Cara 3 Kanggo Ningkatake Saluran YouTube Sampeyan Tanpa mbayar Ads

YouTube saiki duwe 1.9 milyar pangguna aktif ing saindenging global lan wis dadi situs sing paling akeh dibukak. YouTube digunakake minangka platform dening akeh pemasar digital, pengaruh, pangusaha, tukang game, politikus, utawa sapa wae sing pengin ngirim pesen liwat video.

Kanthi akeh saluran sing kasedhiya, gampang dadi sampeyan gampang ilang ing wong akeh. Sawetara pangguna YouTube, utamane perusahaan gedhe, duwe anggaran mung kanggo promosi saluran kasebut. Nanging, kanggo sawetara, bisa uga kudu nggunakake cara alternatif kanggo ningkatake saluran kasebut tanpa kudu mbayar ratusan utawa ewu dolar. Mangkene:

1. SEO SEO

Sepisanan sing kudu ditindakake yaiku ngoptimalake akun liwat SEO YouTube alami lan organik. Ana akeh cara sampeyan bisa nggedhekake SEO:

  • Gambar cilik - dheweke bisa dadi upaya tambahan, nanging kanggo sapa wae sing pengin njupuk YouTube kanthi serius, gambar cilik adat.
  • Katrangan Saluran - nulis katrangan saluran sing apik banget minangka kesempatan sing apik, ora mung kanggo nyritakake babagan sapa sampeyan, apa sing sampeyan lakoni, lan apa saluran sampeyan, nanging uga kanggo ngenalake pribadine nalika pamirsa sampeyan nduwe gambaran pertama babagan saluran sampeyan.
  • Tag Video - kaya outlet media sosial liyane, nggunakake sistem tag YouTube. Bakal gampang kanggo wong golek video sampeyan, priksa manawa sampeyan duwe akeh tag rinci sing ana ing video sampeyan.

2. Gunakake Judhul Klip, Deskriptif

Irah-irahan minangka prekara pisanan sing katon nalika mriksa konten sampeyan. Sampeyan pengin supaya narik kawigaten lan perhatian supaya pamirsa bakal ngerti apa sing bakal diarepake saka saluran sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara tips dhasar kanggo nulis judhul punching:

  • Terus, ringkes, lan manis - Video sing paling populer ing YouTube mesthi judhul paling cendhak, kanthi udakara 60 karakter utawa kurang. Yen sampeyan tetep dadi luwih suwe, bisa dipotong nalika ditampilake.
  • Kata kunci kudu dilebokake ing bagean kapisan judhul supaya ora ilang informasi penting. Mayoritas pamirsa online mung fokus ing wiwitan ukara.

3. Nuduhake Video ing Saluran Media Sosial

Nyebarke saluran sampeyan. Yen wis metu video anyar, sebagi ing platform media sosial liyane. Kanthi nindakake iki, sampeyan nggawe jaringan ing njaba YouTube lan nularake lalu lintas menyang saluran sampeyan saka saluran / saluran media sosial liyane sing luwih misuwur.

  • Promosi ing LinkedIn - yen video sampeyan gegandhengan karo profesi sampeyan, LinkedIn minangka platform sing apik kanggo promosi saluran YouTube sampeyan.
  • Embed karo Kiriman Blog - kanggo mbantu ndorong lalu lintas luwih akeh menyang saluran sampeyan, wis video sampeyan dipasang ing sawetara postingan blog sing kondhang.
  • Kirim potongan ing Snapchat, Instagram, utawa Vine - yen ana bagean video sing cendhak nanging ora bisa dielingake, kongsi potongan lagu liwat platform video cendhak iki kanggo para pamirsa bisa ngeweruhi video lan klik saluran sampeyan kanggo konten video lengkap.

YouTube minangka alat sing kuat sing bisa digunakake kanggo ngembangake bisnis. Sanajan iki mung teknik lan strategi promosi sing gampang lan dhasar, akeh sumber sampeyan bisa digunakake kanggo mbantu ningkatake saluran sampeyan. Sampeyan uga bisa ngubungi kolaborasi utawa perusahaan profesional kaya YT Pals kanggo mbantu sampeyan entuk luwih akeh pelanggan YouTube.

Yen sampeyan nggoleki entuk pelanggan YouTube, hubungi kita dina iki! Kita seneng mbantu.

Cara 3 Kanggo Ningkatake Saluran YouTube Sampeyan Tanpa mbayar Ads dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Apa Format Pariwara Audio Anyar ing YouTube Bakal Mbantu Game?

Apa Format Pariwara Audio Anyar ing YouTube Bakal Mbantu Game?

Usaha YouTube dadi pariwara audio Kaya video, pariwara audio uga dadi perkara utama ing jagad pemasaran saiki. YouTube, platform sing kudu digawe wong supaya bisa streaming video apa wae ing sangisore sunar srengenge, saiki…

0 Komentar
Napa Nggawe Video Review Pelanggan ing YouTube?

Napa Nggawe Video Review Pelanggan ing YouTube?

Pracaya utawa ora, ulasan pelanggan migunani banget kanggo promosi merek. Umume para pemasar merek cenderung nganggep sepele iki, nanging review pelanggan duwe kekuwatan sing luar biasa kanggo nggawe kapercayan - sing bisa nggawa merek menyang…

0 Komentar
Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Kepiye Nggawe Iklan YouTube sing Efektif Sajrone Musim Liburan?

Pandemi COVID-19 nggawe gaya urip anyar kanggo wong, utamane kanggo wong-wong sing golek hiburan saka ruang online. YouTube, mesin telusuran paling gedhe nomer loro sawise perusahaan induk Google, wis dadi…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur