7 Piranti Ngedit Video Paling Dhuwur Saben Influencer YouTube Perlu Dipriksa Dina

Kepiye Cara Nggawe Video Youtube Sampeyan Luwih Profesional?

Sampeyan bisa uga wis krungu iki sadurunge, nanging penting kanggo duwe alat sing tepat kanggo proyek kasebut. Apa sampeyan pamula utawa profesional, sampeyan kudu duwe arsenal alat panyuntingan sing ngidini sampeyan nggawe video sing paling apik.

Ing blog iki, sampeyan bakal nemokake 7 alat panyuntingan video sing saben influencer YouTube kudu mriksa saiki.

Filmora

Filmora wis suwe wiwit diluncurake. Kanthi antarmuka sing resik lan gampang digunakake, Filmora dikempalken karo fitur-fitur luar biasa sing nggawe nggawe video YouTube sing berkualitas. Fitur kasebut cukup gampang digunakake, dadi alat sing cocog kanggo wong sing lagi miwiti ing YouTube.
Sawetara fitur penting saka alat panyuntingan iki yaiku:

  • Suntingan teks majeng
  • Stabilisasi video, supaya ora ana efek goyang kamera
  • Tuning warna
  • Garis wektu magnetik, sing ngidini sampeyan nyeret lan masang klip video menyang garis wektu tanpa nggawe papan kosong.

Vegas Pro 365

Yen sampeyan nggoleki piranti lunak panyuntingan video YouTube sing majeng, Vegas Pro 365 patut dicoba. Antarmuka Vegas Pro ora banget intuisi, lan yen sampeyan pamula bisa njupuk sawetara wektu kanggo ngerti carane nggunakake fitur. Nanging, kanggo influencer YouTube sing berpengalaman, Vegas Pro nawakake akeh fitur canggih.

Sawetara fitur canggih iki kalebu:

  • suntingan 3D
  • Crossfades otomatis
  • Efek khusus
  • Suntingan multi-kamera

Adobe Premiere Pro

Kanthi reputasi sing luar biasa, Adobe Premiere Pro minangka salah sawijining piranti lunak panyuntingan video paling apik sing kasedhiya ing pasar saiki. Malah editor video profesional nggunakake piranti lunak iki kanggo ngowahi video sing prasaja dadi karya seni sing nggumunke. Akeh panyipta konten YouTube nggawe video ing 4K kanggo kualitas sing unggul. Kualitas video sing luwih apik, luwih akeh enggo bareng YouTube, seneng lan komentar video sampeyan. Adobe Premiere Pro malah bisa nangani 8K lan VR.

Fitur utamane kalebu:

  • Dhukungan VR kanthi fitur immersive
  • perpustakaan audio Simpenan gedhe
  • Ngowahi format video otomatis
  • Ageng macem-macem format

iMovie

Yen sampeyan pangguna Mac lan ora kasengsem ndownload piranti lunak pihak katelu, coba iMovie. Wiwit 2003, iMovie wis diinstal ing kabeh versi anyar saka sistem operasi Mac. Nawakake fitur panyuntingan video sing apik, kalebu efek visual, sulih swara, lan pangaturan kacepetan video. Malah yen sampeyan ora duwe akèh pengalaman ing editing video, sampeyan isih bakal bisa kanggo churn metu video profesional-looking karo iMovie.

Sawetara fitur penting saka iMovie yaiku:

  • Ndhukung HD lan 4K (ing versi paling anyar)
  • Ngowahi video otomatis
  • Latar mburi lan tema sing wis dibangun
  • Ajeg video

Trabasan

Pengaruh YouTube seneng nglacak keterlibatan liwat komentar lan seneng YouTube. Smartphone minangka cara sing gampang kanggo nindakake. Nanging, apa sampeyan wong sing seneng ngowahi video ing smartphone sampeyan? Yen sampeyan, sampeyan bisa uga pengin nyoba Capcut. Kanthi cithakan video lan fitur panyuntingan video sing gampang digunakake, Capcut bisa mbantu sampeyan ngowahi video YouTube sanajan ing perjalanan.

Sawetara fitur panyuntingan video Capcut kalebu:

  • Keyframe lan nelusuri
  • Zoom 3D
  • Video mbalikke
  • Pilihan saka sudhut efek khusus

Final Cut Pro

Final Cut Pro minangka alat panyuntingan video liyane sing apik kanggo pangguna Apple. Thanks kanggo antarmuka sing ramah pangguna lan intuisi, sampeyan entuk asil sing katon profesional, sanajan sampeyan anyar ing editing. Final Cut Pro menehi sing paling apik saka loro donya- iku cukup gampang kanggo pamula lan cukup majeng kanggo editor video profesional.

Sawetara fitur penting kalebu

  • Optimized kanggo Mac
  • Ngedit video 360 derajat
  • Bisa nyelarasake nganti 64 sudut kamera kanthi otomatis
  • Cithakan grafis gerak

Suite Video Movavi

Movavi Video Suite minangka pilihan sing terjangkau kanggo panyunting anyar, sing nggoleki cara sing gampang lan cepet kanggo ngowahi video YouTube. Nerangake karo sawetara fitur sing apik, kayata gerakan alon, dhukungan caption, tombol kroma, lan liya-liyane. Yen sampeyan nggoleki solusi kabeh-ing-siji kanggo nyunting video YouTube, iki. Kanthi video sing nggumunake, sampeyan ora mung nambah seneng YouTube nanging uga jumlah pengikut sampeyan.

Fitur utama kalebu:

  • Fitur ngrekam layar, mbiyantu kanggo tutorial
  • Dhukungan 4K
  • Rekam program TV
  • Pilih add-ons adhedhasar tingkat skill lan kabutuhan

kesimpulan

Yen sampeyan wis dadi panampil YouTube, sampeyan ngerti carane penting video kualitas apik. Nalika influencer ngunggah video sing diowahi kanthi cerdas, bisa uga nyengkuyung sampeyan dadi pelanggan YouTube. Menehi pandherekipun kualitas video paling apik karo alat editing video apik tenan iki.

Sampeyan bisa ngunjungi YTpals kanggo nampa pelanggan YouTube gratis. Yen sampeyan pengin ngembangake saluran kanthi cepet, sampeyan duwe pilihan tuku pelanggan, seneng lan views.

7 Piranti Ngedit Video Paling Dhuwur Saben Influencer YouTube Perlu Dipriksa Dina dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Transisi Saka Safety Brand menyang Kesesuaian Brand Ing Youtube

Transisi saka Keamanan Merek menyang Kesesuaian Merek ing YouTube

Keamanan merek YouTube Ora ana sangsi ing kasunyatan manawa YouTube minangka platform streaming video paling populer sing wis ditrapake generasi saiki. Amarga tambah popularitas saka platform duweke Google, pengiklan…

0 Komentar
Napa Saben Bisnis Eceran Mbutuhake Ana Youtube Ing 2021?

Napa Saben Bisnis Eceran mbutuhake Kehadiran YouTube ing 2021?

Ora preduli apa bisnis sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa entuk manfaat saka ngarsane YouTube ing jaman saiki. Sampeyan bakal bodho yen ora nggunakake kekuwatan pemasaran video kanggo merek liwat…

0 Komentar
Blog Yt 3

Mangkene Apa Sampeyan Sampeyan kudu ngerti babagan Konversi YouTube

Pemasaran media sosial, kalebu pemasaran YouTube, yaiku babagan ngukur, sinau, lan ngupayakake sikil sing paling apik. Saya akeh sing ganti video online (82 persen kabeh lalu lintas bisa uga…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur