun. Nanging, rasa isin umum sing kudu ditindakake YouTube amarga diselidiki FTC nyebabake platform kasebut nggawe owah-owahan grosir babagan perawatan konten kanggo bocah-bocah.
Apa sing kedadeyan yen sampeyan menehi label konten minangka 'digawe kanggo bocah-bocah?'
Minangka panyipta konten, sampeyan bisa menehi label video individu utawa kabeh saluran minangka 'digawe kanggo bocah-bocah'. Yen label ditrapake kanggo video individu, iki sing bakal kelakon:

  • Komentar YouTube, sumbangan, obrolan langsung, kabar lan kabeh fitur interaktif liyane bakal dipateni.
  • Iklan pribadi sing disedhiyakake dening YouTube adhedhasar riwayat tampilan YouTube uga bakal mandheg.

Yen sampeyan menehi label kabeh saluran minangka 'digawe kanggo bocah-bocah', keanggotaan, kabar, crita, lan kiriman komunitas bakal dipateni dening platform kasebut.

Apa ana cara kanggo label 'digawe kanggo bocah-bocah'?

Nalika YouTube ngumumake syarat label 'digawe kanggo bocah-bocah' kanggo konten bocah-bocah, akeh pangripta dadi kuwatir babagan potensial ngasilake penghasilan saka saluran kasebut. Nanging, platform kasebut mbantu nyuda rasa wedi para pangripta kanthi ujar manawa pangripta bakal tetep tanggung jawab kanggo menehi label konten.

Umpamane, yen konten sampeyan ditunjuk dening YouTube minangka 'digawe kanggo bocah-bocah' kanthi otomatis, sampeyan isih nduweni hak kanggo ngganti sebutan kasebut. Ing skenario kaya ngono, sampeyan bisa ngganti sebutan dadi 'pemirsa umum' yen sampeyan pengin ngaktifake komentar lan fitur interaktif tambahan.

Apa sampeyan kudu nggunakake label utawa tetep nganggo sebutan 'pemirsa umum'?

Jawaban kanggo pitakonan iki gumantung apa sing dikarepake saka aktivitas nggawe konten ing YouTube. Cukup, yen sampeyan pengin sesambungan karo rata-rata pelanggan YouTube, sebutan 'pemirsa umum' katon luwih apik.

Nanging, yen konten sampeyan kabeh cocog karo bocah-bocah, menehi label minangka 'digawe kanggo bocah-bocah' bisa uga nggawe algoritma YouTube nyaranake menyang pamirsa bebarengan karo video 'digawe kanggo bocah-bocah' liyane.

kesimpulan

Dadi, sampeyan duwe - kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan fitur 'digawe kanggo bocah-bocah' YouTube. Sadurunge kita narik gorden mudhun ing artikel iki, kita pengin sampeyan nyoba YTPals – piranti lunak kanggo nambah enggo bareng YouTube lan YouTube seneng.

Kepiye cara ngerti yen sampeyan kudu nggunakake fitur "Digawe kanggo Bocah-bocah" ing YouTube? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

bp 2

Cara 3 Kanggo Ningkatake Saluran YouTube Sampeyan Tanpa mbayar Ads

YouTube saiki duwe 1.9 milyar pangguna aktif ing saindenging jagad lan wis dadi situs kaping loro sing paling asring dikunjungi. YouTube digunakake minangka platform dening akeh pemasar digital, influencer, wirausaha, gamer, politikus, utawa sapa wae…

0 Komentar
Kepiye Cara Nggawe Video Youtube sing Bisa Dituku Paling Apik?

Kepiye Nggawe Video YouTube Paling Bisa Dituku?

YouTube minangka fenomena gedhe ing jaman saiki, ing ngendi pemasaran media digital lan sosial pancen nyengkuyung bidang pemasaran merek. Platform video duweke Google nduwe luwih saka 2 milyar pangguna saben wulan aktif ing saindenging jagad - yaiku…

0 Komentar
Tips Dadi Guru Kecantikan Youtube

Tip kanggo Dadi Guru Kecantikan YouTube

Wiwit YouTube diluncurake, vlogging kaendahan wis diwiwiti. Lan saka apa sing disaranake tren kasebut, bakal terus mundhak ing mangsa ngarep. Ana akeh pecandu dandanan sing katon nganti…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur