Cara Nglebokake Kéwan Sampeyan ing Video Influencer YouTube kanggo Keterlibatan Pemirsa

Cara Nglebokake Kéwan Sampeyan Ing Video Influencer Youtube Kanggo Keterlibatan Pemirsa

Apa kita ngakoni utawa ora, kita kabeh wis ngginakaken jam lan jam mudhun bolongan terwelu YouTube. Kita wis ngginakaken jam lan jam saka "Kucing disandangi minangka profesor College" kanggo "Asu reacting kanggo bayi manungsa" lan kabeh ing antarane. Ana prekara sing nyenengake lan nyenengake babagan nonton video pet ing YouTube lan nonton kewan cilik sing nindakake perkara sing ora sopan ing internet. Kita ngrasakake influx hormon seneng iki. Cekakipun, video kewan lan pet sing paling apik.

Minangka konsumen konten, kita seneng banget nonton video kewan lan kewan. Logika nemtokake manawa minangka panyipta konten, kudu nyoba lan nggabungake luwih akeh kewan ing video kita. Bukti anekdot nuduhake video karo kewan sing nindakake perkara sing lucu lan lucu entuk luwih akeh seneng YouTube lan nuduhake YouTube. Ayo goleki sawetara cara sing gampang sampeyan bisa nggabungake kewan lan kewan ing video YouTube sing digawe.

Layanan Evaluasi Saluran Youtube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

1) Tetep jujur

Video sing paling ditresnani lan uga paling ditonton ing YouTube yaiku sing bener-bener jujur. Coba lan tetep kamera muter sabisa sampeyan tanpa ngrancang supaya kewan sampeyan nindakake apa-apa. Ide iki kanggo nyekel pets ing habitat alam, nindakake apa sing disenengi. Saiki kanggo nambah kemungkinan nyekel video sing nggumunake, sing paling apik lan paling efisien sing bisa ditindakake yaiku ngrekam. Sampeyan mesthi bakal nyekel barang sing mulya sing bakal dadi viral.

2) Entuk gambar cilik sing ramah pet

Apa sampeyan duwe video sing kewan sampeyan katon cendhak? Video kasebut bisa uga ana ing topik sing ora ana gandhengane karo kewan, nanging yen kewan sampeyan katon, mesthine bisa ditindakake! Sampeyan mung kudu nggawe gambar cilik video minangka gambar sing nduweni aspek penting ing video lan kewan sampeyan. Gambar cilik kasebut mesthi bakal narik kawigaten para penyayang kewan ing kana. Penonton YouTube sing seneng video kewan bakal ngeklik gambar cilik kasebut. Babagan gedhe babagan teknik iki yaiku ana sing mbangun. Penonton sing ngeklik video sampeyan kanggo nonton kewan sampeyan (kaya sing disaranake gambar cilik) mesthi bakal terus nonton nganti ketemu. Iki bisa uga nyebabake pamirsa YouTube mbuwang wektu luwih akeh ing video kasebut.

Priksa manawa sampeyan ora nggawe dheweke ngenteni suwe! Elinga yen ing internet, ana akeh konten sing terus-terusan saingan kanggo para pamirsa. Priksa manawa pembayaran ora kasep.

3) Komentar ing video liyane karo pets

Internet dudu dalan siji arah. Ijol-ijolan pikiran, gagasan, pendapat, lan komentar sing ndadekake internet dadi ruang dinamis lan dinamis. Gunakake iki kanggo kauntungan. Kirim komentar babagan video lan konten liyane sing padha karo sampeyan. Sampeyan malah bisa nyelehake pitunjuk babagan sampeyan duwe video sing padha ing komentar. Akeh wong sing mbukak komentar YouTube, lan iki bisa nyebabake lalu lintas menyang video sampeyan lan nambah keterlibatan. Pets ing video YouTube sing nengsemake. Dadi, dadi bagean saka komunitas sing padha liwat komentar bisa dadi apik banget.

4) Aja nyerah

Terus-terusan ndeleng keterlibatan video lan seneng karo YouTube lan enggo bareng YouTube bisa dadi rada nggumunake, utamane yen tanggapane ora kaya sing dikarepake. Aja nyerah! Ngerti sukses (lan pelanggan YouTube) wis cedhak. Tansah nonton video liyane ing papan sing padha karo sampeyan lan deleng tren anyar sing sampeyan ora ngerti. Sawise sampeyan ngerti apa "ing," dadi luwih gampang kanggo njaluk karo program!

kesimpulan

Ana sing duwe. Iki minangka tips paling ndhuwur, dicoba lan dites kanggo nyakup kanca wulunen ing video YouTube. Nanging kita wis nyimpen tip paling monjo kanggo mburi. Coba metu YTPals, piranti lunak sing bisa mbantu sampeyan nambah seneng YouTube, saham YouTube, lan pelanggan YouTube akeh. Ninggalake kuwatir babagan nambah keterlibatan pamirsa ing lawang lan coba pasang YTPals.

Cara Nglebokake Kéwan Sampeyan ing Video Influencer YouTube kanggo Keterlibatan Pemirsa dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Langkah Pemasaran Youtube Kanggo Ditampa Ing 2021

Hacks Top kanggo Nambah Katrangan Tertutup lan Subtitles ing Video YT

Nambahake katrangan lan subtitle ing video YouTube duwe akeh keuntungan sing bisa ditawakake kanggo panyipta konten. Nanging, nggumunake, mayoritas saluran YouTube terus beroperasi tanpa salah sijine. Yen sampeyan pengin saluran sampeyan…

0 Komentar
bp 8

8 Cara Sampeyan bisa Tambah Pelanggan ing YouTube - Pandhuan Kita

Sukses ing YouTube mbutuhake luwih saka mung ngunggah video lan njaluk wong langganan saluran sampeyan. Yen sampeyan pengin entuk sukses ing platform, sampeyan kudu luwih dhisik nggawe pamirsa. Sing diarani…

0 Komentar
Editing Youtube Gagal Saben Pemasar Perlu Nyingkiri

Pengeditan YouTube Gagal Saben Marketer Kudu Ngindhari 

Luwih saka 2 milyar wong ing saindenging jagad nggunakake YouTube kanggo nonton macem-macem video. Ora ana sebab kenapa akeh wong pengin entuk akses menyang pamirsa gedhe iki kanthi dadi YouTubers. Nanging, dadi…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur