Kepiye Cara Babagan Pariwara Corong Ndhuwur ing YouTube?

Kepiye Cara Babagan Pariwara Corong Ndhuwur ing YouTube?

Sejatine video wis siyap kanggo nyengkuyung masa depan pemasaran. Pemasar ing saindenging jagad saiki ora duwe platform media sosial liyane, nanging YouTube kanggo kampanye pemasaran video. Ing taun 2019, platform streaming video entuk bathi pariwara ing udakara USD 15.15 yuta saindenging jagad — minangka prekara udakara 9.4% saka total penghasilan tahunan Google.

Yen sampeyan duwe merek, sampeyan bakal nemokake kesempatan sing apik ing YouTube kanggo ngasilake kesadaran merek lan nambah penjualan. Nanging, sampeyan kudu nggawe corong pemasaran sing bakal mbantu sampeyan nggayuh konsumen kanthi macem-macem tahapan - ndhuwur, tengah, lan ngisor.

Iklan YouTube ora mung nggawe video sing apik nanging uga nggawe video sing selaras karo alasan kenapa konsumen entuk platform ing wiwitan. Ing artikel iki, ayo menehi terang babagan pariwara corong ndhuwur ing YouTube lan jinis video sing kudu digawe kanggo konsumen sajrone bagean konversi kasebut.

Apa pariwara YouTube corong ndhuwur?

Pariwara corong ndhuwur ing YouTube yaiku nggawe olahpesen merek sing diarahake menyang pangguna sadurunge produk utawa layanan sampeyan dadi kesadharan. Tahap pariwara iki ing YouTube penting banget kanggo nggayuh pertumbuhan bisnis sing berkelanjutan lan mindhah merek menyang tahap sabanjure. Ing tahap corong pariwara iki, pamirsa nemtokake macem-macem tantangan lan golek solusi kanggo ngatasi.

Konten pariwara kanggo level paling dhuwur corong pemasaran sampeyan yaiku ndhidhik para pamirsa babagan masalah nyata sing diadhepi lan komunikasi solusi kanthi video. Yen wis rampung kanthi bener, pariwara YouTube ing tahap iki mbuktekake efektif kanggo mbedakake merek sampeyan saka pesaing, saengga sampeyan bisa ngilangi pilihan utama. Sampeyan dadi penting banget supaya sampeyan fokus ing kualitas lan tekan tahap iki. Yen sampeyan milih iklan kanthi bener, sampeyan duwe kesempatan kanggo entuk bagean target paling gedhe ing target pasar.

Jinis video sing bakal digawe kanggo pamirsa corong ndhuwur

Sukses ing pariwara YouTube corong ndhuwur sampeyan kudu nggawe jinis video ing ngisor iki:

Video panjelasan

Video panjelasan paling penting ing inisiatif pemasaran merek saiki ing YouTube. Video kasebut nuduhake konsep sing kompleks lan nerangake nganggo basa sing gampang dingerteni. Liwat video kasebut, sampeyan bakal bisa menehi pamirsa pemahaman sing jelas babagan solusi lan kepiye fungsine. Salah sawijining cara sing apik kanggo nggawe video iki menarik lan narik kawigaten yaiku nggunakake visual, animasi, lan grafis.

Video pendidikan

Ing wiwitan perjalanan, pamirso ora bakal duwe informasi sing dibutuhake kanggo ngenali solusi kanggo masalah kasebut. Sampeyan kudu dadi pandhuan nalika miwiti mlebu ing ndhuwur corong pemasaran sampeyan. Mangkene video pendhidhikan ditampilake ing gambar. Video kasebut mbantu sampeyan menehi wangsulan cepet babagan pitakon pamirsa. Dheweke nyedhiyakake informasi sing dibutuhake banget babagan penawaran sampeyan lan mupangat sing bisa dideleng saka pamirsa. Kaya video panjelasan, video pendhidhikan sampeyan uga asri, visual sing gampang dimengerteni.

Iklan video cekak

Pungkasan, iklan video cendhak bisa digunakake kanggo narik kawigaten para pamirsa sing paling apik ing YouTube. Video kasebut cendhak lan ngirim pesen sampeyan ing format sing gampang ditindakake ing YouTube. Umume, video kasebut dawane 30 detik, mula sampeyan kudu nggawe pesen sing asri banget. Yen wis rampung kanthi bener, video kasebut bisa narik kawigaten para pamirsa kanthi cepet lan terus nganti pungkasan. Kaya rong jinis video sing kasebut ing ndhuwur, video kasebut ngupayakake ngenali masalah lan menehi solusi sing relevan kanggo pamirsa.

Tindakake tips iki kanggo target pamirsa corong ndhuwur ing YouTube. Mesthi bakal mbantu sampeyan njupuk merek sampeyan kedudukan sing luwih dhuwur ing platform video.

Kepiye Cara Babagan Pariwara Corong Ndhuwur ing YouTube? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Tips Iki Bakal Mbantu Sampeyan Ndhukung Saluran lan Konten YouTube

Tips Iki Bakal Mbantu Sampeyan Ndhukung Saluran lan Konten YouTube

Kanthi YouTube dadi mesin telusuran paling gedhe nomer loro - mung siji sing isin karo perusahaan induk Google - pemasar merek wis nemokake cara anyar kanggo njelajah pamisahan video lan pemasaran video. Merek saka meh kabeh ceruk ing…

0 Komentar
Jinis Monetisasi YouTube

Jinis Monetisasi YouTube

YouTube wis dadi platform sing saya dipercaya kanggo merek investasi kanggo bagean saka upaya pemasaran. Kelompok umur sing beda bisa ngakses video saka saluran YouTube, lan ana sawetara cara…

0 Komentar
Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Ndhuwur Langganan Wulan TV YouTube

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Ndhuwur Langganan Wulan TV YouTube

Ing Mei 2019, masarakat nonton luwih saka 250 yuta jam konten YouTube ing layar TV saben dina. Nomer iki bisa uga wis nambah wiwit YouTube Google pancen saya suwe saya suwe saya maju. Antarane…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur