Panjenengan saged mbiyantu Wikipedia ngembangaken

Entuk Komisi 20% kanggo Dodolan & Nampa Mbayari Sawise Entuk $ 100 +

Mlebet utawa Ndaftar minangka Afiliasi

Program gratis kanggo gabung. Gampang kanggo mlebu lan ora mbutuhake kawruh teknis. Program afiliasi umum ing saindenging Internet lan nawakake pamilik situs web cara tambahan kanggo ngasilake bathi saka situs web.

Carane Ora bisa?

Yen sampeyan gabung karo program afiliasi, sampeyan bakal diwenehake karo link URL unik sing bisa dilebokake ing situs web utawa dituduhake liwat email utawa ing kaca media sosial. Yen pangguna ngeklik salah sawijining tautan unik sampeyan, bakal digawa menyang situs web kita lan kegiatane bakal dilacak piranti lunak afiliasi. Sampeyan bakal entuk komisi nalika nggawe tuku.

Rincian Program

  1. Jinis Komisi: Pay-Per-Sale 20% kanggo saben sale sing sampeyan kirim.
  2. Keperluan Pembayaran: $ 100 USD - Imbangan minimal sing dibutuhake kanggo mbayari
  3. Duration mbayari: Pembayaran digawe saben wulan, kanggo wulan sadurunge.

Kanggo kabeh rincian liyane hubungi kita.

Dadi Afiliasi Saiki

en English
X
Wong ing dituku
kepungkur