Kepiye Cara Nggawe Sesi AMA ing YouTube?

Kepiye Cara Promosi Podcast ing YouTube?

Pemasaran video minangka salah sawijining strategi pemasaran sing paling populer lan penting ing taun 2022. Ora ana sing narik kawigaten minangka video sing berkualitas. Ana akeh kesempatan kanggo pamilik bisnis, profesional SEO, lan pemasar kanggo nampilake kreatifitas karo konten video. Ora ana kekurangan kesempatan, nanging sampeyan kudu ngerti carane njupuk kauntungan saka iki.

Video AMA utawa Ask Me Anything minangka salah sawijining cara. Sampeyan bisa nggawe sesi AMA sing menarik ing YouTube. Ing pandhuan iki, kita bakal fokus nggawe video kasebut kanggo mbangun kapercayan merek lan narik lalu lintas menyang situs web sampeyan:

Nggawe dhaptar pitakonan potensial

Nalika sampeyan lagi nyiapake sesi AMA ing YouTube, penting kanggo miwiti kanthi ngerti pamirsa lan nggawe sawetara pitakonan adhedhasar demografi sampeyan. Dadi, yen merek sampeyan nawakake layanan SEO lan pamirsa kalebu pemasar tingkat entri, sampeyan pengin nggawe dhaptar FAQ babagan subyek.

Dadi, sampeyan kudu nyiapake apa wae. Tetep ana ing ndhuwur kabeh warta lan statistik paling anyar babagan merek sampeyan. Saiki, siji bab babagan sesi AMA ing YouTube yaiku bisa dadi pribadi. Sadurunge sesi, sampeyan kudu nyiapake dhewe kanggo sawetara pitakonan invasif lan nyetel wates. Ana sawetara pitakonan sing sampeyan pengin mangsuli lan liyane sing ora. Apa wae, tetep tanggapan sampeyan langsung lan cendhak.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Ningkatake sesi AMA

Sampeyan ora kudu ngatur YouTube manggon Sesi AMA ing spur saka wayahe. Nggawe iki ing pamirsa ing menit pungkasan bisa uga ana video sing dawa lan bisu sing ora ana sing takon. Sampeyan kudu miwiti mromosiaken sesi sanalika sampeyan bisa supaya pamirsa duwe cukup wektu kanggo nyiapake pitakonan sing arep takon sampeyan. Kanthi cara iki, dheweke ora bakal bingung mikir babagan apa wae. Sampeyan pengin sesi AMA sampeyan dadi diskusi sing jujur ​​​​lan mbukak, dadi sampeyan kudu menehi perhatian marang para rawuh. Yen sampeyan nggawa wong sing cedhak karo sampeyan, wong bisa uga seneng takon nalika video kasebut, sing uga bakal nambah antisipasi kanggo acara sampeyan.

Saiki, gumantung yen sesi AMA YouTube sampeyan mung video siji utawa bagean saka kampanye, ana macem-macem cara sampeyan bisa promosi:

Sampeyan kudu mesthekake yen video AMA sampeyan interaktif. Lan kanggo nindakake sing padha, sampeyan kudu nggawe manawa pamirsa wis siyap ngomong karo sampeyan kanthi nyata.

Takon pitakonan kanthi cara sing beda-beda

Sampeyan bisa uga kuwatir yen sesi AMA sampeyan bakal kikuk nalika wong ora duwe pitakon. Kanggo mesthekake yen iki ora kedadeyan karo sampeyan, sampeyan kudu nganggep manawa cara sampeyan takon iku penting. Tinimbang mung ngomong pitakonan tertutup, kayata-Apa ana sing duwe pitakonan liyane?, sampeyan bisa milih pitakonan sing luwih spesifik, kaya-Sapa wae sing duwe pitakonan babagan kampanye sing bakal teka? Yen sampeyan pengin luwih pribadi karo pamirsa, sampeyan bisa miwiti ngomong babagan pengalaman pribadi sing penting, lan pitakonan bakal diterusake.

Wigati dimangerteni manawa pamirsa takon, sampeyan bisa ngarahake pitakon sing pengin dijawab. Kanthi ngganti tembung pitakon lan dadi luwih mbukak, sampeyan bisa njaluk luwih akeh wong sing takon.

Dadi, iki sawetara cara sampeyan bisa nganakake sesi AMA ing YouTube. Yen sampeyan kuwatir babagan jumlah pengikut sampeyan, sampeyan bisa tekan YTpals. Kanthi layanan kasebut, sampeyan bakal bisa entuk pelanggan YouTube gratis, seneng YouTube gratis, lan komentar YouTube gratis. Yen sampeyan pengin tuwuh kanthi cepet lan nambah seneng lan tampilan, sampeyan bisa milih layanan premium.

Kepiye Cara Nggawe Sesi AMA ing YouTube? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Tips Top kanggo Nggawe Ads Bumper YouTube

Tips Top kanggo Nggawe Ads Bumper YouTube

YouTube minangka salah sawijining platform pemasaran sing kuat kanggo merek ing jaman saiki, apa wae ukurane. Saka merek sing nyoba nggayuh pamirsa lokal nganti sing pengin pamer ...

0 Komentar
8 Cara Nggunakake YouTube Kanggo Tumbuh Bisnis Fitness

8 Cara Nggunakake YouTube Kanggo Tumbuh Bisnis Fitness

Sawise Facebook, YouTube minangka mesin telusuran paling gedhe ing jagad maya. Iki menehi streaming video kanggo wong ing saindenging jagad tinimbang populasi Brasil, Amerika Serikat, lan Indonesia gabungan. Saben menit, luwih saka…

0 Komentar
Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Ing wulan Januari 2015, YouTube wiwit miwiti mekanisme dhukungan kanggo video 360 derajat, sing kasedhiya ing platform web lan seluler. Iki pancen langkah sing cerdas amarga kasunyatan virtual mung…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur