Cara Cepet Nemokake Kata Kunci Video Kanggo Ngapikake SEO YouTube

Cara Cepet Nemokake Kata Kunci Video Kanggo Ngapikake SEO YouTube

YouTube minangka salah sawijining jaringan media sosial sing paling populer lan platform utama kanggo streaming video ing saindenging jagad. Kanthi watara 2.29 miliar pengguna aktif saben wulan, YouTube minangka platform media sosial paling populer nomer loro sawise Facebook. Platform iki nawakake akeh kesempatan kanggo para pangripta kanggo nampilake konten, lan uga bisa digunakake kanggo marketing merek. Sing paling penting kanggo individu lan bisnis yaiku nggayuh akeh pamirsa sing bisa lan nambah keterlibatan pamirsa. macem-macem SEO SEO teknik bisa digunakake kanggo nemokake tembung kunci sing cocog kanggo nggayuh pamirsa. Artikel iki bakal njelajah carane tembung kunci digunakake ing YouTube lan cara paling apik kanggo riset tembung kunci.

Tembung Kunci YouTube

Tembung kunci video YouTube nuduhake tembung utawa frasa tartamtu sing umum ditemokake ing judhul lan deskripsi video sing sampeyan nerbitake. Algoritma YouTube nggunakake tembung kunci kasebut kanggo nemtokake video sing arep disaranake kanggo telusuran sing cocog. Tembung kunci bisa dadi frasa siji utawa pirang-pirang tembung. Nanging, tembung kunci long-buntut umume dikenal nyedhiyakake tingkat konversi sing luwih apik tinimbang tembung kunci siji utawa luwih cendhek.

Nggunakake tembung kunci sing cocog kanggo video bisa nambah kemungkinan nampilake luwih dhuwur ing asil panelusuran, supaya tembung kunci video riset iku penting. Sampeyan bakal nemokake tembung lan frase sing paling umum digunakake kanggo nggoleki video online liwat riset. Ngelingi yen YouTube minangka salah sawijining mesin telusur video sing paling umum digunakake, kemungkinan pamirsa target nggoleki video sampeyan cukup dhuwur. YouTube digunakake dening mayuta-yuta wong saben dina kanggo nggoleki dandanan, olahraga, bisnis, lan liya-liyane. Sampeyan mung kudu nggunakake tembung kunci video sing bener kanggo nutul pasar kasebut lan nambah visibilitas video sampeyan.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Cara nemokake tembung kunci video YouTube

Milih tembung kunci video sing tepat sing digunakake para pamirsa nalika nggoleki konten bisa nambah visibilitas konten sampeyan. Akeh teknik SEO YouTube bisa mbantu sampeyan ngenali tembung kunci video kasebut kanggo ngoptimalake video kasebut. Ayo goleki sawetara cara sampeyan bisa nggoleki tembung kunci video.

1. Fitur Autocomplete YouTube

Nalika pangguna nggoleki apa wae ing YouTube, kothak telusuran biasane nyaranake tembung kunci tartamtu, sing dikenal minangka YouTube Autocomplete. Fitur YouTube Autocomplete mung ngandhani tembung kunci video sing paling populer kanggo pangguna, tegese iku pilihan tembung kunci sing sampurna kanggo ngoptimalake konten video sampeyan. Sampeyan bisa nambahake ing judhul video utawa deskripsi lan entuk luwih seneng, komentar, lan pelanggan saluran sampeyan. Kauntungan paling penting saka tembung kunci sing diidentifikasi liwat YouTube Autocomplete yaiku bakal luwih gampang rangking. Umume saran ing Autocomplete kalebu tembung kunci buntut sing dawa, mulane ora kompetitif.

2. Video Top Saingan

Cara liya sing apik kanggo nemokake tembung kunci video yaiku liwat video sing paling apik saka pesaing. Amarga tembung kunci kasebut wis kabukten efektif kanggo para pesaing, mula kudu dilebokake ing video sampeyan. Kanggo ngenali tembung kunci kanthi cara iki, langkah pertama yaiku golek saluran YouTube pesaing babagan ukuran saluran sampeyan. Ing bagean video, urutake video kanthi paling populer lan pilih tembung kunci liwat judhul lan deskripsi video. Iki bakal dadi cara sing migunani yen sampeyan miwiti saka awal.

3. Tag video ing situs web pesaing

Cara sing luwih apik kanggo nggoleki tembung kunci ing situs web pesaing yaiku kanthi nggoleki tag video. Tag video umume ora ditampilake umum. Nanging, sampeyan bisa ndhudhuk tag kanthi mbukak kode HTML kaca web. Kanggo cara iki, sampeyan bisa pindhah menyang kaca video lan milih "deleng sumber kaca" saka menu gulung mudhun sawise ngeklik tengen. Kode HTML bakal ditampilake kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa nggunakake pilihan telusuran (Command + F lan CTRL + F) kanggo nggoleki tembung "tembung kunci" ing kode kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan bakal nemokake tag sing tepat sing digunakake YouTube kanggo video kasebut.

kesimpulan

Kanthi nggunakake cara sing gampang iki, sampeyan bakal nemokake tembung kunci video kanthi cepet lan ngoptimalake konten sampeyan supaya bisa ditampilake ing asil panelusuran. Yen sampeyan nggoleki pendekatan sing luwih ditargetake, sampeyan bisa tuku layanan premium YouTube Video SEO sing ditawakake YTpals. Liwat layanan iki, sampeyan bakal diwenehi evaluasi video lengkap dening para ahli, sing uga bakal menehi judhul lan deskripsi sing luwih ramah SEO. Sampeyan uga bakal diwenehi limang tembung kunci utawa hashtags, sing wis diteliti kanthi lengkap. Iki ora kabeh. YTpals nawakake akeh layanan YouTube liyane kaya Free YouTube Views, Suka, lan Pelanggan, sing bisa digunakake kanggo nyelehake saluran sampeyan ing dalan menyang sukses. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan layanan sing ditawakake YTpals, hubungi kita dina iki!

Cara Cepet Nemokake Kata Kunci Video Kanggo Ngapikake SEO YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Apa sampeyan ngerti miturut panaliten Universitas Florida, YouTube minangka cara sing paling populer kanggo ngrungokake podcast? Ya, sampeyan maca kanthi bener. 43% pamireng podcast saben wulan terus…

0 Komentar
Napa Nggawe Video Review Pelanggan ing YouTube?

Napa Nggawe Video Review Pelanggan ing YouTube?

Pracaya utawa ora, ulasan pelanggan migunani banget kanggo promosi merek. Umume para pemasar merek cenderung nganggep sepele iki, nanging review pelanggan duwe kekuwatan sing luar biasa kanggo nggawe kapercayan - sing bisa nggawa merek menyang…

0 Komentar

Pandhuan Wiwitan kanggo ngakses Metrik & Data YouTube - Apa sing Sampeyan Perlu Dikerteni

Kaya sing disenengi karo kaca Facebook lan pengikut Instagram, YouTube uga duwe metrik sukses adhedhasar sawetara wong kanthi "kanca" lan "pelanggan." Gumantung saka setelan sing sampeyan pilih, sawetara jinis pangguna ing…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur