Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Pandemi COVID-19 nggawe gaya urip anyar kanggo wong, utamane kanggo wong-wong sing golek hiburan saka ruang online. YouTube, mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google, wis dadi media telusuran kanggo wong-wong sing golek konten video, ora mung kanggo mateni wektu, nanging tetep menehi informasi sajrone jaman angel kasebut.

Panganggone YouTube kanthi tambah akeh ing saindenging jagad iki nggawe kesempatan anyar kanggo para pemasar merek, utamane kanggo wong-wong sing nggunakake pemasaran video. Tuwuhing platform sing eksplosif menehi kapercayan marang para pemasar manawa pariwara video bakal bisa digunakake sajrone musim liburan.

Sejatine pariwara YouTube bisa mbantu merek ngasilake kesadaran lan nambah jangkauan nalika musim liburan. Nanging penting banget kanggo ngetrapake strategi kreatif sing bener kanggo nggayuh tujuan pemasaran video.

Ing ngisor iki sawetara strategi kanggo nggawe iklan YouTube sing pengaruh ing musim liburan:

1. Nggawe kampanye blanja

Ana subtipe iklan YouTube sing diarani kampanye belanja YouTube, sing bisa nulungi para pemasar ngasilake kesadharan produke. TrueView for Shopping ngidini para pemasar nampilake nganti enem produk kajaba iklan YouTube nalika lagi diputer.

Sisih paling apik babagan kampanye kasebut yaiku para pemasar bisa nambah visibilitas produk sanajan pangguna ngilangi pariwara. Iki amarga kampanye belanja mbutuhake para pemasar ngubungake salah sawijining feed produk sing ditampilake ing Google Merchant Center. Produk sing wis stok ora bakal ditampilake ing iklan video nanging bakal katon maneh sawise feed produk dianyari karo inventaris paling anyar.

2. Nggunakake ekstensi panggilan-kanggo-tumindak

Ekstensi ajakan-tumindak ing YouTube bisa uga paling penting lan para pemasar fitur paling gampang bisa ditambahake ing iklan YouTube. Ekstensi kasebut kasedhiya kanggo mbukak meh kabeh jinis kampanye nggunakake iklan video TrueView ing-stream.

Fitur kasebut bakal katon sementara ing iklan video nalika lagi diputer. Pangguna bisa mutusake ngeculake utawa nonton video kasebut, nanging ekstensi ajakan tumindak liya bakal terus ditampilake ing pojok sisih ndhuwur sisih ndhuwur kaca. Mung ilang yen pangguna mlumpat menyang video liyane utawa ngunjungi kaca liyane. Ekstensi kasebut bisa ngasilake lalu lintas menyang situs web merek amarga bisa diakses nalika nggawe iklan.

3. Nggunakake ekstensi sitelink

Ana kalane para pemasar ora bisa nyiyapake kampanye iklan TrueView for Shopping. Nanging iki ora ngalang-alangi supaya bisa nyetir lalu lintas luwih akeh amarga ana ekstensi sitelink YouTube. Ekstensi kasebut padha karo sing kasedhiya ing Google Ads. Jujur, ekstensi kasebut cukup migunani kanggo nyurung wong menyang kaca produk utawa adol.

Kanggo nggawe manawa sitelinks nganggo iklan video TrueView ing-stream, para pemasar kudu mbukak kampanye TrueView for Action. Kampanye iki kudu milih salah siji saka telung tujuan kampanye: Leads, Lalu Lintas Situs Web, utawa Sales. Ekstensi kasebut mbutuhake paling ora rong sitelink ing kampanye kanggo ditampilake karo iklan video YouTube. Nanging, para pemasar entuk pilihan kanggo nambah total nganti patang sitelink.

kesimpulan

Ing ndhuwur minangka telung strategi sing bisa ditindakake para pemasar nalika nggawe iklan video YouTube nalika musim liburan. Dheweke bisa nggayuh target preinan kanthi luwih apik kanthi nyoba lan nggabungake strategi kasebut. Nanging, penting kanggo dicathet yen ora kabeh fitur kasebut bisa dimanfaatake sekaligus ing siji kampanye. Pemasar kudu nemtokake jinis kampanye lan subtipe sing paling cocog kanggo dheweke nalika nggayuh target adol nalika musim liburan. Dadi, kunci kanggo nggawe iklan YouTube sing efektif sajrone iki yaiku nyoba lan ngoptimalake strategi kasebut.

Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Apa sing Nggawe Video Paling Dhuwur ing Asil Panelusuran YouTube?

Apa sampeyan nggolek cara sing bisa mbantu sampeyan pangkat luwih dhuwur ing Hasil Telusuran YouTube? Algoritma YouTube bisa uga angel dilayari, nanging ngerti apa sing sejatine pengaruhe peringkat sampeyan bisa mbantu sampeyan. Target…

0 Komentar

4 Cara Ngonversi Views YouTube menyang Langganan - Pandhuan Kita

Lumrah yen seneng sewu tontonan ing video YouTube sampeyan, sanajan ora ngalami paningkatan jumlah pelanggan. Sawetara wong bisa uga nonton video kasebut, lan liyane uga…

0 Komentar

Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti babagan Pemasaran Afiliasi ing YouTube

Wiwit diluncurake ing taun 2005, YouTube nyedhiyakake para pemasar modern kanthi akeh kesempatan kanggo golek dhuwit lan promosi merek sadurunge dadi basis pamirsa sing akeh. Iki mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google,…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur