Kepiye cara nangani komentar sing ora cocog ing YouTube?

Kepiye cara nangani komentar sing ora cocog ing YouTube?

Ora preduli sepira upaya sampeyan nggawe video, mesthi bakal ana akeh wong, saliyane pelanggan setia sampeyan, sing ora seneng karo karya sampeyan. Sampeyan ora bisa nyana komentar positif saka kabeh wong. Sampeyan mung ora bisa nyenengake kabeh wong. Sawetara wong kasebut bakal menehi komentar sing negatif utawa ora cocog, kanggo nyebutake ora setuju utawa ngrusak reputasi sampeyan. Ana macem-macem cara sing nggawe pangripta ngatasi wong kasebut kanthi online, nanging sing paling migunani yaiku setelan komentar YouTube.

Endi setelan komentar YouTube?

YouTube Studio ngendi sampeyan ngganti setelan komentar YouTube. Nanging, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ora bisa ngganti setelan komentar yen

  • saluran utawa video kanggo bocah-bocah (komentar bakal dibusak kanthi permanen nalika setelan diganti dadi "digawe kanggo bocah-bocah")
  • video punika pribadi
  • sampeyan duwe akun sing diawasi kanggo nggunakake YouTube.
Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Kepiye carane ngganti setelan komentar standar?

Sampeyan bisa ngganti setelan komentar YouTube standar kanggo ngindhari komentar sing ora cocog ing kaca ngarep saluran utawa ing video anyar. Ing ngisor iki langkah-langkah sing kudu ditindakake:

  1. Pindhah menyang YouTube Studio.
  2. Pilih "Setelan" saka menu ing sisih kiwa.
  3. Pindhah menyang "Komunitas" banjur "Default".
  4. Pilih setelan gawan lan klik "Simpen".

Sampeyan uga bisa nimbang ngganti setelan komentar kanggo video kanthi tindakake langkah iki:

  1. Bukak kaca konten sampeyan, sing nuduhake kabeh video sampeyan. Yen sampeyan pengin ngganti setelan kanggo sawetara video, sampeyan bisa pindhah menyang Suntingan Bulk.
  2. Pilih "Konten" saka menu ing sisih kiwa.
  3. Klik ing gambar cilik video.
  4. Klik ing "More Options."
  5. Pilih setelan komentar sampeyan ing "Komentar lan rating" banjur klik "Simpen."

Apa maneh sing bisa ditindakake?

Ngganti setelan komentar YouTube minangka cara sing apik kanggo ngindhari komentar sing ora cocog ing kaca ngarep saluran utawa ing video sampeyan. Nanging kepiye yen komentar wis mlebu ing kaca sampeyan? Kepiye carane ngatasi iki?
Ya, sampeyan bisa nindakake sawetara perkara ing tingkat komentar. Pisanan, mbusak komentar sing ora cocog lan kabeh balesan sing wis ditampa. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngeklik telung titik sing katon ing jejere komentar. Klik ing "Busak," lan bakal dibusak permanen. Sampeyan uga bisa mbusak komentar saka tab "Komentar" ing YouTube Studio.

Sabanjure sampeyan bisa nindakake yaiku menehi tandha komentar sing ora cocog. Langkah iki nggawa komentar menyang kabar YouTube, sing uga duwe pedoman komentar dhewe. Yen komentar kasebut nglanggar pranata Pedoman Komunitas YouTube, mula sampeyan bisa ngarep-arep bakal dibusak dening platform kasebut.
Pungkasan, sampeyan kudu ndhelikake pangguna sing ngirim komentar sing ora cocog. Yen sampeyan nindakake, pangguna tartamtu bakal diblokir saka tumindak apa wae ing video utawa saluran sampeyan. Sampeyan bisa mblokir pangguna saka komentar kasebut dhewe utawa saka tab "Komunitas" ing setelan sampeyan.

Apa sing ditindakake YouTube sabanjure?

Kustomisasi setelan komentar YouTube minangka mupangat sing apik kanggo panyipta konten, nanging platform kasebut ora bakal ditindakake kanggo nglindhungi privasi lan integritas komunitas kasebut. Bubar, YouTube ngumumake bakal teka karo fitur anyar sing bakal menehi komentator kesempatan kanggo mundur lan nimbang maneh komentar sing sengit.

Fitur anyar kasebut uga bakal nggawe saringan kanggo para panyipta YouTube supaya ora komentar sing ora sopan lan ora cocog. Pancen, panyipta konten wis ngeluh babagan kualitas komentar ing platform sajrone pirang-pirang taun. Nanging fitur anyar kudu bisa ngatasi keprihatinan sing wis suwe iki lan nggawe pangripta apa wae saka gangguan ing ruang online.

kesimpulan

Setelan komentar YouTube bisa mbantu sampeyan ngindhari komentar sing ora cocog. Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa iki minangka bagean saka kabeh pengalaman. Sampeyan kudu mbukak kanggo pangguna kasebut amarga menehi priksa kasunyatan babagan papan kasebut. Tetep sabar lan tetep tumindak apik.

YTpals bisa mbantu ngembangake saluran YouTube sampeyan pelanggan YouTube gratis, views, lan seneng. Hubungi kita dina iki.

Kepiye cara nangani komentar sing ora cocog ing YouTube? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Ing wulan Januari 2015, YouTube wiwit miwiti mekanisme dhukungan kanggo video 360 derajat, sing kasedhiya ing platform web lan seluler. Iki pancen langkah sing cerdas amarga kasunyatan virtual mung…

0 Komentar
Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Apa sampeyan ngerti miturut panaliten Universitas Florida, YouTube minangka cara sing paling populer kanggo ngrungokake podcast? Ya, sampeyan maca kanthi bener. 43% pamireng podcast saben wulan terus…

0 Komentar
5 Metrik kanggo YouTube Analytics sing Sejatine Penting

5 Metrik kanggo YouTube Analytics sing Sejatine Penting

Nalika nerangake pemasaran YouTube, ana macem-macem metrik analitik sing bisa dilacak. Metrik kasebut nyedhiyakake pemahaman sing jero babagan marketing ing YouTube lan apa sing ora kelakon…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur