Bab sing Perlu Ditimbang Nalika Miwiti Saluran YouTube Kanggo Wiwitan Sampeyan

Kasunyatan sing dingerteni manawa YouTube minangka salah sawijining platform sing paling umum digunakake kanggo streaming video. Platform kasebut berkembang kanthi cepet sajrone sawetara taun kepungkur. Nalika ing 2017, YouTube duwe sekitar 1.86 milyar pangguna aktif ing saindenging jagad, jumlah iki ngluwihi 2.3 milyar ing 2020. Statistik kasebut nuduhake yen YouTube nawakake papan sing nguntungake kanggo bisnis anyar kanggo miwiti wutah. Kesempatan sing diwenehake dening YouTube kanggo wiwitan akeh. Sampeyan bisa ngirim iklan kanggo narik pelanggan utawa nggawe tutorial lan video babagan produk utawa layanan sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake YouTube kanggo menehi pamirsa ndeleng mburi layar babagan bisnis sampeyan.

Yen sampeyan mikir miwiti saluran YouTube kanggo bisnis sampeyan, sampeyan wis teka ing papan sing bener. Artikel iki bakal nutupi dhasar kanggo miwiti saluran YouTube. Sawise iku, kita bakal menehi tips babagan nggunakake YouTube kanggo mbantu ngembangake bisnis sampeyan.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Cara nggawe saluran YouTube kanggo wiwitan

Ing ngisor iki minangka pandhuan langkah-langkah kanggo nggawe saluran YouTube kanggo bisnis sampeyan -

  • langkah 1: Mlebu menyang YouTube nggunakake akun Google bisnis sing wis ana utawa gawe akun anyar. Akun iki kudu khusus kanggo bisnis sampeyan.
  • langkah 2: Saka homepage ing YouTube, sampeyan bisa nyetel jeneng saluran YouTube wiwitan.
  • langkah 3: Sampeyan bisa ngisi rincian tambahan babagan akun bisnis.
  • langkah 4: Nggawe lambang saluran lan kalebu karya seni sing paling apik kanggo bisnis sampeyan.
  • langkah 5: Isi katrangan saluran YouTube sampeyan.
  • langkah 6: Nyiyapake kegiatan lan saluran unggulan.
  • langkah 7: Upload konten.

Bab-bab penting sing kudu dipikirake

Sanajan nggawe saluran YouTube kanggo bisnis sampeyan minangka prosedur 7 langkah sing gampang, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan pikirake nalika nggawe saluran YouTube.

1. Temtokake gol ing YouTube

Minangka wiwitan, Panjenengan saluran YouTube bakal duwe tujuan sing beda karo saluran YouTube liyane. Penting kanggo nemtokake tujuan saluran YouTube wiwit wiwitan. Saenipun, gol kudu entuk luwih akeh timbal kanggo bisnis sampeyan lan ngowahi arah kanggo ngasilake luwih akeh. Sampeyan bisa nurture timbal sing dipikolehi saka YouTube kanggo nambah dhaftar email. Dhaptar email iki banjur bisa ngirim tawaran, mbangun hubungan, lan nuduhake warta sing ana hubungane karo industri.

2. Nggawe budget kanggo saluran YouTube

Sawise sampeyan nemtokake tujuan sampeyan, penting kanggo nggawe anggaran kanggo saluran kasebut. Iki perlu kanggo nutupi peralatan sing bakal digunakake kanggo nggawe video lan apa sampeyan butuh bantuan kanggo mbukak saluran. Anggaran sampeyan bakal ditemtokake dening jinis lan kualitas konten sing pengin digawe. Yen sampeyan pengin video berkualitas kanthi nilai produksi sing apik, anggaran saluran YouTube sampeyan bakal mundhak kanthi alami. Iki amarga sampeyan kudu nyedhiakke sawetara bagean saka budget kanggo tim videographers lan editor sampeyan bakal nyewa, kajaba peralatan sing sampeyan tuku.

3. Nggawe video ing kumpulan

Kanggo njaga konsistensi karo saluran YouTube anyar, luwih becik ngrancang luwih dhisik. Sadurunge ngirim video pisanan sampeyan ing saluran kasebut, luwih becik nyiyapake udakara sangang video liyane. Nalika sampeyan nyiyapake isi ing batch 10, iku bakal ngidini sampeyan kanggo fungsi luwih irit lan uga menehi wektu kanggo fokus ing aspek liyane. Yen sampeyan nggarap video kanthi batch, bakal nggawe perjalanan YouTube sampeyan katon ora sibuk.
kesimpulan

Nggawe saluran YouTube anyar kanggo bisnis sampeyan bisa uga katon angel ing wiwitan, nanging usaha sing konsisten mesthi bakal ngasilake asil. Entuk keterlibatan sing dibutuhake saka pamirsa asring mbuktekake angel kanggo saluran anyar. Kanggo entuk perhatian sing luwih apik saka pamirsa, penting kanggo nambah metrik saluran sampeyan. Iki ngendi panyedhiya layanan dipercaya kaya YTpals bisa mbantu sampeyan. Kita duwe sawetara layanan YouTube premium sing bisa mbantu ngembangake saluran sampeyan. Sampeyan bisa tuku jam nonton YouTube, tampilan, seneng, lan malah pelanggan saka YT Pals, sing mbantu nggawe algoritma YouTube bisa digunakake kanggo sampeyan. YTpals nawakake jaminan keamanan 100% ing saben layanan. Layanan kasebut biasane diwiwiti sajrone 24 nganti 72 jam sawise pesenan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan layanan, sampeyan bisa hubungi layanan pelanggan dina iki!

Bab sing Perlu Ditimbang Nalika Miwiti Saluran YouTube Kanggo Wiwitan Sampeyan dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Cara Pasar menyang Generasi Z ing YouTube?

Kepiye Cara Pasar menyang Generasi Z ing YouTube?

Taktik pemasaran tradisional, kalebu plancongan komersial, iklan cetak, lan dukungan selebriti, mesthi kabukten bisa dipercaya nalika mengaruhi konsumen. Nanging teknik kasebut alon-alon dadi ketinggalan jaman ing jaman digital saiki amarga Generasi…

0 Komentar
5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

Basis pangguna YouTube sing diduweni Google samesthine bakal tekan 210 yuta ing 2022. Umume amarga potensial hiburan lan pemasaran video YouTube sing gedhe banget. YouTube uga minangka jaringan sosial paling populer nomer loro…

0 Komentar
Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Apa sampeyan ngerti miturut panaliten Universitas Florida, YouTube minangka cara sing paling populer kanggo ngrungokake podcast? Ya, sampeyan maca kanthi bener. 43% pamireng podcast saben wulan terus…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur