Apa Skema Warna sing Apik kanggo Saluran YouTube Sampeyan?

Langkah-langkah Pemasaran YouTube ing 2021

Sanajan katon kaya keputusan sing ora pati penting ing wiwitan, mutusake skema warna sing apik kanggo saluran YouTube sampeyan penting kanggo njamin sukses ing platform kasebut. Werna dikenal banget mengaruhi emosi wong. Kasunyatan iki wis dikonfirmasi dening akeh pasinaon ugi. Mripate manungsa bisa mbedakake antarane 10 yuta warna, lan saben kulawarga warna nduwe pola prilaku sing beda ing wong. Kanthi ngrancang estetika YouTube kanthi cara sing bener, sampeyan bisa nyengkuyung wong supaya melu saluran sampeyan.

Ing artikel iki, kita bakal menehi pandhuan kanggo milih warna sing tepat kanggo saluran YouTube sampeyan, sing bakal mbantu nyopir emosi para pamirsa menyang arah sing bener.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

Ngerteni psikologi warna

Mesthi ana wektu nalika sampeyan ngeklik video utawa saluran YouTube mung siji alesan - palet warna sing nyenengake. Solah bawane manungsa iki bisa dijlentrehake lumantar psikologi warna. Kasunyatane yaiku saben warna duwe frekuensi, dawa gelombang, lan spektrum sing eksklusif. Saben werna duwe pengaruh beda ing pikirane, swasana ati, lan prilaku wong. Mangkene ringkesan efek saka macem-macem warna -

  1. Jaringan: Werna iki dikenal kanggo mbangkitake emosi sing kuwat. Iku mbantu nggawe raos urgency lan nambah detak jantung. Uga bisa mbantu nyemangati napsu, sing ndadekake pilihan sing apik kanggo video sing gegandhengan karo panganan.
  2. Kuning: Werna iki nuduhake kehangatan, keceriaan, lan kajelasan lan dikenal kanggo ngrangsang proses mental. Kuning uga bisa mbantu nyengkuyung komunikasi.
  3. Biru: Biru minangka warna non-invasif sing nggambarake ketenangan lan ketenangan. Iki mbantu nggawe rasa percaya lan keamanan ing merek amarga warna iki dianggep tetep ing urip manungsa.
  4. Jingga: Werna iki nuduhake anget lan uga nggambarake semangat lan kasenengan. Raket banget karo kreativitas lan bisa digunakake kanggo nampilake gambar merek sing nyenengake, percaya diri, lan ramah.
  5. Ungu: Werna ungu nggambarake kraton, kawicaksanan, lan sukses, lan bisa digunakake kanggo nampilake gambar merek imajinatif lan kreatif.

Milih skema warna kanggo saluran YouTube sampeyan

Saiki sampeyan duwe pangerten dhasar babagan psikologi warna, kita bakal pindhah menyang proses milih skema warna saluran YouTube. Iki minangka cara langkah-langkah kanggo nindakake sing padha -

  1. Mikir babagan pribadine sing pengin digambarake liwat saluran sampeyan lan apa kabeh babagan. Temtokake sawetara tembung kunci sing paling apik kanggo nggambarake.
  2. Telusuri tembung kunci kasebut ing gambar Google utawa Pinterest, lan deleng gambar sing ana gandhengane karo tembung kunci kasebut. Simpen sawetara gambar kanggo saben tembung kunci.
  3. Gawe papan swasana ati kanthi nggabungake kabeh gambar sing disimpen. Sampeyan bisa nggunakake Canva utawa editor liyane kanggo tujuan kasebut.
  4. Gunakake papan swasana ati kanggo milih sawetara warna favorit. Coba pikirake warna apa sing paling cocog karo tema saluran sampeyan.
  5. Sampeyan bisa milih campuran warna sing adhem lan anget kanggo skema warna sampeyan, sing bakal mbantu nggawe merek saluran sampeyan muncul. Sempit paling sethithik 3 nganti 4 werna.
  6. Saka dhaptar warna sing dipilih, sampeyan kudu mutusake warna aksi, warna dasar, lan warna grounding. Werna dhasar kudu dadi wakil saka pribadine dominan saluran YouTube sampeyan. Werna aksi, ing tangan liyane, kudu dadi sing nggawe saluran sampeyan pop. Sampeyan saenipun pengin nggawe kontras banget antarane tumindak lan werna dhasar. Babagan pungkasan sing kudu sampeyan lakoni yaiku milih warna grounding, sing dimaksudake kanggo ngimbangi warna dhasar lan tumindak. Padha bisa alus utawa peteng, gumantung saka werna liyane sing wis dipilih.

Yen sampeyan wis milih skema warna, sampeyan bisa muter-muter karo dheweke kanggo ndeleng kepiye cocog karo tema saluran sampeyan. Sampeyan uga bisa eksprimen nganggo font lan latar mburi supaya merek saluran sampeyan katon. Kanthi skema warna sing tepat, sampeyan bakal bisa ngrekam akeh tampilan YouTube kanthi cepet.

kesimpulan

Kanthi iki, kita wis nutupi kabeh sing kudu dingerteni babagan milih skema warna sing apik kanggo saluran YouTube sampeyan. Tip lan strategi sing kasebut ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan mbatesi warna sing paling apik kanggo saluran sampeyan, sing mesthi bakal nyebabake keterlibatan pamirsa sing luwih apik. Yen sampeyan nggoleki cara liya kanggo nambah wutah saluran YouTube, banjur YTpals.com ana kanggo sampeyan. We nyedhiyani sawetara layanan kaya free YouTube seneng lan tampilan YouTube gratis, sing bisa mbantu ngembangake saluran sampeyan. Kita, ing YTPals, uga menehi jaminan keamanan 100% karo kabeh layanan kita. Yen sampeyan kasengsem ing layanan YouTube premium, sampeyan bisa hubungi kita dina iki!

Apa Skema Warna sing Apik kanggo Saluran YouTube Sampeyan? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Kepiye Cara Babagan Pariwara Corong Ndhuwur ing YouTube?

Kepiye Cara Babagan Pariwara Corong Ndhuwur ing YouTube?

Sejatine video wis siyap kanggo nyengkuyung masa depan pemasaran. Pemasar ing saindenging jagad saiki ora duwe platform media sosial liyane, nanging YouTube kanggo kampanye pemasaran video. Ing taun 2019, streaming video…

0 Komentar
Kepiye cara promosi blog alam sampeyan ing YouTube sajrone pandemi kasebut?

Kepiye cara promosi blog alam sampeyan ing YouTube sajrone pandemi kasebut?

Blog alam wis saya misuwur wiwit saiki. Sanajan ing jaman pra-Youtube, masarakat seneng ndeleng apa sing kedadeyan ing alam lan jinis apa sing ana ing kana. Panemuan…

0 Komentar
Gagasan Kanggo Video Youtube Ngisor 30 Sakdurunge Sing Bakal Nambah Pamirsa

Gagasan Kanggo Video Youtube Ngisor 30 Sakdurunge Sing Bakal Nambah Pamirsa

Video cendhak nesu wiwit TikTok nyebul. Nalika Instagram saingan karo TikTok babagan fitur gulungan anyar, mula mung sawetara wektu sadurunge YouTube nggawe varian dhewe…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur