Apa sing Nggawe Video Paling Dhuwur ing Asil Panelusuran YouTube?

Yt Blog 30A

Apa sampeyan nggolek cara sing bisa mbantu sampeyan pangkat luwih dhuwur ing Hasil Telusuran YouTube? Algoritma YouTube bisa uga angel dilayari, nanging ngerti apa sing sejatine pengaruhe peringkat sampeyan bisa mbantu sampeyan.

Target tembung kunci sing bener kanthi volume telusuran sing dhuwur

Salah sawijining tips sing paling penting kanggo peringkat sing luwih dhuwur ing asil telusuran YouTube yaiku nggunakake tembung kunci sing bener. Iki bisa uga angel banget amarga ora ana alat panelitian kunci resmi babagan YouTube. Nanging ora ateges sampeyan ora bisa ngerti tembung kunci sing bakal digunakake.

Sampeyan mung cukup ngetik tembung kunci winih ing garis telusuran YouTube lan sampeyan bakal diwenehi dhaptar pitakon sing ngemot tembung kunci. Sampeyan bisa ngetik * sadurunge utawa sawise tembung kunci. Iki tumindak minangka kertu liar, nyedhiyakake sampeyan sawetara pitakon telusuran sing gegandhengan.

Uga ana akeh alat pihak katelu, gratis lan mbayar, sing bisa digunakake kanggo nemokake tembung kunci sing cocog kanggo YouTube.

Ora mung tembung kunci, nanging maksud tembung kunci penting

Ora duwe tembung kunci sing relevan. Sampeyan kudu ngenali alesan sing ana ing telusuran kanggo tembung kunci kasebut lan iki dikenal minangka maksud tembung kunci. Napa tujuane tembung kunci penting? Sampeyan mbantu ngerti cara nggunakake tembung kunci, yaiku, sudut lan konten video sampeyan. Tanpa tujuan tembung kunci, tembung kunci sing bener pancen ora ana gunane.

Untunge, gampang dingerteni maksud tembung kunci ing YouTube. Sampeyan mung kudu nggoleki tembung kunci sing pengin sampeyan pangkat lan nganalisa kaya apa asil telu nganti lima paling dhuwur. Apa jinis video kasebut? Kepiye isine? Sudut endi sing wis dijupuk nganggo tembung kunci? Iki bakal menehi idea apik babagan sing digoleki nalika nggunakake tembung kunci sing sampeyan targetake.

SEO ing kaca kanggo video sampeyan

Optimisasi SEO ing kaca kanggo YouTube biasane ana gandhengane karo judhul video, deskripsi, tag, lan gambar cilik video sampeyan. Priksa manawa nggunakake tembung kunci ing judhul lan katrangan, uga tag sing relevan. Iki nggawe wong luwih gampang nemokake video ing YouTube.

Rencanakake video sampeyan sadurunge

Sadurunge mbesuk njupuk video, yaiku wawancara, skit, review produk, utawa vlog, sampeyan kudu luwih dhisik kudu ngrancang sadurunge. Cukup kanthi wuta lan ngerteni ing ngarep kamera ora bakal bisa mlaku amarga ora bakal menehi konten sing berkualitas.

Sampeyan kudu yakin crita sing pengin dicritakake kanthi nggunakake video, sudut sing digoleki, lan apa tujuan utama video kasebut. Sanajan sampeyan njupuk vlog lan ora butuh skrip kabeh, sampeyan isih kudu ngrancang lan ngenali apa intine video kasebut.

Fokus nggawe video retensi dhuwur kanthi konten sing nyengkeram

Nggawe video retensi dhuwur ing YouTube iku penting yen sampeyan pengin nambah rangking. Mangkene carane sampeyan ngerti kepiye pamirsa karo konten sing diwenehake. Video retensi sing dhuwur bisa narik kawigaten para pamirso, narik kawigaten lan nggawe dheweke nonton saben menit video wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Asring, retensi sing dhuwur ing video diterjemahake dadi seneng, komentar, saham, uga peringkat sing luwih dhuwur. Sampeyan kudu fokus ora mung kanggo nggawe video sing bakal digoleki, nanging video sing pengin ditonton dening wong liya.

Elinga tips kasebut, sampeyan bisa nggawe video sing apik lan didhasarake kanthi nilai sing bakal luwih dhuwur ing asil telusuran YouTube.

Apa sing Nggawe Video Paling Dhuwur ing Asil Panelusuran YouTube? dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

5 Cara Ndhuwur Kanggo Njaluk Penonton Kanggo Komentar Ing Video Youtube Panjenengan

5 Cara Ndhuwur Kanggo Njaluk Penonton Ngomentari Video YouTube Sampeyan

Pencipta konten YouTube nggarap strategi SEO kanggo nambah pesaing lan nambah peringkat YouTube. Nalika peringkat video, algoritma YouTube uga njupuk keterlibatan pamirsa. Ana sawetara indikator penting sampeyan…

0 Komentar
Napa Pencipta Video Youtube Ngalih menyang Podcast?

Napa Kreator Video YouTube Dadi Podcast?

Apa sampeyan ngerti miturut panaliten Universitas Florida, YouTube minangka cara sing paling populer kanggo ngrungokake podcast? Ya, sampeyan maca kanthi bener. 43% pamireng podcast saben wulan terus…

0 Komentar
bp 2

Cara 3 Kanggo Ningkatake Saluran YouTube Sampeyan Tanpa mbayar Ads

YouTube saiki duwe 1.9 milyar pangguna aktif ing saindenging jagad lan wis dadi situs kaping loro sing paling asring dikunjungi. YouTube digunakake minangka platform dening akeh pemasar digital, influencer, wirausaha, gamer, politikus, utawa sapa wae…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur