5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google

Pangguna YouTube sing diduweni Google samesthine bakal kena 210 yuta ing 2022. Umume amarga akeh hiburan lan potensial pemasaran video YouTube. YouTube uga minangka jaringan sosial paling populer nomer loro sawise Facebook. Iku, nyatane, alat marketing saka 86 persen bisnis sing digunakake kanggo nuduhake macem-macem jinis video, kayata video presentation, video panjelasan, iklan, lan video dodolan.

As 79 persen saka wong luwih seneng nonton video tinimbang maca babagan produk, sampeyan kudu ngarahake visibilitas video sampeyan ing Google Search. Ing ngisor iki sawetara tips sing bisa mbantu sampeyan menehi peringkat video YouTube ing Google:

1. Kasebut kanthi teliti, nggunakake tembung kunci kanggo YouTube

Algoritma peringkat YouTube saya tambah ketat lan luwih kompetitif saben taun. Dadi, sampeyan kudu milih kanthi ati-ati lan nggunakake tembung kunci ing saluran YouTube sampeyan. Tembung kunci kanggo YouTube kudu cocog karo konten video sampeyan lan kudu volume telusuran sing dhuwur lan kompetisi sing sithik. Judhul video lan deskripsi video sampeyan kudu kalebu tembung kunci supaya crawler Google bisa ngenali. File video uga kudu duwe tembung kunci kanggo nambah telusuran lan visibilitas ing SERPs. Kata kunci sing luwih fokus lan relevan, luwih apik kemungkinan video sampeyan entuk peringkat ing Google Search.

2. Pay manungsa waé kanggo gambaran video

Salah sawijining faktor peringkat sing paling penting nanging disepelekake yaiku deskripsi video. Kanggo entuk video YouTube ing Google, sampeyan butuh deskripsi video kanthi 1,000 karakter. YouTube mung nuduhake sawetara baris pisanan deskripsi video menyang pamirsa. Sing kudu meh 100 karakter. Dheweke kudu ngeklik "nuduhake luwih akeh" kanggo maca katrangan lengkap. Dadi, dianjurake kanggo nambah link menyang situs web bisnis utawa CTA ing sawetara baris pisanan deskripsi video sampeyan, sing kudune ora luwih saka 200 tembung. Katrangan video sing wis dioptimalake kanthi apik narik perhatian algoritma YouTube lan nyurung luwih dhuwur ing dhaptar video sing disaranake.

3. Golongake video YouTube

Kanggo entuk video YouTube ing Google, mesthine bisa ditelusuri dening pamirsa. Opsi "panelusuran lanjutan" ing YouTube ngidini wong golek video adhedhasar kategori. Dadi, sampeyan kudu ngunggah video kanthi nggolongake supaya target pamirsa bisa nemokake. Sampeyan bisa milih saka macem-macem opsi kategori. Kategorisasi uga mbantu Google nuduhake video sampeyan ing SERP nalika pangguna ngetik tembung kunci. Iku mbantu sampeyan ngedongkrak cahya video ing macem-macem dhaptar lagu, kang, siji, nambah jangkauan ing platform.

4. Kustomisasi gambar cilik sampeyan

Video YouTube sing entuk tingkat klik-tayang sing nggumunake yaiku sing duwe gambar cilik sing narik perhatian. Iki minangka gambar sing bisa dideleng nalika ndeleng kursor ing video sampeyan, supaya bisa ndeleng konten kasebut. Nalika umume pangripta luwih seneng nggawe gambar cilik saka video kasebut, sampeyan bisa nggawe bedane kanthi ngatur. Gambar cilik khusus bakal ngerteni video sampeyan ing YouTube. Iku mbantu sampeyan ngadeg metu saka wong akeh. Nalika video sampeyan entuk CTR sing luwih dhuwur lan wektu nonton sing luwih dhuwur, mesthine bakal luwih dhuwur ing Google Search.

5. Ningkatake keterlibatan ing saluran sampeyan

Tingkat keterlibatan YouTube sing sampeyan gawe bakal duwe pengaruh gedhe ing peringkat video sampeyan ing telusuran Google. Jumlah detik video sampeyan ditonton, komentar YouTube, seneng YouTube, lan langganan minangka metrik penting sing nggambarake keterlibatan YouTube sampeyan. Entuk pelanggan, tampilan, lan seneng YouTube mbutuhake sampeyan nyambungake karo pamirsa ing tingkat sing luwih jero. Konten sampeyan kudu nggawe hubungan emosional karo dheweke lan memicu interaksi ing saluran sampeyan. Luwih akeh keterlibatan sing sampeyan tindakake, luwih dhuwur kemungkinan sampeyan entuk peringkat luwih dhuwur ing Google Search.

Priksa manawa sampeyan tindakake tips kasebut ing ndhuwur kanggo nambah peringkat video YouTube ing Google. Kanthi strategi sing tepat, sampeyan mesthi bisa nggayuh tujuan sampeyan.

Sampeyan bisa mriksa metu YTpals kanggo pelanggan YouTube gratis, seneng YouTube gratis, lan komentar YouTube gratis. Kanthi jaringan luwih saka setengah yuta pamilik saluran YouTube sing puas, YTpals mesthi bisa mbantu saluran YouTube sampeyan tuwuh.

5 Tips kanggo Tindakake Yen Sampeyan Kepengin Video YouTube Katon ing Panelusuran Google dening YTpals Writers,

Uga ing YTpals

Napa Pemasar Kudu Coba Nggawe Video Unboxing ing YouTube

7 Jinis Konten Immersive Surefire sing Bisa Mbantu Sampeyan Ngisi Kehadiran YouTube

Yen sampeyan pengin nggawe konten YouTube sing immersive, sampeyan kudu ana ing ngendi wae. Ing kirim iki, kita bakal nuntun sampeyan liwat pitung jinis video immersive sing bisa digawe kanggo njupuk…

0 Komentar

Pandhuan Wiwitan kanggo ngakses Metrik & Data YouTube - Apa sing Sampeyan Perlu Dikerteni

Kaya sing disenengi karo kaca Facebook lan pengikut Instagram, YouTube uga duwe metrik sukses adhedhasar sawetara wong kanthi "kanca" lan "pelanggan." Gumantung saka setelan sing sampeyan pilih, sawetara jinis pangguna ing…

0 Komentar
Tips Meningkatake Tampilan Celana Pendek YouTube

Tips Meningkatake Tampilan Celana Pendek YouTube

YouTube Shorts minangka video cendhak sing ditawakake minangka platform dening platform. Isih ing tahap uji coba, kudu kasedhiya ing versi lengkap ing saindenging jagad. Mangkene sawetara informasi babagan video iki…

0 Komentar
Entuk akses menyang latihan video gratis

Kursus Latihan Gratis:

Pemasaran & SEO YouTube Kanggo Entuk 1 Yuta Views

Share postingan blog iki kanggo entuk akses gratis menyang latihan video 9 jam saka ahli YouTube.

Layanan Evaluasi Saluran YouTube
Apa sampeyan butuh pakar YouTube kanggo ngrampungake evaluasi jero saluran YouTube lan menehi rencana aksi?
Kita nyedhiyakake ahli Layanan Evaluasi Saluran YouTube

We Offer Layanan Pemasaran YouTube Luwih

Service
Rega $
$ 30

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 180
$ 300
$ 450
$ 550

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
Service
Rega $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

fitur

  • Pengiriman Dijamin
  • Ngisi Refill
  • Pangiriman Aman & Pribadi
  • Pangiriman STARTS ing 24-72 jam
  • Kiriman KONTINU saben dina nganti rampung
  • Tuku Bulk Sepisan Wektu - Ora Ana Ambalan
en English
X
Wong ing dituku
kepungkur