7 Jinis Konten Immersive Surefire sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngisi Kehadiran YouTube

Napa Pemasar Kudu Coba Nggawe Video Unboxing ing YouTube

Yen sampeyan pengin nggawe konten YouTube sing immersive, sampeyan kudu ana ing ngendi wae. Ing kirim iki, kita bakal nuntun sampeyan liwat pitung macem-macem jinis video immersive sing bisa digawe kanggo njupuk saluran YouTube menyang sukses. Ing pungkasan kiriman, kita uga bakal nyritakake babagan YTpals, layanan sing ngidini sampeyan entuk tampilan YouTube gratis lan seneng YouTube gratis kanggo nambah keterlibatan pangguna ing saluran YouTube sampeyan.

1. Vlogging

Vlogging minangka video sing padha karo blogging, lan YouTube kebak macem-macem vlogger sing nggawe konten adhedhasar pengalaman saben dinane. Nalika sampeyan bisa vlog babagan urip saben dina, sampeyan uga bisa nggawe vlog adhedhasar niche sampeyan. Contone, yen saluran sampeyan utamane babagan lelungan, sampeyan bisa nggawe vlog lelungan. Akeh vlogger uga nggabungake macem-macem niche. Contone, YouTuber Mark Wiens nggabungake vlogging lelungan lan panganan kanthi efek sing signifikan.

2. Ulasan produk

Ana ewonan saluran YouTube sing wis dibangun mung adhedhasar review produk. Saiki, pelanggan YouTube cenderung nggoleki video review produk ing YouTube sadurunge tuku produk. Mula, masuk akal kanggo kalebu video review produk ing saluran YouTube sampeyan. Yen saluran sampeyan ora fokus nggawe video review, sampeyan ora kudu meksa. Sawise maneh, sampeyan bisa mriksa produk sing cocog karo niche sampeyan. Contone, sampeyan bisa mriksa kabutuhan lelungan yen sampeyan lagi lelungan.

3. Video game walkthroughs

Mesthi, yen saluran YouTube sampeyan ora nindakake game video, ora bakal ana papan kanggo video walkthrough game. Nanging, yen ana hubungane karo game, sampeyan kudu nimbang walkthroughs video game. Video iki kabeh babagan nuduhake pamirso carane ngalahake tingkat video game ing urutan. Contone, level pisanan saka game bisa nggawe siji video, lan tingkat kapindho bisa dadi video ing ngisor iki. YouTubers kaya PewDiePie wis adoh banget kanthi ngirim konten video game, lan yen sampeyan duwe bakat kanggo dolanan, ora ana alesan kenapa saluran YouTube sampeyan ora bisa sukses.

4. Video pendidikan

Yen sampeyan nganggep sampeyan ahli babagan topik utawa subyek tartamtu, nindakake video pendidikan nggawe akeh akal. Video kasebut minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten para pangguna YouTube sing kepengin weruh sing tansah golek informasi. Nanging, yen sampeyan mutusake nggawe video pendidikan, priksa manawa sampeyan nindakake riset sing jero sadurunge nggawe. Informasi sing salah bisa larang regane amarga video sampeyan bakal dikritik. Dadi, yen sampeyan pengin keahlian babagan subyek tartamtu bisa ditemokake ing video YouTube, sampeyan kudu nimbang nggawe video pendidikan.

5. Video tutorial

Video tutorial bisa dadi jinis video pendidikan. Nanging, titik mbedakake sing paling kritis yaiku nalika video pendidikan ngarahake kanggo nambah kawruh pamirsa babagan topik tartamtu, video tutorial ngajari pamirso carane nindakake perkara tartamtu. Contone, saluran YouTube sing ngurusi komputer bisa nggawe video tutorial babagan ngatasi / ngatasi masalah macem-macem kewan omo ing sistem operasi kaya Windows lan iOS.

6. Gosip selebriti

Wong-wong mesthi kepengin weruh apa sing ditindakake selebriti favorit, mula nggawe video gosip selebriti minangka cara sing paling apik kanggo entuk keterlibatan pangguna sing dhuwur. Ing jaman biyen, wong-wong biasane ngandelake tabloid lan acara televisi kanggo entuk bagean saka crita selebriti paling anyar. Nanging, saiki, YouTube minangka salah sawijining media sing paling disenengi kanggo ngerti apa sing ditindakake para selebriti.

7. Video Timelapse

Video timelapse ora kompatibel karo kabeh jinis saluran YouTube. Nanging, iki minangka tontonan visual, lan yen cocog karo niche sampeyan, sampeyan kudu kalebu ing dhaptar lagu YouTube. Mesthine, lelungan minangka ceruk paling alami kanggo nggabungake video timelapse. Nanging, ana uga ceruk liyane ing ngendi video kasebut bisa digunakake. Contone, yen sampeyan melu proyek sing dawa, sampeyan bisa nampilake rampung proyek kasebut saka wiwitan nganti rampung kanthi video timelapse.

Kanggo miwiti karir YouTube, coba gunakake YTpals - layanan sing ngidini panyipta konten adhedhasar YouTube tuku pelanggan YouTube, seneng, tampilan, lan liya-liyane.

7 Jinis Konten Immersive Surefire sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngisi Kehadiran YouTube dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Nggawe Video 360 derajat kanggo YouTube

Ing wulan Januari 2015, YouTube wiwit miwiti mekanisme dhukungan kanggo video 360 derajat, sing kasedhiya ing platform web lan seluler. Iki pancen langkah sing cerdas amarga kasunyatan virtual mung…

0 Komentar

Cara 3 Kanggo Ningkatake Saluran YouTube Sampeyan Tanpa mbayar Ads

YouTube saiki duwe 1.9 milyar pangguna aktif ing saindenging jagad lan wis dadi situs kaping loro sing paling asring dikunjungi. YouTube digunakake minangka platform dening akeh pemasar digital, influencer, wirausaha, gamer, politikus, utawa sapa wae…

0 Komentar

3 Jinis Konten Video YouTube sing bakal Nuli Hasil Asing - Apa Bisa dingerteni

Ora preduli sepira anyar utawa mapane saluran sampeyan, ora bisa ditolak kasunyatane manawa ana jinis video YouTube tartamtu sing bisa menehi konten minangka dorongan sing dibutuhake banget ing mata ...

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur